kızlar bu hafta sonu aldığım yemek takımım.. 40. yıl kutlaması olarak bu takımlardan alana 6 kişilik yemek takımı da hediyeydi..
aa süpermiş güle güle kullan günlük yemek takımında çıkmış olmuş aradan kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu hafta sonu aldığım yemek takımım.. 40. yıl kutlaması olarak bu takımlardan alana 6 kişilik yemek takımı da hediyeydi..
aa süpermiş güle güle kullan günlük yemek takımında çıkmış olmuş aradan kaydirigubbakcemile2
evet canım ama o hediye olanı da günlük olarak kullanmıcam.. benim nişanlım biraz sakar olduğundan eser kalmaz ondan geriye yerimseniben
rica ederim tatlım ne demek ama farklı yerlerden evrak tamamlamak oluyormu bilmiyorum ama öğrenirsem eklerim yada bi tanıdığın varsa hastanede çalışan oda sorup sana dönebilir ama çok işin yok canım devlet hastanesi verem savaş ve sağlık ocağında son bu kadar 2 gün bile sürmez biz farklı yerlerdeyiz ama ben onun yanına gittiğimde yaptırmıştık bunları tamamladımmı belediye işi kolay nikah işlemlerine yönlendiriyorlar sende tayincimisin ay sonra kurumlararası yazışmalarımızda var bizde nikahı haziranda yapcaz inşallah bişey çıkmassa kolay gelsin bize canım a.s.
canım biz nişanlım ile önce belediyeye gittik. bize bi evrak doldurttular sonra o evrak ile belediyenin bizi gönderdiği sağlık ocağına gidip kan verdik. 3 gün sonra falan kan tahlillerimizi aldık. sonra kan sonuçlarımızı 4 adet vesikalık fotomuzu ve nüfus cüzdan fotokopilerimizi alıp tekrar belediyeye gittik ve o gün kaydımız oldu. bir de beldiyeye bir harç yatırdık biz 221TL kadar. bilmiyorum her yerde aynı mıdır ama biz bu kadar ödedik..
yemek takımın çok güzel çok zarif undomiel sevdiklerinle güzel günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun
evet canım ama o hediye olanı da günlük olarak kullanmıcam.. benim nişanlım biraz sakar olduğundan eser kalmaz ondan geriye yerimseniben
eser kalmaz ondan geriye demişin ya güldürdün beni ilahikaydirigubbakcemile3 olsun o zaman özel günlerinde kullanırsın güle güle kullan canım
Merhasba kızlar. Bu topic e uzun zaman olmuş uğramayalı. Undomiel kına kıyafetini çok beğendim. sana da çok yakışacaktır eminim. miss cruiose senin de nikah için aldığın elbise çok şık. Kızlar kına için sadece bindallı mı giyeceksiniz yoksa abiye de düşünüyor musunuz?
sağol canım inşallah kolaylıkla hallederim ben tayinci değilim şimdilik. kpss hazırlanıyorum bakalım hayırlısı sizede allah kolaylık versin hayırlı olsun canım
eylül gelseeeeee
valla kızlar aynı dert bende de var bi yandan kpss bi yandan babamın amelliyatı bi yandan düğün hazırlıkları.. ooofff offff
undomiel bindallın çok güzeelll
miss corious seninde nikah elbisen çok şık hakkaten bende nikah için böyle bir elbise düşünüyorum
gül1984 dediklerinde haklıymışsın nişan telaşım başladıktan sonra epey hafifledi ve atlattım şükürler olsun
rüzgar yorganın ne güzelmiş sıcacık zamanlar diliyorum
kızlar ifkorkutu göremedim nasıl oldu acababilmiyorumkismile
kanatsızangel iyileşmiştir inşallah
diğer ayamadığım güzel eylül ve ekim gelinleriii herşey gönlünüzce olsun hazırlıklar su gibi kolay olsun a.s.
valla kızlar aynı dert bende de var bi yandan kpss bi yandan babamın amelliyatı bi yandan düğün hazırlıkları.. ooofff offff
amin canım sağolasın inşallah kpss yi kazanırsın ah o kpss yokmu başımızın belası stres yapma eninde sonunda olucaktır emin ol kendimden biliyorum boşuna sıkıntı yapmışım diyceksin iyi düşün iyi olsun eğer tabi kafaya takıyorsan benim gibi.. değmiyormuş çok takma emi daha burda ne güzel şeyler paylaşcaz kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin :1hug:
çok sağol senakan'cımm.. babam ağır bi kalp amelliyatı olucak.. inan ki o amelliyattan başka hiç bvişe umrumda değil şu anda..
neyse hepinizi çok öpüyorum.. ben kaçtım kızlar
:lepi:
nerelerdesiniz kızlarr