iyiyim canım ya sen nasılsın?
geçen hafta içi köşe takımı+yatak odası+yemek masası+sandalye aldık geçen haftada evimizi temizledik bu hafta sonu beyaz eşyalarımız geliyor köşe takımımız geliyor daha çok işimiz var yavaş yavaş hallediyoruz köşe takımı yatak odam ve yemek masamı göstereyim
senin hazırlıklar ne alemde
canım resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılmıyor diye biliyorum yasaklanmış artık bizim büyük bi ihtimalle resmi nikahımız salonda olucak gecede imam nikahı olcak akannehirakannehir düşünsenize imam eşliğinde eve gircez
çok güzel canım iyi günlerde kulan allh gülegüle oturmayı nasip etsin :Saruboceq: benimde ev boyanıyor eşyalarımızı aldık hatda dün resimlerini ekledim boya işi biitdikten sonrada yerleştiricez artık beyaz eşyalarımda hazır zaten yavaş yavaş hallediyoruz bizde daha sonra panik yapmıyalım dimi
kızlar benim 18eylülde nikahım var imam nikahını önceden yapalım diyoruz nişanlımla sizler ne zaman yapacaksınız
bizde ekim 3 te evleneceğiz inşallah
imam nikahını düğün gününe sıkıştırmak istemiyorum
düğünümüzün ne zaman olacağını bilen çevreden bir imama 3-4 gün öncesi kıdırmayı düşünüyorum ben kızlar
hala yatak odası almadım siz aldınızmı çok pahalı ya başlık ve yatak eklenince fiyat uçuyo
bayada sıkıştım
siz yatak odasını ne yaptınız ne kadara aldınız
ben ipekten ve mondiden beğendim beyazlı başlık ve yatak hariç 2,500 civarında
sağol canım amin inşallah hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanırız sende çok şey halletmişsin aldıkların hayırlı uğurlu olsun
canım senin düğün ne zaman
fe oz biz nişan yapıldığı gün yaptık.
fe oz biz nişan yapıldığı gün yaptık.
amin canım evet baya halletdik.ramazanda sıkışmak istemiyoruz canımda onun için hızlı davranıyoruz 17 eylül kınam var 18 eylül düğün:teytey:
bizde ramazanda sıkışmak istemiyoruz benim kınamda 16 eylül 18 eylüldede nikahım aynı gün gelin oluyoruz rabbim mutlu etsin hepimizi amin
evet canım 18 eylülde gelinlerimiz çok var amin herkese allh mesut etsin :Saruboceq:allh nazarlardan korusun
yatak odan çok güzelmiş canım güle güle kullanın canım
iyi oldu bu imam nikahı konusunun açılması hiç aklımda yoktu. bizimkiler de ayarlasın şimdiden.
daha ev kiralamadığımız için mobilyalara da bakamıyoruz haliyle. haftaya cumartesi nişanımız var. ondan sonra ev bakıp ağustos gibi eşyalarımızı yerleştirmeyi düşünüyoruz.
bunu bende çok sevindim hemen akşam konuşcam önceden yaptıralım ya gecenin bi yarısına kadar hocayımı tutcaz salonda tanıdık biri vardır mutlaka öneden yaptıralım
canım nişanlın aydınlımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?