Canım ben lazer apilasyona başladım 2 hafta önce bikini bölgeme, bacaklarıma ve koltuk altıma yaptırdım. 15 gün içinde kontrol atışı için randevu veriyorlar. Knotrol atışı ücretsiz oluyor. Ona da bugün gidecem. İlk seans olmasına rağmen gayet memnunum yerimseniben
peki çok canın yanıyomu zormu can can
bende düşündüm ama lazerle yakmak korkutucu geldi canım az biraz dayanamam diye korkuyorum
çok fazla bilgim yok bu konuda ama söz yüzükleri daha ince olduğu için düğünde ayrıca tek örnek alyans alınır diye biliyorum.
ben söz yapmayacağım nişanda alınan yüzüklerimizi düğünde de takacağım.
hayır ortası siyah canım sevindim aynı olmasına :))
model aynı benim ortası sarı altın bende çok beğenerek almıştım iyi günlerde tak canım
sirkencubin cim ipl mi lazer alex fln mı?
kızlar yatak odası takımı doğtaşın 5000 di sanırım eğer fiyatda değişiklik olmassa şuanda böle
kızlar bende gidiyorum lazere tüm vücut çok rahat benim gittiğim IPL ama bu konuda terdütlerim var çünkü sanırım alex daha ii.
bende ıpl gidiyorum canım benimde lazer bölünndeki yorumları okuyunca morelim bozuluyor evlenene kadar yaptıracağım tam bitmezse alexsandr devam ederim ama böyle bile rahat herkese tavsiye ederim seans araları uzun oluyor çok rahat ediyorsun
teşekkür ederim canım. içimize sinerek aldık ikimiz de. 10 gün sonra nasipse takmaya başlayacağız artık :))
sirkencubin cim ipl mi lazer alex fln mı?
kusura bakma canım yeni gördüm iletini. Alexandrite a gidiyorum ben. Bu konuyu baya araştırdım IPL de kesin çözüm olmuyor;gerçi teyzem 1 yıl kadar tüm vücut gitti şimdi memnun. Ancak kökten çözümü sağlayan lazer. IPL de floresan ışığın daha kuvvetlisiyle işlem yapıyorlar. Kesin çözüm istediğim için ben lazeri tercih ettim.
bende ıpl gidiyorum canım benimde lazer bölünndeki yorumları okuyunca morelim bozuluyor evlenene kadar yaptıracağım tam bitmezse alexsandr devam ederim ama böyle bile rahat herkese tavsiye ederim seans araları uzun oluyor çok rahat ediyorsun
yaa öylemi cnm aynen benimde moralim bozuluyo bide ben bitene kadar anlaşıp parayı toplu verdim oyüzden devam etmem gerkiyor bitene kadar diye anlaştım bakalım bacaklarımda şuan daha çok fazla etkisi olmadı birazda açık renk tüylerim belki ondandır leke falan oluyo sende hiç?bide yaparken jel sürüyorlarmı sanada?
canim yüzsüklerin cok güzel..cok begendim..
iyi günlerde kullanin
ayy nekadar sevindigini tahminedebiliyorumkaydirigubbakcemile3 hayirli olsun canima.s.
gecen hafta bende öle olmustumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?