• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ashkmelegi aldıkların çok güzelmiş canım güle güle kullan

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:2 Eylül 2010 H_E_A_V_E_N Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 luxxor Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:25 Eylül 2010 luxxor Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:29 Eylül 2010 hilaal Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 cilek Düğün

:nazar:4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:16 Ekim 2010 perimsin Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

hayatım çok hoş aldıkların.. güle güle kullan... allah nazarlardan saklasın seni ve de hepimizi :nazar:
bence kum beji mi ne öle bişi diolar o renk yaptırsan nasıl olur???

güzel dileklerin için teşekkürler :1: Benim salonum çok küçük o yüzden mekanı dar göstermeyecek boya seçmem gerekiyor. Yalnız bir duvarı farklı renk yapacam( konsol koyacağım duvarı) onu simli boyalardan mı yapsam diyorum? Nasıl olur? Sen hiç gördün mü?

güzel dileklerin için teşekkürler :1: Benim salonum çok küçük o yüzden mekanı dar göstermeyecek boya seçmem gerekiyor. Yalnız bir duvarı farklı renk yapacam( konsol koyacağım duvarı) onu simli boyalardan mı yapsam diyorum? Nasıl olur? Sen hiç gördün mü?

bende öle yapacaktım ama sonra bi yerde duvara doğal taş uygulaması gördüm... inanılmaz güzel duruyor.. şiddetle herkese de tavsiye ediyorum. mutlaka ben de yaptıracağım öyle... ama sakın simli boya kullanma... ya bi duvara desenli duvar kağıdı yaptırt ya da mekan dar ise hiç kullanma öle bişi... ama doğal taş mükemmel oluyooorrr

canım ben simli boya kullanmadım bilmiyorum ama.nacizane önerim.beyaz koltuklar açık renk olduğu için beyaz koltuklarının durduğu duvarları daha koyu bir renk yapmanı tavsiye ederim.veya renk seviyorsan mesela turkuaz gibi renklerle kırmız aksesuarları kullanarak bir kombin yapabilirsin.
ahşap mobilyalarını ön plana çıkarmak içinde açık renk kullan derim.

kızlar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Undomiel doğal taş nasıl oluyor ? O bir efekt mi yoksa direk getirip kalın kalın taşları mı yapıştırıyorlar? Resimli örneğini gösterebilir misin?

canım ben simli boya kullanmadım bilmiyorum ama.nacizane önerim.beyaz koltuklar açık renk olduğu için beyaz koltuklarının durduğu duvarları daha koyu bir renk yapmanı tavsiye ederim.veya renk seviyorsan mesela turkuaz gibi renklerle kırmız aksesuarları kullanarak bir kombin yapabilirsin.
ahşap mobilyalarını ön plana çıkarmak içinde açık renk kullan derim.

Tatlım bir de masadaki sandalylerimin iki tanesi kolçaklı olacak; onları duvarlara uygun renkte döşetmeyi düşünüyordum(koltuklardan farklı olarak) .Çünkü bir ikili bir de üçlü aldım teklisine yerim olmadığından almadım gerektiğinde kolçaklı sandalyeleri berjer olarak taşıyacam. Bir tek berjeri de önümüzdeki yıl kullanım ihtiyacıma göre alacam ya da almayacam.Evim çok küçük olduğu için çok koyu renkleri zaten uygulayamam. Yani en fazla somon rengi olabilir. Ya da fümeyi mi düşünsem? Tek bir duvara fon yapmayı düşünüyorum.

canım gerçekten sen şimdiden böylesin 4aya kada ne olucan allh eniştemize sabır versin artık en gergin telaşlı ,heyecanlı gelinimiz sensin anlasılan :1: benim 2.5 ay kaldı düşünmediğim sürece hiç telaş falan yok ama geceleri hiçbişey yetişmemiş aglıyorum ,düğünüm kötü geçiyormuş gibi rüyalar görmeye başladım. düğün günü düğün saatinde kufördeyiz daha hiçbişey yapılmamış hep aglıyorum inşallh bunlar hep kabus olarak kalır

GÜLcüm sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün bir ömür boyu inşallah:dance:Eniştene sabır versin evet kendisi baya bi sinirlidir kaydirigubbakcemile3
Bende kendi kendimi yiorum işte böyle aynı kabusları 4 ay önceden görmeye başladım.Ha bi hazırlığım var mı doğru dürüst:valla yok:teytey:Allah sonumuzu hayır etsin iyiki varsiniz kızlar...Teşekkür ederim ilgine canım benim....a.s.

bunun gibi canımmm

kafe_uyg.traverten_1242644379.jpg

Kızlar sakin olun ne kabusu ne yetişmemesi her şey olduğu yere kadar.Geçen nişanlımın ananesi pazara gitmiş alışveriş yapıyormuş tepsi almış; fırın tepsisi. Pazardaki genç çocuk gülerek "teyze eksiklerin hala mı bitmedi ?" demiş :)) Sıkmayın canınızı. Bu dönemleri ne kadar az stresle geçirirsek o kadar iyi diye düşünelim. Bir daha böyle telaşlarımız olmayacak aslında bunun bile tadını çıkararak yapmalıyız.

msore cum ben de sabah pek bi gergindim böleeee bi bağırasım geliyordu.ama sağolsun burada kızlar sakinleştirdi.burası benim kurtarıcım oluyor.gerçekten.kendimizi harap etmenin ne anlamı var dimi.en büyük dertler bu olsun yaaaaaaa:enbuyukkk:

Valla tatlım haklısın,adamlara yazık hakikaten Gülün dediği gibi nolcaksa böylekaydirigubbakcemile3Bide hamile falan kalsak hiç düşünemiyorum sonrasını şimdiden bu kadar geriliyosak..Cidden yüzümü siz güldürüyosunuz...:enbuyukkk:

Undomiel çok güzel duruyor dediğin gibi ama temizlikleri nasıl oluyor? Bir de maliyeti nasıl?

kızlar uzun bi aradan sonra geldimmmmmm:))
bilgisayarımda problem vardı maalesf çok sinir oldum:(( azbişe okudum en son 200 lerde kalmıştım baya yazmışsınız yetişmek mümkün değil ben bugünden başlayım:))
ee ne var ne yok bakalım?????????*

Tatlım bir de masadaki sandalylerimin iki tanesi kolçaklı olacak; onları duvarlara uygun renkte döşetmeyi düşünüyordum(koltuklardan farklı olarak) .Çünkü bir ikili bir de üçlü aldım teklisine yerim olmadığından almadım gerektiğinde kolçaklı sandalyeleri berjer olarak taşıyacam. Bir tek berjeri de önümüzdeki yıl kullanım ihtiyacıma göre alacam ya da almayacam.Evim çok küçük olduğu için çok koyu renkleri zaten uygulayamam. Yani en fazla somon rengi olabilir. Ya da fümeyi mi düşünsem? Tek bir duvara fon yapmayı düşünüyorum.

ben füme derim şekerim

Valla tatlım haklısın,adamlara yazık hakikaten Gülün dediği gibi nolcaksa böylekaydirigubbakcemile3Bide hamile falan kalsak hiç düşünemiyorum sonrasını şimdiden bu kadar geriliyosak..Cidden yüzümü siz güldürüyosunuz...:enbuyukkk:
haha hamileliğimi ben de düşünemyiorum.Allah o günleri de gösteriri inşallah
bilgisayarımda problem vardı maalesf çok sinir oldum:(( azbişe okudum en son 200 lerde kalmıştım baya yazmışsınız yetişmek mümkün değil ben bugünden başlayım:))

hoşgeldin canımcım:1hug:

luxxor bana resim yüklemeyi hangi siteden yaptığını ordan yüklediğinde hangi linki aldığını söyleyebilir misin?

yaklaşık yarım saattir eklemeyle uğraşıyorum ama bi yerde tıkanıp kalıyorum. ana sayfada konular bölümünde resim ekleme var. image shack diye bir yere yönlendiriyor seni ama yapamadımm :((

Ay kızlar çok özür dilerim işim çıktı ve gitmek zorunda kaldım:( ben hızlıresim.com dan yüklüyorum resmi. forum3 yazan adresi alıp ekliyorum buraya

Canım benim...Çok teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan...Valla artık çok tuhaf bi durumdayım.Olur olmaz herşeye ağlayasım geliyo..Fırın almıştık geçen hafta üstelik çalıştığım mağazadan..Ama farklı bi şubeden getireceklerdi anlaştık sonra o şubedeki sorumsuz personleller ellerindeki ürünlerin arızalı olduğunu söylediler.Bana bunu baştan söylemediler fatura kesildi..İade edicez sorun değil ama neredeyse ağlıcaktım dün..Nişanlımda beni öyle görünce üzülme bak aynısından şurdada var diye internetten gösteriyo alırız falan die..Onada üzülüyorum..Gereksiz kapris yapıyomuşum gibi ama engel olamıyorum kendime:gitme:
Başka bişeye el süremiyoruz daha erken diye..Yapmazsakta ramazana kalcak herşey..Valla tuhaf bi buhran içindeyim canımbilmiyorumkismile

Senin beğendiğin davetiye çok tatlıydı ama...Neyse buda sade ve şık duruyo siz anlaşında önemli olan o davetiye gelip geçici bişey...

msore canım sen beyaz eşya mağazasında mı çalışıyorsun Ankara'da? nerde acaba?
iyiyim canım ya sen nasılsın?

geçen hafta içi köşe takımı+yatak odası+yemek masası+sandalye aldık geçen haftada evimizi temizledik bu hafta sonu beyaz eşyalarımız geliyor köşe takımımız geliyor daha çok işimiz var yavaş yavaş hallediyoruz köşe takımı yatak odam ve yemek masamı göstereyim

senin hazırlıklar ne alemde

Fe oz canım çok güzel takımların hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5 Bu arada benim kınam da 16 eylül nikahım 18:)

bizde ramazanda sıkışmak istemiyoruz benim kınamda 16 eylül 18 eylüldede nikahım aynı gün gelin oluyoruz rabbim mutlu etsin hepimizi amin

[
tatlım son gelinimizi evlendirene kadar ayrılmak yok öyle düğünüm oldu deyip diğer arkadaşları yanlız bırakmak olmaz sonuna kadar buradyız :enbuyukkk:ayrılanları:oklava::oklava::oklava:sonrada evli,mutlu, çocuksuz diye topik açıcaktık unutdunuzmu :1::nazar:

kızlar yeni topik açarsanız özelden mesajlarla haber verin emi. Ben facebook kullanmıyorum mesela. mutlaka haberim olsun unutmayın beni:2:

canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt

Canım hayırlı olsun çok güzeller güle güle kullankaydirigubbakcemile2
239424.BUE.jpg

işte günlük yemek takımım...

çok güzel sade ve şık hayırlı olsun tatlım:3:

hoşgeldin canım. Halloldu mu bari problem? Bu arada neler yaptın?

Back