• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yaa öylemi cnm aynen benimde moralim bozuluyo bide ben bitene kadar anlaşıp parayı toplu verdim oyüzden devam etmem gerkiyor bitene kadar diye anlaştım bakalım bacaklarımda şuan daha çok fazla etkisi olmadı birazda açık renk tüylerim belki ondandır leke falan oluyo sende hiç?bide yaparken jel sürüyorlarmı sanada?

canım jel sürüyorlar bol miktarda ben koltukaltı ve bikini bölgesine gidiyorum 3 seans oldu koltukaltından memnunum diğer bölgedede tüyler inceldi ama azalma çok olmadı seans aralarını çok uzattım o yüzden oldu hata benimdi yani

kızlar şundan sordum ben kolaltı ve bacağa ipl e gittim.kol altımın ipl i bitti.şimdi kalan inceler iğneliyle alınıyor.baya baya kalmadı.bacakta daha ipl bitmedi.ama aşırı inceldi.ipl bitince iğneliye geçilecek onunda daha bi 6 ay böle iğneliye gideceğim sanırım.size tavsiyem ipl den hatta alex den sonra flnda lazerin görmediği tüyleri iğneliyle toplattırın

haklısın makinenin görmediğini iğneli ile yapıyorlar ama acımıyormu bir arkadaşım çene bölgesi için gidiyordu canı çok yanıyordu :bbo:

haklısın makinenin görmediğini iğneli ile yapıyorlar ama acımıyormu bir arkadaşım çene bölgesi için gidiyordu canı çok yanıyordu :bbo:

İğneliye ben üniversitede öğrenciyken gitmiştim bıyıklarım için. Gerçi görenler aa bunda birşey yok diyorlardı ama arkadaş arasındaki konuşmalardan etkilenmiştim kafama taktım gittim. Valla acıyor. Hem iğne acısı oluyor hem de elektrik acısı.Tek tek tüm tüylere giriyorlar. Oldukça meşakkatli. İğneyle kuyu kazmak gibi birşeydi.

canım ipl den daha fazla acıyor ama yüz çok hassas o yüzden çok yanıyordur canı.kolaltı öle aşırı acımıyor.dayanılıyor ya canım

Heavencim iki davetiye de çok güzel :))
undomiel'in de davetiyesini de çok beğendim, çok zarif :))

Yeni alınan eşyalar hayırlı olsun, geçmişe çok bakamadım
bu aralar havalardan mı ne, canım acaip sıkılıyor. Sanki hiç bir şey istediğim gibi olmiycak felan düşüncelerine kapılıyorum
Evlilik öncesi psikolojisi olsa gerek boshayallersmile

Bu arada yüzükten felan bahsedilmiş ama ben yüzük resmi felan göremedim baktığım bir-kaç sayfa gerilerde :))

Selam herkese a.s.

Heavencim iki davetiye de çok güzel :))
undomiel'in de davetiyesini de çok beğendim, çok zarif :))

Yeni alınan eşyalar hayırlı olsun, geçmişe çok bakamadım
bu aralar havalardan mı ne, canım acaip sıkılıyor. Sanki hiç bir şey istediğim gibi olmiycak felan düşüncelerine kapılıyorum
Evlilik öncesi psikolojisi olsa gerek boshayallersmile

Bu arada yüzükten felan bahsedilmiş ama ben yüzük resmi felan göremedim baktığım bir-kaç sayfa gerilerde :))

Selam herkese a.s.

tatlım deliciosun profil sayfasında yüzüğünün fotografı.kızlara sorduğumu sana da sorayım :) düğünde bir örnek alyans mı alacaksınız nişanda ya da sözde taktıklarınızı mı takacaksınız canımcım.bu arada hoşgeldin opuyorumnanaktan

Hoşbuldum kuzum
Biz nişanda acaleye geldiği için alyanslara pek önem vermedik
Aldık çıktık
Ve ben o yüzüğü hiç sevemedim :(
Bir ay önce felan değiştirdim yüzüğümü
Tamamen taşlı tamtur yüzüğü var ya ondan aldım
Değiştirmiycem evlenirken sanırım canım
bilmiyorumkismile

Hoşbuldum kuzum
Biz nişanda acaleye geldiği için alyanslara pek önem vermedik
Aldık çıktık
Ve ben o yüzüğü hiç sevemedim :(
Bir ay önce felan değiştirdim yüzüğümü
Tamamen taşlı tamtur yüzüğü var ya ondan aldım
Değiştirmiycem evlenirken sanırım canım
bilmiyorumkismile

ayyyyyyyy aynı benim kafadan :) bizimki de aceleye geldi ama o zaman onun ki dursun bana da düğünde tamtur taksın diimi :teytey: en iyisi bu hehe:lepi:

Son düzenleme:
Bizim de nişan aceleye geldiği için tam istediğim gibi bir yüzük alamamıştım ama şimdi iyi gibi. Nişanlımla bu konuyu konuştuk ben hayatta parmağımdan çıkarmam çıkarsam da saklarım diyor. Bir nevi yüzüğün uğuruna inanıyoruz.Ben de değiştirmeye cesaret edemiyorum. tam turu ben de isteyenlerdenim =)

Bizim de nişan aceleye geldiği için tam istediğim gibi bir yüzük alamamıştım ama şimdi iyi gibi. Nişanlımla bu konuyu konuştuk ben hayatta parmağımdan çıkarmam çıkarsam da saklarım diyor. Bir nevi yüzüğün uğuruna inanıyoruz.Ben de değiştirmeye cesaret edemiyorum. tam turu ben de isteyenlerdenim =)

hehe bizim kızlar aynı kafadan.ben öle pahalı olanlarından değil zaten böle ince çok cici bi tane var beğendiğim.ikisini de takarım ben.aman Allah ağız tadı versin de bunlar işin cicisi bicisi

hehe bizim kızlar aynı kafadan.ben öle pahalı olanlarından değil zaten böle ince çok cici bi tane var beğendiğim.ikisini de takarım ben.aman Allah ağız tadı versin de bunlar işin cicisi bicisi

Kesinlikle canım Allah ağız tadı huzur sağlık versin gerisi zaten gelir. Hemen olmazsa da evlilik yıldönümümüzde olur. Bn biraz yüzsüzlük yapıp bak ilerde ne alacam diye kara kara düşünürsen bundan alabilirsin sana kopya dedim =)

ayyyyyyyy aynı benim kafadan :) bizimkide aceleye geldi ama o zaman onun ki dursun bana da düğünde tamtur taksın diimi :teytey: en iyisi bu hehe:lepi:
bizde de nişanlımın ki duruyor
öyle yap canım sende :1hug:

ben eski yüzüğümle hiç duygusal bir bağ kuramamıştım
ve yenisini alırken eskisini bıraktım kuyumcuda
biras buruk oluyor insanın içi ama fazla sürmedi bende çünkü yeni yüzüğümü çok sevdim bilmiyorumkismile
umarım bu da uğurlu gelir bize :))

bizde de nişanlımın ki duruyor
öyle yap canım sende :1hug:

ben eski yüzüğümle hiç duygusal bir bağ kuramamıştım
ve yenisini alırken eskisini bıraktım kuyumcuda
biras buruk oluyor insanın içi ama fazla sürmedi bende çünkü yeni yüzüğümü çok sevdim bilmiyorumkismile
umarım bu da uğurlu gelir bize :))

gelir tabi canım keramet yüzükte değildir zaten dimi.keramet aşkınızda hihoyyyt

ayyy yüzüğümüzü alırken hep hayalimde olanı almıstık.O yuzden çoooookk severek takıyorum.Hem tamtur hemde alyans benımkısı ıkısı bır arada gibi herkes oyle sanıyorr...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

Arada uğradım biraz geçmişi okudum geri çıkmam gerekti malum ay sonu ödemeler felan var...

Heaven yatak odanı çok beğendim tam benim istediğim renklerde gerçi ben sürgülü kapak istiyorum yaaa.... Şimdiden hayırlı olsun canım güle güle kullan...

Davetiyeler de süpperr... Bende internetten beğendim de pahalı biraz nişanlım biraz uygun fiyat olsun dedi napcam bilemedim...

Kızlar merhaba

Arada uğradım biraz geçmişi okudum geri çıkmam gerekti malum ay sonu ödemeler felan var...

Heaven yatak odanı çok beğendim tam benim istediğim renklerde gerçi ben sürgülü kapak istiyorum yaaa.... Şimdiden hayırlı olsun canım güle güle kullan...

Davetiyeler de süpperr... Bende internetten beğendim de pahalı biraz nişanlım biraz uygun fiyat olsun dedi napcam bilemedim...

kolay gelsin canım.internetten pahalı gözükebilir pazarlık falan yapılır makul bişiye iner dertlenme şeker.

ayyy yüzüğümüzü alırken hep hayalimde olanı almıstık.O yuzden çoooookk severek takıyorum.Hem tamtur hemde alyans benımkısı ıkısı bır arada gibi herkes oyle sanıyorr...

alyans_18.jpg

çok güzelmiş canım güle güle tak

Ashkmelegi sizin alyanslarınız süpermiş.Bir taşla iki kuş vurmuşsunuz =) Güle güle takın.

Back