• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Honest hoşgeldin aramıza undomiel kıyafetin çok güzel canım iyi günlerde giy inşallah çok beğendim bende bu tarz birşey almayı düşünüyordum canım

Honest hoşgeldin aramıza undomiel kıyafetin çok güzel canım iyi günlerde giy inşallah çok beğendim bende bu tarz birşey almayı düşünüyordum canım

hakgul olarak yazan bendim arkadaşın hesabı açıkmış farketmeden oradan yazmışım kızlarbilmiyorumkismile

:nazar:8-10 Eylül 2010 - selcn Düğün :nazar:

:nazar:12 Eylül 2010 - yaprakcskn Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - gul1984 Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - ruzgarr Düğün :nazar:

:nazar:18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün :nazar:

:nazar: 18 Eylül 2010 - ashkmeleği Nikah :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - undomiel Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - sereia Düğün :nazar:

:nazar: 19 Eylül 2010 - Honest Düğün :nazar:

:nazar: 23 Eylül 2010 - clementine212 Düğün :nazar:

:nazar: 25 Eylül 2010 - Hatige Düğün :nazar:

:nazar:25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün :nazar:

:nazar:25 Eylül 2010 - miss_curious Düğün :nazar:

:nazar: 26 Eylül 2010 - mvldas Düğün :nazar:

:nazar: 9 Ekim 2010 - bebikyüzlü Düğün :nazar:

:nazar: 10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah :nazar:

yaşasın eylül & ekim gelinleri ;)

:teytey:

eyy maşallhh nede cok cogalmsız yaa artıkk vakıt yaklasıyoo yavaş yavaş allh hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarr:nazar:

eyy maşallhh nede cok cogalmsız yaa artıkk vakıt yaklasıyoo yavaş yavaş allh hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarr:nazar:

amin canım ;) allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. hepimiz çook ama çoook mutlu olalım boshayallersmile

amin canım gülsün hep yüzümüz :kedi:ve eylül ekim gelinleride çoğalsın işlaaahihoyyyt

amin canım ;) allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. hepimiz çook ama çoook mutlu olalım boshayallersmile

amin hayırlısını versin yerimseniben bende nikahdan vazgeçirmeye çalışıyorum nişanlımı sempatiksalakcinni

bende aranıza katıldım arkadaşlar bende 18 eylül gelini olcam kısmetse yaa... inşallah herşey gönlümüzce olur .. hazırlıklar nasıl gidio herkeste bizim evin salonu şuan benim çeyiz eşyalarımla doldu ama hala eksikler bitmio ..

merhaba tüm arkadaşlara yeni katılan eylül gelinleri hoşgeldiniz gittikçe çoğalıyoruz ne güzel:lepi:

dilek'cim eylül gelinlerimiz çoğalıyor. bugünün ilk sorusunu sorayım o zaman ;) evlendikten ne kadar zaman sonra bebek yapmayı planlıyorsunuz kızlar ???

dilek'cim eylül gelinlerimiz çoğalıyor. bugünün ilk sorusunu sorayım o zaman ;) evlendikten ne kadar zaman sonra bebek yapmayı planlıyorsunuz kızlar ???

canım soruna ilk cevap veren ben olayım evlendikten sonra nisan mayıs gibi bebek yapmayı istiyorum rabbim nasip ederse inşallah :CüvCüv:hihoyyyt

undomiel canım ben biraz geç düşünüorum bebeği şöyle bi iki yıl düşünmüorum açıkçası aşkım akalsa hemen tamam da ben istemiorum biraz tadını çıkartmak gerektiğini düşünenlerdenim.. ya sen ne zaman düşünüosun

biz de evliliğimizin 1. yılını doldurduktan sonra hemen çalışmalara başlamayı planlıyoruz :) malum önce biraz gezelim tozalım :D

canım soruna ilk cevap veren ben olayım evlendikten sonra nisan mayıs gibi bebek yapmayı istiyorum rabbim nasip ederse inşallah :CüvCüv:hihoyyyt

allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah

undomiel canım ben biraz geç düşünüorum bebeği şöyle bi iki yıl düşünmüorum açıkçası aşkım akalsa hemen tamam da ben istemiorum biraz tadını çıkartmak gerektiğini düşünenlerdenim.. ya sen ne zaman düşünüosun

gulbeyaz_31 valla canım biz de işte dediğim gibi düşünüyoruz ama benim yaşım 27 olduğu için çok bekleme taraftarı diilim.. bebeişlerimle aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum

Back