• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Soulmate canım istediğin tavsiye olsunzemuszemus LUXELL börekçi var fiyatıda çok uygun ve çokta güzel pişiriyomuş bizim bütün personeller ondan aldı.Ben ocakla birlikte mi ayrı mı karar veremediğim için bekliyorumhihoyyyt bi ocaklı aldım soğudum fırından zaten olayı biliyosunalsanaalsanasmile

msore cum özel msjlarına bakar mısın cnm

Canım biraz geç cevaplayabildm malum iş güç...Kusura bakma...

Kızlar beyaz eşya k.ev aletleri konusunda sormak istediği olan varsa çekinmesin..Benim yaptığım iş pek onla alakalı değil ama,ben bilmesemde bilenler çok etrafımdakaydirigubbakcemile3

çok taktir ettim valla bizde 5 kardeşiz kimse sormaz neyin eksik bunuda ben alayım diye çok şükür kazancım iyi kimseye ihtiyacım yok ama insan yanında birilerini istiyor maddi anlamdan çok manevi olarak yanımda istiyorum ama olmuyor.kendi kendime nişanlım yanımda olsun yeter diyorum ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca hüzünlendim aranızda 1 ay olmasına ramen böyle ilgili olmanız çok güzel ilişkiniz hiç bozulmasın amin maşallah dediğin gibi Allah utandırmasın sizi bizleri

Canım yalnız değilsn valla...Herkes pek şanslı olamıyo malesef...Neyse Allah bizlere daha çok versnde kimseye muhtaç olmayalım....Hiç üzme kendini...

Soulmate canım istediğin tavsiye olsunzemuszemus LUXELL börekçi var fiyatıda çok uygun ve çokta güzel pişiriyomuş bizim bütün personeller ondan aldı.Ben ocakla birlikte mi ayrı mı karar veremediğim için bekliyorumhihoyyyt bi ocaklı aldım soğudum fırından zaten olayı biliyosunalsanaalsanasmile

Canım biraz geç cevaplayabildm malum iş güç...Kusura bakma...

Kızlar beyaz eşya k.ev aletleri konusunda sormak istediği olan varsa çekinmesin..Benim yaptığım iş pek onla alakalı değil ama,ben bilmesemde bilenler çok etrafımdakaydirigubbakcemile3

Canım bende sadece bakınıyorum öyle. Ev henüz tutulmadığı için içini bilemiyorum, ankastre olabilme ihtimali de var. O yüzden sadece aklımda bulunsun istedim. Bide ben Arzum'un blender setini almıştım ama, sonra Braun'un setini daha çok beğendiğim için Arzum'u geri verdim. Onun yerine clipso kapaklı düdüklü tencere aldım 160 TL'ye. Şimdi Braun'un şu setini almayı düşünüyorum;

braun6550blender.jpg

iyi canımm yorgunluk sende ne var ne yok?Kınalığını ekleyecektin kayboldun.

Ben sürekli bakamıyorum, başka şeylere de bakmaktan. Kına için bindallıyı eklicem ama önce bi fotosunu çekmem lazım. Bi de bakıcam ütü falan gerekli olabilir, arkadaşımın kızkardeşinden almıştım da. Hatta bu aralar hazırlayıp dolaba assam iyi olucak. kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.bugün biraz erkenciyim yerimseniben yeni çeyizcikler hayırlı olsun..

Undomielcim çarşı alışverişinde çoğu şeyi halletmişsin hayırlı olsun hepsiii. vereliniortak davetiyeni görebilir miyim a.s

günaydın kızlar undocum davetiyen tepsin herşey çok güzel tatlım şimdi gördüm biz de bu davetiyeyti bastırmak istiyoruz ama bilemiyorum sizce nasıl

kivilcim5338.jpg

ya da bunu düşünüyoruz

kivilcim5334.jpg

günaydın kızlarr :)) erkenden geldik yine nasılsıınız?
Heaven bence 1.davetiye çok daha şık , güzel ama 2.si de cici bişey

canım biz bugün kemeraltındaki kemal kutucu'dan aldık 150 tane nikah şekeri hem de 90TL ;) valla artık ne nerde hepsini biliyorum. bugün yapabilirsem ayakkabılarımın da fotosunu eklicem size... onu da 60 TL ye aldık.. nişanlımın çocukluk arkadaşının ayakkabıcısından hemdeee

orada tombiş bi amca vardı epey yardımcı oluyor sağolsun. nikah şekeri bakmaya gittim ama camekanın arkasındaki çikolatalar da da gözüm kalmadı değil :))

tatlım bizde 1.sinde daha baskınız yani onda daha çok ısrarlıyız büyük ihtimalle o olucak hayatım

heaven cığım bencede birincisi güzel daha ağır karizmatik duruyor olumunekankayizsmile

herkeşlere hayırlı sabahlar bu arada öpüyorum hepinizi nanaklarınızdan en fazla 3 ay sonraki kocişlerinizde dudaklarınızdan öpsünn sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

günaydın kızlar undocum davetiyen tepsin herşey çok güzel tatlım şimdi gördüm biz de bu davetiyeyti bastırmak istiyoruz ama bilemiyorum sizce nasıl

[ımg]http://img638.imageshack.us/img638/1551/kivilcim5338.jpg[/ımg]

ya da bunu düşünüyoruz

[ımg]http://img36.imageshack.us/img36/6773/kivilcim5334.jpg[/ımg]

tatlım o ılk davetıyeyı gordum ben
nısanımda davetıye secmek ıcın gıtmıstk nısanlımla
ve ılk dıkkatımı ceken o olmustu
ama daha nısan dye abartmak ıstememıstm
fakat bayılmıstm
bence guzel bı secım
2. Yı pek begenmedm

heaven cığım bencede birincisi güzel daha ağır karizmatik duruyor olumunekankayizsmile

herkeşlere hayırlı sabahlar bu arada öpüyorum hepinizi nanaklarınızdan en fazla 3 ay sonraki kocişlerinizde dudaklarınızdan öpsünn sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

sana da hayırlı sabahlar canım. sabah sabah güldürdün beni. Amin canım güzel dileğin için :1:

Back