• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

twin_yorgan2.jpg

teyzoşumun bana aldığı bellona yorganım

kızlar bulaşık makinesi araştırıyorum bilmiyorumkismile buarada yazamadım kızlar geçen hafta ananemle babannem fırınımı,buzdolabımı, çamaşır mak.aldılar 20gün sonrada halam bulaşık makinesi alıcak beko sizce nasıl fikirlerinize ihtiyacım var diğer beyaz eşyalarım bekodan aldık ama bulaşık mak. kararsızım

beko bulaşık makinesini kuzenim kullanıyor memnun canım

Merhasba kızlar. Bu topic e uzun zaman olmuş uğramayalı. Undomiel kına kıyafetini çok beğendim. sana da çok yakışacaktır eminim. miss cruiose senin de nikah için aldığın elbise çok şık. Kızlar kına için sadece bindallı mı giyeceksiniz yoksa abiye de düşünüyor musunuz?

kızlar bulaşık makinesi araştırıyorum bilmiyorumkismile buarada yazamadım kızlar geçen hafta ananemle babannem fırınımı,buzdolabımı, çamaşır mak.aldılar 20gün sonrada halam bulaşık makinesi alıcak beko sizce nasıl fikirlerinize ihtiyacım var diğer beyaz eşyalarım bekodan aldık ama bulaşık mak. kararsızım

canım eşyaların hayırlı olsun ben boshdan aldım tavsiye ederim. çok programlı birşey almanada gerek yok 4 program ideal bence yerimseniben

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sevincimiz heyecanımız paylaşımlarımız gün geçtikçe artıyor. yaşasın eylül ekim gelinleri:lepi:zemuszemus

Merhasba kızlar. Bu topic e uzun zaman olmuş uğramayalı. Undomiel kına kıyafetini çok beğendim. sana da çok yakışacaktır eminim. miss cruiose senin de nikah için aldığın elbise çok şık. Kızlar kına için sadece bindallı mı giyeceksiniz yoksa abiye de düşünüyor musunuz?

merhaba sirkencubin nişanlımla memleketlerimiz farklı olduğu için ben kınamdada gelinlik giyeceğim inşallah. kına yakılırken gelinliği çıkarıp bindallı giymeyi düşünüyorum. evlenen birçok arkadaşım abiye giyip daha sonra kına yakılırken bindallı giyiyorlar öyle yapabilirsin

kızlar hepinize günaydınnn bir süredir takip edemedim topiği ama şimdi kaçırdığım sayfaları okuycam beyaz eşyalar alınmış güle güle kullanılsın inşallah haftasonu nişanım oldu hele şükür hafifledim artık tam anlamıyla eylül gelini olmaya hazırım hihoyyyt

undomiel bindallın çok güzeelll
miss corious seninde nikah elbisen çok şık hakkaten bende nikah için böyle bir elbise düşünüyorum
gül1984 dediklerinde haklıymışsın nişan telaşım başladıktan sonra epey hafifledi ve atlattım şükürler olsun
rüzgar yorganın ne güzelmiş sıcacık zamanlar diliyorum :utangac:
kızlar ifkorkutu göremedim nasıl oldu acababilmiyorumkismile
kanatsızangel iyileşmiştir inşallah
diğer ayamadığım güzel eylül ve ekim gelinleriii herşey gönlünüzce olsun hazırlıklar su gibi kolay olsun a.s.

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz ;) yeni çeyizcik alanlara da hayırlı olsun.. aldıklarınızın fotolarını bizlerle paylaşırsanız sevinirim..

:nazar:8-10 Eylül 2010 - selcn Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 - yaprakcskn Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 - duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 - gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 - ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün

:nazar: 18 Eylül 2010 - ashkmeleği Nikah

:nazar: 19 Eylül 2010 - undomiel Düğün

:nazar: 19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün

:nazar: 19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün

:nazar: 19 Eylül 2010 - sereia Düğün

:nazar: 19 Eylül 2010 - Honest Düğün

:nazar: 23 Eylül 2010 - clementine212 Düğün

:nazar: 24 Eylül 2010 - ayazz Düğün

:nazar: 25 Eylül 2010 - Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 - miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 - SBNM Düğün

:nazar: 26 Eylül 2010 - mvldas Düğün

:nazar: 26 Eylül 2010 - BtL. Düğün

:nazar: 3 Ekim 2010 - lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 - pelerinli Düğün

:nazar: 9 Ekim 2010 - bebikyüzlü Düğün

:nazar: 10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah

yaşasın eylül & ekim gelinleri ;)

:teytey:​

kızlar birşey sormak istiyorum resmi nikahını yaptıran oldumu. bu konuda hiçbir bilgim yok ilk önce nereye başvurmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

kızlar birşey sormak istiyorum resmi nikahını yaptıran oldumu. bu konuda hiçbir bilgim yok ilk önce nereye başvurmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

canım biz henz yaptırmadık başvurumuzu da yapmadık ama belediyelere başvuru yapılıyor. Belediylerden de ya senin ikamet ettiğin belediyeye ya da nişanlının ikamet ettiği belediyeye başvuruluyor. belediyenizin websitesinden nikah işlmelerine tıklarsan orda prosedürlerden bahsediyor.

tatlım belediyeye başvuruyorsun evet ama tamamlaman gereken sağlık evrakların var bunları başvuru öncesi veya sonrası yaptırabilirsin mesela biz sağlık evraklarımızı yaptırdık 6 ay geçerleliliği var o evrakların vaktin varsa eğer şimdiden yaptır git bi devlet hastanesine evlilik için geldim de onlar yönlendirir kan alınıyor zaten sonra öğleden sonrada büyük ihtimal sonuçların çıar hastane evlenmelerine bizce mani yoktur gibisinden bi evrakla sonuçlarını veriyor ha bulunduğun yerdeki verem savaştanda akciğer filmi çektiriyorsun ve bu filmle hastane kan testi sonuçlarını alıp sağlık ocağına gidiyorsun herşey tamamdır bunlar evlenir gibisinden son noktayı sağlık ocağı koyuyor buyrunnnnnnnnn

canım biz henz yaptırmadık başvurumuzu da yapmadık ama belediyelere başvuru yapılıyor. Belediylerden de ya senin ikamet ettiğin belediyeye ya da nişanlının ikamet ettiği belediyeye başvuruluyor. belediyenizin websitesinden nikah işlmelerine tıklarsan orda prosedürlerden bahsediyor.

çok teşekkürler sikencubin hemen bakacağım canım

tatlım belediyeye başvuruyorsun evet ama tamamlaman gereken sağlık evrakların var bunları başvuru öncesi veya sonrası yaptırabilirsin mesela biz sağlık evraklarımızı yaptırdık 6 ay geçerleliliği var o evrakların vaktin varsa eğer şimdiden yaptır git bi devlet hastanesine evlilik için geldim de onlar yönlendirir kan alınıyor zaten sonra öğleden sonrada büyük ihtimal sonuçların çıar hastane evlenmelerine bizce mani yoktur gibisinden bi evrakla sonuçlarını veriyor ha bulunduğun yerdeki verem savaştanda akciğer filmi çektiriyorsun ve bu filmle hastane kan testi sonuçlarını alıp sağlık ocağına gidiyorsun herşey tamamdır bunlar evlenir gibisinden son noktayı sağlık ocağı koyuyor buyrunnnnnnnnn

çok sağol senekan çok işim varmış yaa. bu arada nişanlım bulunduğu yerdeki hastaneden tamamlasa evrakları olur değilmi

kızlar bu hafta sonu aldığım yemek takımım.. 40. yıl kutlaması olarak bu takımlardan alana 6 kişilik yemek takımı da hediyeydi..
e23af9f5b5db432190c945985765d3cb.jpg

:lepi:

çok sağol senekan çok işim varmış yaa. bu arada nişanlım bulunduğu yerdeki hastaneden tamamlasa evrakları olur değilmi

rica ederim tatlım ne demek ama farklı yerlerden evrak tamamlamak oluyormu bilmiyorum ama öğrenirsem eklerim yada bi tanıdığın varsa hastanede çalışan oda sorup sana dönebilir ama çok işin yok canım devlet hastanesi verem savaş ve sağlık ocağında son bu kadar 2 gün bile sürmez biz farklı yerlerdeyiz ama ben onun yanına gittiğimde yaptırmıştık bunları tamamladımmı belediye işi kolay nikah işlemlerine yönlendiriyorlar sende tayincimisin ay sonra kurumlararası yazışmalarımızda var bizde nikahı haziranda yapcaz inşallah bişey çıkmassa kolay gelsin bize canım a.s.

canım biz nişanlım ile önce belediyeye gittik. bize bi evrak doldurttular sonra o evrak ile belediyenin bizi gönderdiği sağlık ocağına gidip kan verdik. 3 gün sonra falan kan tahlillerimizi aldık. sonra kan sonuçlarımızı 4 adet vesikalık fotomuzu ve nüfus cüzdan fotokopilerimizi alıp tekrar belediyeye gittik ve o gün kaydımız oldu. bir de beldiyeye bir harç yatırdık biz 221TL kadar. bilmiyorum her yerde aynı mıdır ama biz bu kadar ödedik..

Back