• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bu hafta sonu aldığım yemek takımım.. 40. yıl kutlaması olarak bu takımlardan alana 6 kişilik yemek takımı da hediyeydi..

aa süpermiş güle güle kullan günlük yemek takımında çıkmış olmuş aradan kaydirigubbakcemile2

evet canım ama o hediye olanı da günlük olarak kullanmıcam.. benim nişanlım biraz sakar olduğundan eser kalmaz ondan geriye yerimseniben

rica ederim tatlım ne demek ama farklı yerlerden evrak tamamlamak oluyormu bilmiyorum ama öğrenirsem eklerim yada bi tanıdığın varsa hastanede çalışan oda sorup sana dönebilir ama çok işin yok canım devlet hastanesi verem savaş ve sağlık ocağında son bu kadar 2 gün bile sürmez biz farklı yerlerdeyiz ama ben onun yanına gittiğimde yaptırmıştık bunları tamamladımmı belediye işi kolay nikah işlemlerine yönlendiriyorlar sende tayincimisin ay sonra kurumlararası yazışmalarımızda var bizde nikahı haziranda yapcaz inşallah bişey çıkmassa kolay gelsin bize canım a.s.

sağol canım inşallah kolaylıkla hallederim ben tayinci değilim şimdilik. kpss hazırlanıyorum bakalım hayırlısı sizede allah kolaylık versin hayırlı olsun canım

canım biz nişanlım ile önce belediyeye gittik. bize bi evrak doldurttular sonra o evrak ile belediyenin bizi gönderdiği sağlık ocağına gidip kan verdik. 3 gün sonra falan kan tahlillerimizi aldık. sonra kan sonuçlarımızı 4 adet vesikalık fotomuzu ve nüfus cüzdan fotokopilerimizi alıp tekrar belediyeye gittik ve o gün kaydımız oldu. bir de beldiyeye bir harç yatırdık biz 221TL kadar. bilmiyorum her yerde aynı mıdır ama biz bu kadar ödedik..

çok sağol canım iyiki hepiniz varsınız sizin sayenizde öğrendim birşeyler opuyorumnanaktan

kızlar bu hafta sonu aldığım yemek takımım.. 40. yıl kutlaması olarak bu takımlardan alana 6 kişilik yemek takımı da hediyeydi..

yemek takımın çok güzel çok zarif undomiel sevdiklerinle güzel günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun

Merhasba kızlar. Bu topic e uzun zaman olmuş uğramayalı. Undomiel kına kıyafetini çok beğendim. sana da çok yakışacaktır eminim. miss cruiose senin de nikah için aldığın elbise çok şık. Kızlar kına için sadece bindallı mı giyeceksiniz yoksa abiye de düşünüyor musunuz?

sirkencubin sagol cnm..Ben su anda sayet fikrim degismezse(degismezse diyorum cunku kadinlar kulubunde okudukca surekli yeni seyler ogreniyorum)sadece abiye giyicem kizlar, bizde cok fazla bindalli giyilmiyor...

sağol canım inşallah kolaylıkla hallederim ben tayinci değilim şimdilik. kpss hazırlanıyorum bakalım hayırlısı sizede allah kolaylık versin hayırlı olsun canım

amin canım sağolasın inşallah kpss yi kazanırsın ah o kpss yokmu başımızın belası stres yapma eninde sonunda olucaktır emin ol kendimden biliyorum boşuna sıkıntı yapmışım diyceksin iyi düşün iyi olsun eğer tabi kafaya takıyorsan benim gibi.. değmiyormuş çok takma emi daha burda ne güzel şeyler paylaşcaz kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin :1hug:

valla kızlar aynı dert bende de var bi yandan kpss bi yandan babamın amelliyatı bi yandan düğün hazırlıkları.. ooofff offff

valla kızlar aynı dert bende de var bi yandan kpss bi yandan babamın amelliyatı bi yandan düğün hazırlıkları.. ooofff offff

Allah yardımcın olsun babana çok geçmiş olsun önce sağlık olsunda gerisi hallolur hayırlısıyla atlatır iyileşir babacığın sıkma canını hallolur tatlım eskisindende daha iyi olacak inşallah ne ameliyatı olucak bilmiyorum ama kpss yede bakmaya çalış ama çokta kafana takma düğün telaşıda hepimizin yaşadığı tatlı telaşlar sakın çok yıpratma kendini olur olur hepsini gülümseyerek anarsın inşallah yeterki sağlık olsun tekrardan babana çok geçmiş olsun tezelden iyileşsin inşallah :Saruboceq:

çok sağol senakan'cımm.. babam ağır bi kalp amelliyatı olucak.. inan ki o amelliyattan başka hiç bvişe umrumda değil şu anda..

neyse hepinizi çok öpüyorum.. ben kaçtım kızlar

undomiel bindallın çok güzeelll
miss corious seninde nikah elbisen çok şık hakkaten bende nikah için böyle bir elbise düşünüyorum
gül1984 dediklerinde haklıymışsın nişan telaşım başladıktan sonra epey hafifledi ve atlattım şükürler olsun
rüzgar yorganın ne güzelmiş sıcacık zamanlar diliyorum :utangac:
kızlar ifkorkutu göremedim nasıl oldu acababilmiyorumkismile
kanatsızangel iyileşmiştir inşallah
diğer ayamadığım güzel eylül ve ekim gelinleriii herşey gönlünüzce olsun hazırlıklar su gibi kolay olsun a.s.

teşekkürler daha iyileri senin olsun canım bayanssulusmile

Undomiel yemek takımın çok şık güle güle kullan zemuszemus

amin canım sağolasın inşallah kpss yi kazanırsın ah o kpss yokmu başımızın belası stres yapma eninde sonunda olucaktır emin ol kendimden biliyorum boşuna sıkıntı yapmışım diyceksin iyi düşün iyi olsun eğer tabi kafaya takıyorsan benim gibi.. değmiyormuş çok takma emi daha burda ne güzel şeyler paylaşcaz kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin :1hug:

sağol inşallah canım inşallah olur şuan çalışmayı bıraktım sıkmamaya çalışıyorum kendimi boşverdim valla hayırlısı diyorum artık.

çok sağol senakan'cımm.. babam ağır bi kalp amelliyatı olucak.. inan ki o amelliyattan başka hiç bvişe umrumda değil şu anda..

neyse hepinizi çok öpüyorum.. ben kaçtım kızlar

canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir sağlığına kavuşur babacığın. Rabbim acil şifalar versin. herşey iyi olacak sıkma canını

e23af9f5b5db432190c945985765d3cb.jpg

:lepi:

çok güzelmiş canım güle güle kullanmayı nasip etsin mevlam :kedi:

bende aldıklarımı yakında eklerim hihoyyyt

ALLLAH kolaylık versin canım sıkma canını çok geçmiş olsun şimdiden babana güsel olcak herşey merak etme:Saruboceq:

Selam kıslar
Bende Eylül gelini olacağım inş.
Şafak sayıyorum geçmiyor bir türlü:delphin:
Heyecan var mı? Ben biran önce evimi yerleştireyim istiyorum..
Nikah günününü aldınız mı? Bu arada benide listenize eklerseniz çok bahtiyar olurumkaydirigubbakcemile2

Back