kızlar nerelerdesiniz yahuu???
10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah
yaşasın eylül & ekim gelinleri
:teytey:[/CENTER]
ben hastaydım giremedim fazla yeni yeni iyleşiiyom vefasız delim yaw kendi adımasempatiksalakcinni
çeyiz tam gaz devam ediyor ev aynen döşemeler sökülüyo badana boya daha var ama çalışmalar sürüyor kaydirigubbakcemile2
hala nikah düğün tattışmaları var kafamçokkarıştı bi gelişme olursa bildircem arkadaşlar :1hug:
uzun ince olmuşsun yakışmış canım. nişanlın o gün saç ve makyajla bayılır, şapka da takabilirsin.
benim boyum 1.60, dizde elbise düşünüyorum, nostaljik bi şey seçicem. mudo'da falan oluyo o tarz beyaz elbiseler. bakalım :)
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bence düğün konusunda ısrar et.. en azından ufak bi yemek gibi bişey yapsınlar.. bu hayatında bir kez yaşayabilceğin bir şey.. ben demiştin kayınvalideme hiç bişey istemem ama güzel bi gelinlik ve güzel bir düğün istiyorum diye. olumunekankayizsmile
guzel olur cnm sana o tarz bisi..Ben cok denedim kisa,straplez ama genlde kesimi dar oldugu icin vucut hatlarimi cok belli etti, cok yakismadi bana...Bi de burda arkadaslarim gelicek nikaha, gelinlik giy diye tutturdular ama onu dugunumde nasipse giyecegim icin gelinlik tarzi bisi olsun dedim..
Kanatsiz angel gecmis olsun cnm sana..
kayınvalidem ve nişanlım evlere bakıyolar şu anda, evi seçip alsalar, her şey netleşecek. ben de gidicem, eşyalar seçilecek vs.
çok iş var kızlar yaaa!
ruzgarr'cım ben profilo aldım. 7 kg 1200 devir. hemde gömlek yıkama programı ve ekstra 30 dk'lık yıkama programı falan da var. tavsiye ederim kuzum yerimseniben
beni de alın listeyee
3 ekim geliniyim:)
şu ev meselesi bir hallolsa gerçekten daha kolay olur herşey kızlar.Aldığımızı yerleştiririz ne güzel.Benim azcık daha beklemem gerekecek olsun artık beklicez napalım. Herşeyi hayatımızda bir kez yaşıcaz aslında yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapmak lazım ama biz nedense hep endişelenip koşuşturuyoruz sağa sola :))
beni de alın listeyee
3 ekim geliniyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?