- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 158
![]()
işte günlük yemek takımım...
iyi günlerde kullan canım.. çok güzel.. sade ve şık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
şekerler ben çıkıyorm. nişan için hazırlıklara başlıyorum bugün .
iyi günlerde kullan canım.. çok güzel.. sade ve şık
kaydirigubbakcemile3 nikah günüm alınmış kızlar :)) 19 eylül saat 15:00 uçarak çıkıyorum iş yerindennn
![]()
![]()
canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 nikah günüm alınmış kızlar :)) 19 eylül saat 15:00 uçarak çıkıyorum iş yerindennn
sağolun kızlarr feoz nıkah şekerine bakalımm ekle de...
canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt
![]()
ashkmeleği çok zarifmiş yemek takımların iyi günlerde kullan
undıomiel resimleri yeni gördüm çok güzeller anı defteride güzel bir ayrıntı. opuyorumnanaktan
fe oz bnm kafa karıştı undo ya söyleyecektim.Gecen hafta ızmırdeydım.Kemal kutucuya gırdık ama çok detaylı bakmadım.
undıomiel resimleri yeni gördüm çok güzeller anı defteride güzel bir ayrıntı. opuyorumnanaktan
hepiniz sağolun kızlar... valla heyecandan pek geçmişe bakamadım gul'cumm... bana sayfa numarasını sölesene bakayımmm fotolara