• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

239424.BUE.jpg

işte günlük yemek takımım...

iyi günlerde kullan canım.. çok güzel.. sade ve şık

undocum anı defterinde çok şık ve sade gerçekten zeykine hayran kaldım bizim buralarda kimse ugraşmaz canım kimse yapmıyor yaa böyle şeyler malesef içimde kalıyor bu arada dün aldıgım eşyalarımı ekledim gördünmü

canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt

hoşgeldin canım hayırlı olsun halletmişsin davetiye şeker olaylarını darısı başımıza ayakkabınıda almışsın iyi günlerde giy inşallah canım hepsinin resimlerini koyarsan süper olur :lepi:

canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt

canim bütün cicilerin, davetiyen vs hayirli olsun ugur getirsin sizeee:nazar:a.s.

hepiniz sağolun kızlar... valla heyecandan pek geçmişe bakamadım gul'cumm... bana sayfa numarasını sölesene bakayımmm fotolara

fe oz bnm kafa karıştı undo ya söyleyecektim.Gecen hafta ızmırdeydım.Kemal kutucuya gırdık ama çok detaylı bakmadım.

kızlar ben çıkıyom mesai bitecek birazdan kolay gelsin yarın görüşürüz inşallahopuyorumnanaktan

fe oz bnm kafa karıştı undo ya söyleyecektim.Gecen hafta ızmırdeydım.Kemal kutucuya gırdık ama çok detaylı bakmadım.

ben ordan aldım.. şekerli diil lavantalı bi model hemde ;)

undıomiel resimleri yeni gördüm çok güzeller anı defteride güzel bir ayrıntı. opuyorumnanaktan

valla tatlım ilk başta benim nişanlım da pek dalga geçti bu defter ile ilgili ama çok istedim ve alındı... daha sonra allah kısmet ederse doğum zamanı da yazdırcağım bu deftere ve çocuklarıma bırakabileceğim bir anı defteri olucak

hepiniz sağolun kızlar... valla heyecandan pek geçmişe bakamadım gul'cumm... bana sayfa numarasını sölesene bakayımmm fotolara

haklısın undocum sayfa 243 fırsat bulursan bakarsın canım sadece salon takımını bulamadım netde onuda fotosunu çekip eklicem artıkkaydirigubbakcemile3

canım gördüm şimdi çok güzeller güle güle kullanın canımm

Back