• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

aslıhasancım benimde nette bakarken ilk beğendiim ve ne baksan o davetiyeden daha güzel gelmeyen bir davetiye aslında onun çiçek kısmları simli şeffaf kartın üzerine karton kart koyulmuş çok harika bir davetiye hem şık hem sade sanırım bu olucak fiyatıda 64.90 tl 100 adet.

şekerler ben de alyansımı profile ekledim bi bakar mısınız? fikirlerinizi bekliyorum

deliciouscım teşekkür ederim hayatım canlısı daha da hoş görnüyor bu takımın ba-yıl-dım görünce

aslıhasancım benimde nette bakarken ilk beğendiim ve ne baksan o davetiyeden daha güzel gelmeyen bir davetiye aslında onun çiçek kısmları simli şeffaf kartın üzerine karton kart koyulmuş çok harika bir davetiye hem şık hem sade sanırım bu olucak fiyatıda 64.90 tl 100 adet.

canım fiyatıda sizn için uygunsa davetiyeyi yakından gören biri olarak çok beyendiğimi belirtmek istiyorum tekrardan opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar. HEAVEN yatak odan çok güzel duruyor. Yatğıyla mı alıyorsun yoksa bazasını ayrı mı alacaksın?

kızlarr günaydınzemuszemus
bilgisayarım problemli olduğu için arada gidip geliyorum maalesf:((
davetyeleri göremiyorum oyüzden yapamıcam ama heavencim yatak odanı çok beğendim çok sade ve şık özellikle komidinin çok hoşuma gitti güle güle kullan canım:))

herkese günaydın.
heaven cim yatak odan çok güzel.ama baza düşünmüyor musun?baza baya işine yarardı.
davetiye de süper.ben de gözüme kestirdim.du bakalım daha onun için araştırmalara başlamadım :D

herkese selamlar tekrardana.s.

teşekkür ederim canım. içimize sinerek aldık ikimiz de. 10 gün sonra nasipse takmaya başlayacağız artık :))

Günaydın kızlar. HEAVEN yatak odan çok güzel duruyor. Yatğıyla mı alıyorsun yoksa bazasını ayrı mı alacaksın?

yatağıyla alıcam hayatım baza almıcam ben çünkü misafir yatak odam olucak ordaki yatak baza zaten ondan dolayı almıim dedim.

kızlarr günaydınzemuszemus
bilgisayarım problemli olduğu için arada gidip geliyorum maalesf:((
davetyeleri göremiyorum oyüzden yapamıcam ama heavencim yatak odanı çok beğendim çok sade ve şık özellikle komidinin çok hoşuma gitti güle güle kullan canım:))

teşekkürler ederim hayatım daha güzelleri senin olsun inşallah

herkese günaydın.
heaven cim yatak odan çok güzel.ama baza düşünmüyor musun?baza baya işine yarardı.
davetiye de süper.ben de gözüme kestirdim.du bakalım daha onun için araştırmalara başlamadım :D

herkese selamlar tekrardana.s.

yok hayatım baza düşünmedim altının yüksek olması temizlik açısından kolay olur die bunu almayı düşünüorum bazalı yatağım var benim annem şimdi yattıım bazayı vericek bana onu koyucam misafir yatak odasına ondan düşünmüyorum davetiyeyi nişanlımla ikimiz nette gezerken beendik ama daha çok var ne zaman bastırırız bilemiyorum bir ara bastırırız yaa hemen basılır zaten diymi kıslaarr

günaydın kızlar heaven yatak odan çok güzel iyi günlerde kullan

heavencim ne kadara alıyosunuz yatak odasını merak ettim?
bu arada delıcıous alyanslarınız çok hoş tatlım hayırlı olsun.

HEAVEN yatak oda fiyatını ben de merak ettim canım. Ne kadar alıyorsunuz?

arkadaşlar düğün için epilasyon işini ne yapıcaksınız sempatiksalakcinni
bikini bölgesi çok zor ya denedim yapamadım hem kolay yöntemle yapıyorum bi yaş bi traş :kedi:
napicuk acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuzkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar düğün için epilasyon işini ne yapıcaksınız sempatiksalakcinni
bikini bölgesi çok zor ya denedim yapamadım hem kolay yöntemle yapıyorum bi yaş bi traş :kedi:
napicuk acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuzkaydirigubbakcemile2

Canım ben lazer apilasyona başladım 2 hafta önce bikini bölgeme, bacaklarıma ve koltuk altıma yaptırdım. 15 gün içinde kontrol atışı için randevu veriyorlar. Knotrol atışı ücretsiz oluyor. Ona da bugün gidecem. İlk seans olmasına rağmen gayet memnunum yerimseniben

Back