• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar nerelerdesiniz yahuu???

:nazar:8-10 Eylül 2010 - selcn Düğün :nazar:

:nazar:12 Eylül 2010 - yaprakcskn Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - gul1984 Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - ruzgarr Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün :nazar:

:nazar: 18 Eylül 2010 - ashkmeleği Nikah :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - undomiel Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - sereia Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - Honest Düğün :nazar:

:nazar: 23 Eylül 2010 - clementine212 Düğün :nazar:

:nazar: 25 Eylül 2010 - Hatige Düğün :nazar:

:nazar:25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün :nazar:

:nazar:25 Eylül 2010 - miss_curious Düğün :nazar:

:nazar: 26 Eylül 2010 - mvldas Düğün :nazar:

:nazar: 9 Ekim 2010 - bebikyüzlü Düğün :nazar:

:nazar: 10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah :nazar:

yaşasın eylül & ekim gelinleri ;)

:teytey:​

kızlar nerelerdesiniz yahuu???

10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah :nazar:

:teytey:[/CENTER]

ben hastaydım giremedim fazla yeni yeni iyleşiiyom vefasız delim yaw kendi adımasempatiksalakcinni

çeyiz tam gaz devam ediyor ev aynen döşemeler sökülüyo badana boya daha var ama çalışmalar sürüyor kaydirigubbakcemile2

hala nikah düğün tattışmaları var kafamçokkarıştı bi gelişme olursa bildircem arkadaşlar :1hug:

ben hastaydım giremedim fazla yeni yeni iyleşiiyom vefasız delim yaw kendi adımasempatiksalakcinni

çeyiz tam gaz devam ediyor ev aynen döşemeler sökülüyo badana boya daha var ama çalışmalar sürüyor kaydirigubbakcemile2

hala nikah düğün tattışmaları var kafamçokkarıştı bi gelişme olursa bildircem arkadaşlar :1hug:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bence düğün konusunda ısrar et.. en azından ufak bi yemek gibi bişey yapsınlar.. bu hayatında bir kez yaşayabilceğin bir şey.. ben demiştin kayınvalideme hiç bişey istemem ama güzel bi gelinlik ve güzel bir düğün istiyorum diye. olumunekankayizsmile

uzun ince olmuşsun yakışmış canım. nişanlın o gün saç ve makyajla bayılır, şapka da takabilirsin.

benim boyum 1.60, dizde elbise düşünüyorum, nostaljik bi şey seçicem. mudo'da falan oluyo o tarz beyaz elbiseler. bakalım :)

guzel olur cnm sana o tarz bisi..Ben cok denedim kisa,straplez ama genlde kesimi dar oldugu icin vucut hatlarimi cok belli etti, cok yakismadi bana...Bi de burda arkadaslarim gelicek nikaha, gelinlik giy diye tutturdular ama onu dugunumde nasipse giyecegim icin gelinlik tarzi bisi olsun dedim..
Kanatsiz angel gecmis olsun cnm sana..

selam kızlar şu sıralar pek giremedim foruma. yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kanatsız angel geçmiş olsun. rüzgar çamaşır makinesi tavsiyesi istemişsin biz makinemizi boshtan aldık 7 kg 1200 devir annemlerde bosh kullanıyor gayet memnunuz tavsiye ederim canım

kayınvalidem ve nişanlım evlere bakıyolar şu anda, evi seçip alsalar, her şey netleşecek. ben de gidicem, eşyalar seçilecek vs.

çok iş var kızlar yaaa!

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bence düğün konusunda ısrar et.. en azından ufak bi yemek gibi bişey yapsınlar.. bu hayatında bir kez yaşayabilceğin bir şey.. ben demiştin kayınvalideme hiç bişey istemem ama güzel bi gelinlik ve güzel bir düğün istiyorum diye. olumunekankayizsmile

saol canım dikkat etmeye çalışsamda mevsim neslesi işte yakalıomafoldumben

bende çok istiyorum düğün ilerde keşke demek istemiyom bakalım işlaa olur zemuszemus

guzel olur cnm sana o tarz bisi..Ben cok denedim kisa,straplez ama genlde kesimi dar oldugu icin vucut hatlarimi cok belli etti, cok yakismadi bana...Bi de burda arkadaslarim gelicek nikaha, gelinlik giy diye tutturdular ama onu dugunumde nasipse giyecegim icin gelinlik tarzi bisi olsun dedim..
Kanatsiz angel gecmis olsun cnm sana..

tşkr canım :kedi:

işllaa istediğin gibi olur herşey zemuszemus

kayınvalidem ve nişanlım evlere bakıyolar şu anda, evi seçip alsalar, her şey netleşecek. ben de gidicem, eşyalar seçilecek vs.

çok iş var kızlar yaaa!

ev tutulsa daha kolay olcak az kalır o zaman iş merak etme olur herşey :kedi:

ben az biraz rahatım ekime daha var sempatiksalakcinni

ALLLAH kolaylık versin hepimize hihoyyyt

ruzgarr'cım ben profilo aldım. 7 kg 1200 devir. hemde gömlek yıkama programı ve ekstra 30 dk'lık yıkama programı falan da var. tavsiye ederim kuzum yerimseniben

profilo hakkında da güzel şeyler duydum canım çok teşekkürler:))

şu ev meselesi bir hallolsa gerçekten daha kolay olur herşey kızlar.Aldığımızı yerleştiririz ne güzel.Benim azcık daha beklemem gerekecek olsun artık beklicez napalım. Herşeyi hayatımızda bir kez yaşıcaz aslında yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapmak lazım ama biz nedense hep endişelenip koşuşturuyoruz sağa sola :))

şu ev meselesi bir hallolsa gerçekten daha kolay olur herşey kızlar.Aldığımızı yerleştiririz ne güzel.Benim azcık daha beklemem gerekecek olsun artık beklicez napalım. Herşeyi hayatımızda bir kez yaşıcaz aslında yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapmak lazım ama biz nedense hep endişelenip koşuşturuyoruz sağa sola :))

evet çok hatlısın ev belli olmayıncA bazı şeyner tam net olmuyor kafamçokkarıştıhayırlısı olur işaaalaa az sabretcez o kadar sonra ver elini mutlulukzemuszemus

beni de alın listeyee
3 ekim geliniyim:)

hg canım ekim gelini olman ne güzel benı yalnız bırakmıcan ama gene benden önce evlenecen sen delikafadulden

10 ekimde benım tarih :dance:

listemiz güncellenmiştir

:nazar:8-10 Eylül 2010 - selcn Düğün :nazar:

:nazar:12 Eylül 2010 - yaprakcskn Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - gul1984 Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - ruzgarr Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün :nazar:

:nazar: 18 Eylül 2010 - ashkmeleği Nikah :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - undomiel Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - sereia Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - Honest Düğün :nazar:

:nazar: 23 Eylül 2010 - clementine212 Düğün :nazar:

:nazar: 24 Eylül 2010 - ayazz Düğün :nazar:

:nazar: 25 Eylül 2010 - Hatige Düğün :nazar:

:nazar:25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün :nazar:

:nazar:25 Eylül 2010 - miss_curious Düğün :nazar:

:nazar:25 Eylül 2010 - SBNM Düğün :nazar:

:nazar: 26 Eylül 2010 - mvldas Düğün :nazar:

:nazar: 26 Eylül 2010 - BtL. Düğün :nazar:

:nazar: 3 Ekim 2010 - lepi Düğün :nazar:

:nazar: 9 Ekim 2010 - bebikyüzlü Düğün :nazar:

:nazar: 10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah :nazar:

:teytey:​

kızlar uzun süredir bilg. bozuk oldugu için giremiyordum. eylül gelinleri çogalmışız bakıyorumne güzel opuyorumnanaktan bugün bizde alişveriş yapık nevresim takımı birde çarşam takımı aldık havlularımı aldık çoookkkkk yoooorullldummmakannehirakannehir sizler nekler yapıyorsunuz nasılgidiyor hazırlıklar

kızlar bulaşık makinesi araştırıyorum bilmiyorumkismile buarada yazamadım kızlar geçen hafta ananemle babannem fırınımı,buzdolabımı, çamaşır mak.aldılar 20gün sonrada halam bulaşık makinesi alıcak beko sizce nasıl fikirlerinize ihtiyacım var diğer beyaz eşyalarım bekodan aldık ama bulaşık mak. kararsızım

Back