2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sirkencubin cim ben şimdi netten duvar sticker i bakıyorum da senin için.
tüm duvarları füme yapıp konsolun üstüne öle bi sticker yaparsan süperrrrrrrrr olur.bulunca ekleyeceğim

kına bındallımmmm içine abiye bordo elbıse olcak.

fesi pullu bas ortusu ve eldivenleri var.Netten zor buldum.

Son düzenleme:
eh işte gidip geliyo bazen(
valla cnm 2 gündür yatak bakıyoruz karar verdik gibi visco diye biyatak çeşidi çıkmış onu alacaz fiyatı biraz yüksek ama 700 tl ye zorla indirdik ikimizdede fıtık var oyüzden rahat bişe olsun dedik:)) bakalım artık bugün alırız sanrım inşallah ii çıkar yani siz neler yaptınız bakalımkaydirigubbakcemile5

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

böle bişiler farkıl renkler alternatifler dolu tabi.füme boyanın üstüne altın sarısı güzel olabilir mesela.

msore canım sen beyaz eşya mağazasında mı çalışıyorsun Ankara'da? nerde acaba?

Luxxorcum tam beyaz eşya mağazasıda olmasada elektronik ürünler satan büyük bi firmada çalışıyorum..Özel mesajla bildiririm sana neresi olduğunu..Malum burası ziyaretçilerede açıkO yüzden bi bakıma şanslıyım aslında:teytey:

ya inşallah bizimde kendi evimiz olurda bizde dilediğimiz gibi döşeyebiliriz şimdilik kira maalesf(

ya maalesf işyerinde dinleyemiyorum tatlım evdeki bilgisayarda çöktü( hepsi üst üste geldi ama not aldım 1-3 dinlicem mutlaka:))

evet kesinlikle kader ortagı olduk artıka.s.:1hug:

Tabii ki canım, inşallah kısmetse görüştüğümüz zamanlarda gelir. Hatta çocuklarımızı alır öyle buluşuruz. sempatiksalakcinni

Evet canım, ara sıra hatırlatmakta yarar var ama. Evlenince bitmesin herşey. olumunekankayizsmile

işte davetiyem

bu da kına tepsim...

Canım, davetiyen çok güzel gerçekten. Bize de birer tane yollarsın artık. kaydirigubbakcemile3

işte günlük yemek takımım...

Çok güzel canım, güle güle kullan. opuyorumnanaktan

Canım bak bu senenin modası kum beji, genelde herkes bunu önericektir sana. Gerçekten çok güzel bir renk, ailemle oturduğum eve bir kaç hafta önce yaptırdık ordan biliyorum. Ama herkeste aynı rengi görmen mümkün, çok tutulan bir renk çünkü. :))

Hoşgeldin canım, keşke yakın olsaydıkta bilgisayarındaki problemi halletseydim. Bilgisayar konusunda baya bilgim var, uzaktan yardım edebilirsem ederim, aklınızda bulunsun. olumunekankayizsmile

kına bındallımmmm içine abiye bordo elbıse olcak.

fesi pullu bas ortusu ve eldivenleri var.Netten zor buldum.

Çok güzel canım, benimkide hazır. Bi ara bende resmini ekliyim. opuyorumnanaktan

Oooo canım, artık bize de tüyo verirsin elektronik ürünler hakkında. Küçük fırın alıcam mesela hangilerini önerirsin? Bunun gibi bir sürü soru sorarım ben sana. sempatiksalakcinni

ya inşallah bizimde kendi evimiz olurda bizde dilediğimiz gibi döşeyebiliriz şimdilik kira maalesf(

İnşallah canım bigün hepimizin kendimize ait evlerimiz olur. Bizim var aslında nişanlımın üzerine dairesi, ama ailesi oturduğu için kiraya çıkıcaz bir süre. Daha sonra onlar köylerindeki evlerinde yaşamaya başlıcaklarmış. Kısmet artık. boshayallersmile

11 eylül 2010 :) pastamız da ikiz kule şeklinde olacak hahaha (şaka)

Slm kızlar ben daha gelinlik falan bakmıyorum acaba geç kalır mıyım , gerçi hazır beğenip üstünde eklemeler yaptırmayı veya çıkarttırmayı düşünüyorum ama bi bilginiz var mı acaba ne kadar süreceği hakkında....bu arada düğnüm 3 ekim

yok canım ya benimde 9 ekim daha aklımda bir model bile yok yani ama artık belirlemek istiyorum bende geç kalmamdın merak etme bende varım :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…