Canım benim teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. Sorunumuz basit bi aile problemi veya tartışma değilmiş ben öyle zannederken.. arkamdan 9 aydır işler çeviriyormuş beni aldatıyormuş!.. çok onur kırıcı.. 6 senemi verdim ve hakkımı (!) almışım.. vermeseymişim(!)
benim hakkımmış bu.. Ben onu Rabbime havale ettim.
canım benim bak görki sen 6 yıldır emek verdim diyorsun ve 9 aydır aldatıyormuş diyorsun sakın üzülme Allaha şükür sağlığın yerindemi ailen sağ yanındamı bundan ötesi var mı dua etki rabbimin sevdiği kuluymuşsun senin bunca zamandır bağlı gözlerini açtı şükret yaşın kaç bilmiyorum ki kaç olursa olsun sağ ve salim olarak uyandığımız her gün bize bahşedilmiş en büyük nimetse hala binlerce şansımız binlerce umudumuz olacak olmalıda seni bir hatadan döndüren mevlam elbet yaralarınıda sarıp sarmalıycak ölümün bile acısı gün geliyor hafifliyor buda geçecek emin ol :teselli:
ha ben böyle konuşunca umarım kızmadın canım yinede aranızdaki gelişenleri en iyi sen bilirsin çokta asıp kesmek istemiyorum umarım vardır bi açıklaması diyorum eğer dönüşü olur diye düşünüyorsan ama sen bilirsin yinedebilmiyorumkismile paylaştığın sürece burdayız tatlım