biz de evliliğimizin 1. yılını doldurduktan sonra hemen çalışmalara başlamayı planlıyoruz :) malum önce biraz gezelim tozalım
allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah
inşallah canım bende senin gibi 1 yıl sonra falan düşünmeye başlarız diye düşünüyordum ama benimde yaşım 27 geç kalmak istemiyorum hepimiz için hayırlısı olur inşallah
hazırlık çalışmaları nasıl gidiyor kızlar ben hafta sonu nişanlımın memleketindeyim erzurumda. gelinlik denedim çok karasızım yaa kiralamak istiyorum ama benim beğendiğim modeli kiralayamayız satın almanız gerekiyor diyorlar
hazırlık çalışmaları nasıl gidiyor kızlar ben hafta sonu nişanlımın memleketindeyim erzurumda. gelinlik denedim çok karasızım yaa kiralamak istiyorum ama benim beğendiğim modeli kiralayamayız satın almanız gerekiyor diyorlar
dilek'cim eylül gelinlerimiz çoğalıyor. bugünün ilk sorusunu sorayım o zamanevlendikten ne kadar zaman sonra bebek yapmayı planlıyorsunuz kızlar ???
rüzgar ben yazayım canım
biz aldık siemens 1200 devir aldık
1200 devir almamdaki maksat çocuk kilidi falan vardı ondan:)
samsungun buzdolaşları için çok iyi diolar ama genişlikleri standart değil her eve olmuo
çamaşır makinelrini bilmiyorum
siemensi nişanlım evde kullanmaya başladı gayet iyi imiş sessiz sakin çalışıomuş
dilek'cim eylül gelinlerimiz çoğalıyor. bugünün ilk sorusunu sorayım o zamanevlendikten ne kadar zaman sonra bebek yapmayı planlıyorsunuz kızlar ???
kızlar çamaşır makinesi alan var mı? Hangi marka aldınız hangileri iyi? mesela samsung nasıl CADIARZU
biz de baktık nişanlımla, bosch alıcak sanırım. mutfaktakileri ankastre alıcak, dolayısıyla inox olucak. ama çamaşır makinesi beyaz da olabilir diyoruz. nasılsa mutfakta olmayacak. bakalım.
samsung'a da bakmıştık cnm, çok güzel çamaşır makineleri var, koku giderici programları, air sistemleri fln var ve sessiz çalışıyorlar. bayıldım şahsen, tabi biraz pahalıydılar
rüzgarr ben arçelikten aldım çamaşır makinemi 6 kg .. üstelik acil çamaşırlar için 15 dk lık yıkama programı da var güsel görünüo ama daha kullanmadığım için bilemem... nişanlımda buzdolabını bosch tan almış altı buzluk olanlardan onuda kullanan bi ark m var çok memnun
bi de kizlar nikah icin elbise aldim bugun..
valla kuzum ben en az bir yıl beklemeyi düşünüyorum, aslında iki daha süper olur; ama yaş ilerliyor CADIARZU
bi de kizlar nikah icin elbise aldim bugun..
clementinê'cim bende öyle diorum işte sempatiksalakcinni bende aslında 2 sene falan beklemek istiyordum ya da en azından ev sahibi olduktan sonra ama maalesef yaş kemale eriodelikafaduldendelikafadulden
kizlar begenmenize sevindim nisanlim cok begenmedilmaz: o kısa bi elbise istiyodu ama ben yine de aldim..şakkıdı
ben 26 yasindayim bu arada dogumu 29 a planliyorum nasipse ama hade hayirlisi hepimiz icin..
kızlar çamaşır makinesi alan var mı? Hangi marka aldınız hangileri iyi? mesela samsung nasıl CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?