Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bulaşık makinesi araştırıyorum bilmiyorumkismile buarada yazamadım kızlar geçen hafta ananemle babannem fırınımı,buzdolabımı, çamaşır mak.aldılar 20gün sonrada halam bulaşık makinesi alıcak beko sizce nasıl fikirlerinize ihtiyacım var diğer beyaz eşyalarım bekodan aldık ama bulaşık mak. kararsızım
kızlar bulaşık makinesi araştırıyorum bilmiyorumkismile buarada yazamadım kızlar geçen hafta ananemle babannem fırınımı,buzdolabımı, çamaşır mak.aldılar 20gün sonrada halam bulaşık makinesi alıcak beko sizce nasıl fikirlerinize ihtiyacım var diğer beyaz eşyalarım bekodan aldık ama bulaşık mak. kararsızım
Merhasba kızlar. Bu topic e uzun zaman olmuş uğramayalı. Undomiel kına kıyafetini çok beğendim. sana da çok yakışacaktır eminim. miss cruiose senin de nikah için aldığın elbise çok şık. Kızlar kına için sadece bindallı mı giyeceksiniz yoksa abiye de düşünüyor musunuz?
kızlar birşey sormak istiyorum resmi nikahını yaptıran oldumu. bu konuda hiçbir bilgim yok ilk önce nereye başvurmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
kızlar birşey sormak istiyorum resmi nikahını yaptıran oldumu. bu konuda hiçbir bilgim yok ilk önce nereye başvurmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
canım biz henz yaptırmadık başvurumuzu da yapmadık ama belediyelere başvuru yapılıyor. Belediylerden de ya senin ikamet ettiğin belediyeye ya da nişanlının ikamet ettiği belediyeye başvuruluyor. belediyenizin websitesinden nikah işlmelerine tıklarsan orda prosedürlerden bahsediyor.
tatlım belediyeye başvuruyorsun evet ama tamamlaman gereken sağlık evrakların var bunları başvuru öncesi veya sonrası yaptırabilirsin mesela biz sağlık evraklarımızı yaptırdık 6 ay geçerleliliği var o evrakların vaktin varsa eğer şimdiden yaptır git bi devlet hastanesine evlilik için geldim de onlar yönlendirir kan alınıyor zaten sonra öğleden sonrada büyük ihtimal sonuçların çıar hastane evlenmelerine bizce mani yoktur gibisinden bi evrakla sonuçlarını veriyor ha bulunduğun yerdeki verem savaştanda akciğer filmi çektiriyorsun ve bu filmle hastane kan testi sonuçlarını alıp sağlık ocağına gidiyorsun herşey tamamdır bunlar evlenir gibisinden son noktayı sağlık ocağı koyuyor buyrunnnnnnnnn
çok sağol senekan çok işim varmış yaa. bu arada nişanlım bulunduğu yerdeki hastaneden tamamlasa evrakları olur değilmi