Undomiel çok güzel duruyor dediğin gibi ama temizlikleri nasıl oluyor? Bir de maliyeti nasıl?
ya inşallah bizimde kendi evimiz olurda bizde dilediğimiz gibi döşeyebiliriz şimdilik kira maalesf(
olsun canımmmmm sizin de olur en güzeli olur
evet kesinlikle kader ortagı olduk artıka.s.:1hug:
tatlım son gelinimizi evlendirene kadar ayrılmak yok öyle düğünüm oldu deyip diğer arkadaşları yanlız bırakmak olmaz sonuna kadar buradyız :enbuyukkk:ayrılanlarıklava: klava: klava:sonrada evli,mutlu, çocuksuz diye topik açıcaktık unutdunuzmu
işte davetiyem
bu da kına tepsim...
işte günlük yemek takımım...
ashkmeleği aldıkların çok güzel güle güle kullan.
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/3190.jpg
bu konsolum
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/3198.jpg
bu da koltuklarım. Şimdi bunlara uygun duvar boyası nasıl olabilir sizce?
kızlar uzun bi aradan sonra geldimmmmmm:))
bilgisayarımda problem vardı maalesf çok sinir oldum( azbişe okudum en son 200 lerde kalmıştım baya yazmışsınız yetişmek mümkün değil ben bugünden başlayım:))
ee ne var ne yok bakalım?????????*
kına bındallımmmm içine abiye bordo elbıse olcak.
fesi pullu bas ortusu ve eldivenleri var.Netten zor buldum.
msore canım sen beyaz eşya mağazasında mı çalışıyorsun Ankara'da? nerde acaba?
Luxxorcum tam beyaz eşya mağazasıda olmasada elektronik ürünler satan büyük bi firmada çalışıyorum..Özel mesajla bildiririm sana neresi olduğunu..Malum burası ziyaretçilerede açıkO yüzden bi bakıma şanslıyım aslında:teytey:
ya inşallah bizimde kendi evimiz olurda bizde dilediğimiz gibi döşeyebiliriz şimdilik kira maalesf(
Slm kızlar ben daha gelinlik falan bakmıyorum acaba geç kalır mıyım , gerçi hazır beğenip üstünde eklemeler yaptırmayı veya çıkarttırmayı düşünüyorum ama bi bilginiz var mı acaba ne kadar süreceği hakkında....bu arada düğnüm 3 ekim
yok canım ya benimde 9 ekim daha aklımda bir model bile yok yani ama artık belirlemek istiyorum bende geç kalmamdın merak etme bende varım :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?