canım gördüm şimdi çok güzeller güle güle kullanın canımm
teşekkür edrim canım benim amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gördüm şimdi çok güzeller güle güle kullanın canımm
ashkmeleği aldıkların çok güzel güle güle kullan.
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/3190.jpg
bu konsolum
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/3198.jpg
bu da koltuklarım. Şimdi bunlara uygun duvar boyası nasıl olabilir sizce?
hayatım çok hoş aldıkların.. güle güle kullan... allah nazarlardan saklasın seni ve de hepimizi
bence kum beji mi ne öle bişi diolar o renk yaptırsan nasıl olur???
güzel dileklerin için teşekkürlerBenim salonum çok küçük o yüzden mekanı dar göstermeyecek boya seçmem gerekiyor. Yalnız bir duvarı farklı renk yapacam( konsol koyacağım duvarı) onu simli boyalardan mı yapsam diyorum? Nasıl olur? Sen hiç gördün mü?
canım ben simli boya kullanmadım bilmiyorum ama.nacizane önerim.beyaz koltuklar açık renk olduğu için beyaz koltuklarının durduğu duvarları daha koyu bir renk yapmanı tavsiye ederim.veya renk seviyorsan mesela turkuaz gibi renklerle kırmız aksesuarları kullanarak bir kombin yapabilirsin.
ahşap mobilyalarını ön plana çıkarmak içinde açık renk kullan derim.
canım gerçekten sen şimdiden böylesin 4aya kada ne olucan allh eniştemize sabır versin artık en gergin telaşlı ,heyecanlı gelinimiz sensin anlasılanbenim 2.5 ay kaldı düşünmediğim sürece hiç telaş falan yok ama geceleri hiçbişey yetişmemiş aglıyorum ,düğünüm kötü geçiyormuş gibi rüyalar görmeye başladım. düğün günü düğün saatinde kufördeyiz daha hiçbişey yapılmamış hep aglıyorum inşallh bunlar hep kabus olarak kalır
msore cum ben de sabah pek bi gergindim böleeee bi bağırasım geliyordu.ama sağolsun burada kızlar sakinleştirdi.burası benim kurtarıcım oluyor.gerçekten.kendimizi harap etmenin ne anlamı var dimi.en büyük dertler bu olsun yaaaaaaa:enbuyukkk:
Tatlım bir de masadaki sandalylerimin iki tanesi kolçaklı olacak; onları duvarlara uygun renkte döşetmeyi düşünüyordum(koltuklardan farklı olarak) .Çünkü bir ikili bir de üçlü aldım teklisine yerim olmadığından almadım gerektiğinde kolçaklı sandalyeleri berjer olarak taşıyacam. Bir tek berjeri de önümüzdeki yıl kullanım ihtiyacıma göre alacam ya da almayacam.Evim çok küçük olduğu için çok koyu renkleri zaten uygulayamam. Yani en fazla somon rengi olabilir. Ya da fümeyi mi düşünsem? Tek bir duvara fon yapmayı düşünüyorum.
haha hamileliğimi ben de düşünemyiorum.Allah o günleri de gösteriri inşallahValla tatlım haklısın,adamlara yazık hakikaten Gülün dediği gibi nolcaksa böylekaydirigubbakcemile3Bide hamile falan kalsak hiç düşünemiyorum sonrasını şimdiden bu kadar geriliyosak..Cidden yüzümü siz güldürüyosunuz...:enbuyukkk:
kızlar uzun bi aradan sonra geldimmmmmm:))
bilgisayarımda problem vardı maalesf çok sinir oldum( azbişe okudum en son 200 lerde kalmıştım baya yazmışsınız yetişmek mümkün değil ben bugünden başlayım:))
ee ne var ne yok bakalım?????????*
luxxor bana resim yüklemeyi hangi siteden yaptığını ordan yüklediğinde hangi linki aldığını söyleyebilir misin?
yaklaşık yarım saattir eklemeyle uğraşıyorum ama bi yerde tıkanıp kalıyorum. ana sayfada konular bölümünde resim ekleme var. image shack diye bir yere yönlendiriyor seni ama yapamadımm(
Canım benim...Çok teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan...Valla artık çok tuhaf bi durumdayım.Olur olmaz herşeye ağlayasım geliyo..Fırın almıştık geçen hafta üstelik çalıştığım mağazadan..Ama farklı bi şubeden getireceklerdi anlaştık sonra o şubedeki sorumsuz personleller ellerindeki ürünlerin arızalı olduğunu söylediler.Bana bunu baştan söylemediler fatura kesildi..İade edicez sorun değil ama neredeyse ağlıcaktım dün..Nişanlımda beni öyle görünce üzülme bak aynısından şurdada var diye internetten gösteriyo alırız falan die..Onada üzülüyorum..Gereksiz kapris yapıyomuşum gibi ama engel olamıyorum kendime:gitme:
Başka bişeye el süremiyoruz daha erken diye..Yapmazsakta ramazana kalcak herşey..Valla tuhaf bi buhran içindeyim canımbilmiyorumkismile
Senin beğendiğin davetiye çok tatlıydı ama...Neyse buda sade ve şık duruyo siz anlaşında önemli olan o davetiye gelip geçici bişey...
iyiyim canım ya sen nasılsın?
geçen hafta içi köşe takımı+yatak odası+yemek masası+sandalye aldık geçen haftada evimizi temizledik bu hafta sonu beyaz eşyalarımız geliyor köşe takımımız geliyor daha çok işimiz var yavaş yavaş hallediyoruz köşe takımı yatak odam ve yemek masamı göstereyim
senin hazırlıklar ne alemde
bizde ramazanda sıkışmak istemiyoruz benim kınamda 16 eylül 18 eylüldede nikahım aynı gün gelin oluyoruz rabbim mutlu etsin hepimizi amin
tatlım son gelinimizi evlendirene kadar ayrılmak yok öyle düğünüm oldu deyip diğer arkadaşları yanlız bırakmak olmaz sonuna kadar buradyız :enbuyukkk:ayrılanlarıklava:
klava:
klava:sonrada evli,mutlu, çocuksuz diye topik açıcaktık unutdunuzmu
![]()
canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt
![]()
işte günlük yemek takımım...
kızlar uzun bi aradan sonra geldimmmmmm:))
bilgisayarımda problem vardı maalesf çok sinir oldum( azbişe okudum en son 200 lerde kalmıştım baya yazmışsınız yetişmek mümkün değil ben bugünden başlayım:))
ee ne var ne yok bakalım?????????*