• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

AMİN canım inşallah...Kimseye sıkıntı vermesin başkada hemeencik gelsin o güzel günler hepimiz için...Haklısın ama işte kendime engel olamıyorum çok hassas oldum bu günlerde 4 ay var daha o zamana kadar nolcaksamdelikafadulden Çok sağol canım desteğin için iyiki varsınızopuyorumnanaktan.....Bi buraqda mutlu oluyo insan o kadar stresin arasında hepimiz aynı yollardan geçiyoruz çünküolumunekankayizsmile
canım gerçekten sen şimdiden böylesin 4aya kada ne olucan allh eniştemize sabır versin artık en gergin telaşlı ,heyecanlı gelinimiz sensin anlasılan :1: benim 2.5 ay kaldı düşünmediğim sürece hiç telaş falan yok ama geceleri hiçbişey yetişmemiş aglıyorum ,düğünüm kötü geçiyormuş gibi rüyalar görmeye başladım. düğün günü düğün saatinde kufördeyiz daha hiçbişey yapılmamış hep aglıyorum inşallh bunlar hep kabus olarak kalır

Güzel canım, beğendim ben. :))

Kızlar, davetiyeyi artık nişanlımla beraber gidip seçeriz artık. O daha sade şeyler beğeniyo, ben daha farklı olsun istiyorum. Ortada buluşucaz artık. Bu arada mobilyaların resimlerine baktım, hepsi çok güzel kızlar, güle güle kullanın inşallah.

Biz henüz alamıyoruz maalesef, Ağustos sonu kiralamayı düşündüğümüz için evi. Kısmet olursa bende eklerim artık mobilya fotoğraflarımı. boshayallersmile
İsabet olmuş valla canım böyle ne sen ne o bişey beğenemezsiniz hiç olmazsa birlikte bakarsanız daha kolay uzlaşırsınız...İnşallah canım o günlerde gelecek koyacaksın mobilya fotoğraflarını Allah'ın izniyle bizde yorum yapcazopuyorumnanaktan

saol cnmm bizim telaşı düşün yani herkes 1 duğune gerılıyor.Bizim çift 2 kızda gidiyor.Ev bomboş annemle babam tek kalıcak.Olsun kardeşim bana bende ona koşuyoruz.Ne görürsek çift alıyoruz.Allah utandırmasın.Şimdilik herşey yolunda ...

iyi ev tutulcak ağustosta şimdilik kardeşimin işleriyle ilgileniyoruz.Kız kardeşim 31 temmuzda evlenıyor.Ev ttuldu vs.onla ılgılenıyorz su an...

allh yardımcını olsun canım nerdeyse 1ay aralıklarla düğün yapıcaksınız baya yorulcaksınız neyse tatlı telaşlar bnlar allah kolaylık versin

msore cum ben de sabah pek bi gergindim böleeee bi bağırasım geliyordu.ama sağolsun burada kızlar sakinleştirdi.burası benim kurtarıcım oluyor.gerçekten.kendimizi harap etmenin ne anlamı var dimi.en büyük dertler bu olsun yaaaaaaa:enbuyukkk:

İsabet olmuş valla canım böyle ne sen ne o bişey beğenemezsiniz hiç olmazsa birlikte bakarsanız daha kolay uzlaşırsınız...İnşallah canım o günlerde gelecek koyacaksın mobilya fotoğraflarını Allah'ın izniyle bizde yorum yapcazopuyorumnanaktan

Öyle yapıcaz artık canım, ne ben o beğenir mi diye kafamı yormuş olurum, ne de O acaba nasıl bişey beğendi diye kafasını yorar.

Bu arada evlendikten sonra buralardan kaybolmayın kızlar. Evlenmiş olsakta yine birbirimizle paylaşımlarımıza devam edelim. Hatta kısmet olursa buluşma bile ayarlayabiliriz. olumunekankayizsmile

msore cum ben de sabah pek bi gergindim böleeee bi bağırasım geliyordu.ama sağolsun burada kızlar sakinleştirdi.burası benim kurtarıcım oluyor.gerçekten.kendimizi harap etmenin ne anlamı var dimi.en büyük dertler bu olsun yaaaaaaa:enbuyukkk:

tabi canım bu kadar küçük şeyleri okadar dert edersek ilerde evimizi nasıl idare edicez sonuçta evlenince 3aile oluyorsun hepsini idare etmek ortada durmak biz bayanlara düşüyor dimi onun için şimdiden sakin ve sabırlı olmayı öğrenmemiz lazım yoksa kocalarımızı bunaltırız :1:

Öyle yapıcaz artık canım, ne ben o beğenir mi diye kafamı yormuş olurum, ne de O acaba nasıl bişey beğendi diye kafasını yorar.

Bu arada evlendikten sonra buralardan kaybolmayın kızlar. Evlenmiş olsakta yine birbirimizle paylaşımlarımıza devam edelim. Hatta kısmet olursa buluşma bile ayarlayabiliriz. olumunekankayizsmile

evet kesinlikle kader ortagı olduk artıka.s.:1hug:

tabi canım bu kadar küçük şeyleri okadar dert edersek ilerde evimizi nasıl idare edicez sonuçta evlenince 3aile oluyorsun hepsini idare etmek ortada durmak biz bayanlara düşüyor dimi onun için şimdiden sakin ve sabırlı olmayı öğrenmemiz lazım yoksa kocalarımızı bunaltırız :1:

kesinlikle gül... senin yaş kaçtı?

zemuszemus
hiç duymadım yavuz kuaförü canım daha önceleri şakir kuaföre gidiyordum o çok iyi bi kuaför gelin başınıda çok özeniyor çok denk geldi 2arkadasımda orda yaptırdı çok da güzel olmuştu onuda bi arastır istersen ama ben 1_2senedir ümide gidiyorum çok memnunum iyi arştırmadan karar verme derim arkadaşlarım ibrahim kuaförüde çok öneriyorlar hatda oraya yaptır bile ısrar ediyorlar bunları sen arastır istersen 3üde gerçekten çok iyi kuaförler sen yinede aydında yasayan arkadaşlarınden buraların yerlerini ögrenebilirsin mutlaka bu kuaförleri biliyorlardırkaydirigubbakcemile5

anladım canım. önerilerin için teşekkür ederim.

tatlım son gelinimizi evlendirene kadar ayrılmak yok öyle düğünüm oldu deyip diğer arkadaşları yanlız bırakmak olmaz sonuna kadar buradyız :enbuyukkk:ayrılanları:oklava::oklava::oklava:sonrada evli,mutlu, çocuksuz diye topik açıcaktık unutdunuzmu :1::nazar:

saol cnmm bizim telaşı düşün yani herkes 1 duğune gerılıyor.Bizim çift 2 kızda gidiyor.Ev bomboş annemle babam tek kalıcak.Olsun kardeşim bana bende ona koşuyoruz.Ne görürsek çift alıyoruz.Allah utandırmasın.Şimdilik herşey yolunda ...

çok taktir ettim valla bizde 5 kardeşiz kimse sormaz neyin eksik bunuda ben alayım diye çok şükür kazancım iyi kimseye ihtiyacım yok ama insan yanında birilerini istiyor maddi anlamdan çok manevi olarak yanımda istiyorum ama olmuyor.kendi kendime nişanlım yanımda olsun yeter diyorum ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca hüzünlendim aranızda 1 ay olmasına ramen böyle ilgili olmanız çok güzel ilişkiniz hiç bozulmasın amin maşallah dediğin gibi Allah utandırmasın sizi bizleri

hoşgeldin canım bende hoşgeldim naniknanik
acaba nedir nedir delikafadulden

canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt

Back