• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kıslar
Bende Eylül gelini olacağım inş.
Şafak sayıyorum geçmiyor bir türlü:delphin:
Heyecan var mı? Ben biran önce evimi yerleştireyim istiyorum..
Nikah günününü aldınız mı? Bu arada benide listenize eklerseniz çok bahtiyar olurumkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin papatyaa.s.
düğün günün bellimi düğün günü belli olmayınca listeye giremessinkiii:teselli:
benim belli değil nikahım bile belli değil gerçi nikahım haziranda kesin olcak bişey çıkmassa tayin için erken yapmamız lazım 2 haftaya kadar gününü alırız farklı şehirlerde olduğumuz için sık görüşemiyoruz biz ama haftaiçi olcak nikahım sıkıntı yapmıyorum o yüzden
bende evimi yerleştireyim istiyorum ama tayinimin onun olduğu yere çıkması lazım sonra o ilde nereye vercekler filan falan ona göre ev tutcaz bende heyecan yok sadece stres stres stressss:1no2:

iyi geceler kızlar bugün evimi gördüm artık çokşükür tamirat yaptırmayı düşünüyorduk ama herşeyi yeni yapılmış ve güzel kullanılmış onn için tadilat yapılmıcak sadce boya olucakokadar çok sevindim bugünde mutfak takımımı aldım bulaşık mak. araştırdım:( yine çokk yoruldum szilerde yeni eşyalar almışsınıoz hepinize hayırlı olsun canım allh güle güle kullanmayı nasip etsin inşallh.opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar bugün evimi gördüm artık çokşükür tamirat yaptırmayı düşünüyorduk ama herşeyi yeni yapılmış ve güzel kullanılmış onn için tadilat yapılmıcak sadce boya olucakokadar çok sevindim bugünde mutfak takımımı aldım bulaşık mak. araştırdım:( yine çokk yoruldum szilerde yeni eşyalar almışsınıoz hepinize hayırlı olsun canım allh güle güle kullanmayı nasip etsin inşallh.opuyorumnanaktan

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım a.s.

Hoşgeldin Rüzgar.

opuyorumnanaktan

hoşgeldin papatya

12 kişilik günlük çatal kaşık takımım artaç.Nasıl kızlar

dicle.jpg

hoşgeldin papatyaa.s.
düğün günün bellimi düğün günü belli olmayınca listeye giremessinkiii:teselli:
benim belli değil nikahım bile belli değil gerçi nikahım haziranda kesin olcak bişey çıkmassa tayin için erken yapmamız lazım 2 haftaya kadar gününü alırız farklı şehirlerde olduğumuz için sık görüşemiyoruz biz ama haftaiçi olcak nikahım sıkıntı yapmıyorum o yüzden
bende evimi yerleştireyim istiyorum ama tayinimin onun olduğu yere çıkması lazım sonra o ilde nereye vercekler filan falan ona göre ev tutcaz bende heyecan yok sadece stres stres stressss:1no2:

Günaydın.
Düğün günümde nikah günümde belli.
2 Eylül nikah
19 Eylül düğün inş.
Senin işin zor..Belirsizlik insanı strese sokar tabiki.Yinede bu kadar sıkma kendini.

Rüzgar çatak bıçak tk çok güzelmiş güle güle kullan.
Ne kadara aldın?

beğenmene sevindim canım opuyorumnanaktan .Günlük olarak kullanacağım için bıçağı ve kevgir,kepçe... vs o seti almadık.12 yemek kaşığı çatalı,12 tatlı kaşığı çatalı ve 12 çay kaşığını 80 tlye aldık canım.Servis setini almadım çünkü ayriyetten sandıklı takım alcam onun içinde mevcut onlar.

gül1984 ay evine çok sevindim güle güle mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin mevlam nagüzel halloluyor herşey mutfak takımını güle güle kullan canım bulaşık makinesi ne düşünüyorsun kara vermişsindir az çok ben arçeliğin şu dünyanın en hızlı yıkayan bulaşık makinesi diye lanse ettiği ürününü tavsiye derim gerçi ben almadım henüz ama kafamdaki o yakın arkadaşım aldı evlenirken çokta memnun

rüzgar çatal bıçakların çok şıkmış güle güle kullan güzel mamalr yemek nasip olsun canım

papatyacım ne güzel senin tarihlerin belliymiş hayırlı olsun darısı başımaboshayallersmile

Beni de listeye ekleyebilirsiniz. 18 Eylül'de kısmetse nikahımız olucak.

Dün sağlık raporu için Bahçelievler'deki sağlık ocağına gittik, akciğer filmi için bizi bi yere yolladı, orda ücretsiz diye orda çektirdik filmi. Kan testi içinde her yerin farklı ücreti varmış. En düşük 40TL kişi başı. Ben bizim bu tarafları araştırdım, sağlık ocağında ücretsiz kan testi yapılıyomuş. Bugünde onu yaptırdık ama sonuçları pazartesi alıcaz. Ama sonuçları öğrendik temiz çıktı herşeyimiz, kan uyuşmazlığı falan da yok. :) Aklıma şey takıldı sadece akciğer filmini başka semtte çektirdiğimiz için umarım bir sorun olmaz. Benim gibi farklı bölgelerde halledenler var mı acaba?

sanmam soulmate sorun cikacagini sonucta cekilmis olmasi yeterli bence..
kizlar cook yorgunum hafta sonu geldi dinlenmek istiyorum insallah..

ınşallah canım. Şu sağlık raporunu bi halletsek nikah günümüzü de alıcaz hemen. Nikah için ne kadar ödüyorsunuz? Bizim nikah Taksim Evlendirme Dairesi'nde olucak, 285 TL istediler. O kadar borca giriyoruz, bi de nikah parası çıkıyor. Az olsa içim yanmaz, 5 dk durucaz 285 lira ödeyeceğiz. :))

İnşallah canım. Şu sağlık raporunu bi halletsek nikah günümüzü de alıcaz hemen. Nikah için ne kadar ödüyorsunuz? Bizim nikah Taksim Evlendirme Dairesi'nde olucak, 285 TL istediler. O kadar borca giriyoruz, bi de nikah parası çıkıyor. Az olsa içim yanmaz, 5 dk durucaz 285 lira ödeyeceğiz. :))

ya cnm sorma biz 130 kusur odedik ama haftasonu oldugu icin memura da o gun bi odeme yapilicakmis, ne kadar oldugunu soylemediler ama..:sm_confused:

Bize 135 önden alıyoruz dediler, nikah işlemlerini yaparken. Onun içinmiş bu para. Geri kalan 150 milyon da salon parasıymış, onu nikah günü alıyolarmış. Bizimde haftasonu olucak, bide oturduğum semtte. Dışardan gelseydim 400 küsür fiyatı var.

Bize 135 önden alıyoruz dediler, nikah işlemlerini yaparken. Onun içinmiş bu para. Geri kalan 150 milyon da salon parasıymış, onu nikah günü alıyolarmış. Bizimde haftasonu olucak, bide oturduğum semtte. Dışardan gelseydim 400 küsür fiyatı var.

hadi ya bak bana bisi soylememislerdi ben de gonlumden ne koparsa odiycem die dusunmustum..:sinifsinif: Ne fenalar ya 5 dk icin aldiklari paraya bak..

İnşallah canım. Şu sağlık raporunu bi halletsek nikah günümüzü de alıcaz hemen. Nikah için ne kadar ödüyorsunuz? Bizim nikah Taksim Evlendirme Dairesi'nde olucak, 285 TL istediler. O kadar borca giriyoruz, bi de nikah parası çıkıyor. Az olsa içim yanmaz, 5 dk durucaz 285 lira ödeyeceğiz. :))

bişi sorcam taksim evlendirme dairesi park yanındakimi ?

gül evin hayırlı olsun sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim senin adına çok sevindim. aldığın şeylerde hayırlı olsun iyi günlerde kullan sevdiklerinle opuyorumnanaktan

solumate hayırlı olsun.nikah için ne kadar çok para alıyorlar birsürü masrafın içinde 5 dk için bu kadar para biraz insaflı olsalar yaaa

Back