2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

luxxor, canım davetiyen çok cici

yok hayatım külotlu çorap o jartiyerli deil ki külotlu diye yeazıyor zaten siparişindeki isimde ben de jartiyer istemiyorum daral gelir bana jartiyerle

canım bu resimdeki jartiyer çorabı, ama kilotlusu da var demekki :1closedeyes:
ben çorap giyip giymeme konusunda kararsızım çok.. Solaryuma gitmeyi düşünüyorum düğüne 1 ay kala, giymesem de olur gibi geliyo ama bakalım

Ben de solaryuma girebilirim belki, ama bilemiyorum. Gelin başının içinde var, hem solaryum hem cilt bakımı. sempatiksalakcinni

ekliyorum hayatım hemen listeme yerimseniben

Canım bi de Özgün'ün İstiklal şarkısı var, onu da ekle. Çok güzel. :lepi: Bak sözleri de böyle;

Tam yılın aşk aylarında
İstiklal barlarında her gece coşarken
Tüm, sıkı dostlar yanımda
Boş kadehler masamda dolarken taşarken

Onu gördüm karşımda
Bir edepsiz merhaba
Geldi ve ansızın oturdu inadına

Bir of çekip Allah dedim
Böylesini ben hiç görmedim
Diğerleri sadece sevebilir ama
Bense uğruna ölebilirim

Bir ah çekip dünya dedim
Bu gece bana dar mı heryerim
Gözlerime baksan inanacaksan
Söyle rakı rakı rakı rakı büyük

hoşgeldin ve sonrasında kolay gelsin canım olumunekankayizsmile

kızlar kına geceniz karışık mı olucak sizin, ya da sadece kızlar mı bilmiyorumkismile
slov şarkılar da bakalım, hani dans felan olayı için (benimki karışık olucaki)

Ben de solaryuma girebilirim belki, ama bilemiyorum. Gelin başının içinde var, hem solaryum hem cilt bakımı. sempatiksalakcinni

kuaföre de karar verdin mi sen?
benim daha hiç bir şeyim hazır değil boshayallersmile
Gelin başının içindeki solaryum sadece o gün için mi canım?
benim bayaa girmem gerekecek, beyaz tenliyim çok :/
bir de ilk iki seans hiç tutmuyo benim, banyodan sonra yine aynı beyazım
anca 3-4 defada esmerleşmeye başlıyorum

Kuaföre karar verdik canım, fotoğrafçıya da karar verdik hatta. opuyorumnanaktan İkisi çok yakın. Nexus Güzellik Merkezi'nde yaptırıcam ben, Bahçelievler'de. Sadece bir gün için geçerli sanırım canım. Komple ağda, cilt bakımı, solaryum, saç-makyaj, saç-makyaj provası, manikür, pedikür var içinde, 250 TL. olumunekankayizsmile

luxxor'cum ben neden göremiyorum davetiyeni

uff bu arada heaven'cim haziran ayının KDVsini hesaplıyorum.. açığı varsa fatura bulacağım da.. geçen ayı hallettim zaten tatlım bi de ben has muhasebeci diilim canım ya.. ön muhasebeye bakıyorum işte bizim şirkette

Kına gecesi de dahil mi, 250 tl iyimiş fiyatı kuzum :)))

Kızlar şu çorap hoşuma gitti benim gamyoncuiremsu

Kına gecesi de dahil mi, 250 tl iyimiş fiyatı kuzum :)))

Kızlar şu çorap hoşuma gitti benim gamyoncuiremsu

Kına yok içinde canım, sadece gelin başı için bu. Kına için kuaför eve gelicek herhalde benim. Nişanlım eve gönderirim dedi kınada. bayanssulusmile

Çorap çok güzel duruyor canım. Ben külotlu çorapla sıkılıyorum ama, yaz kış giyinemem. sempatiksalakcinni Ama düğün için bi günlük giyinilir.

evet aynı anda aynı şarkıyı yazmışız tatlım kaydirigubbakcemile5

Eveti herkes o şarkıyı yazmış, güzel ama gerçekten. :))

Canım yaa ne uygun bi fiyat almışsın ben memnun olduğum kuaföre sormuştum paket halinde değilde saça 100 makyaja 50 dedi manikür pedikür ayrı tabii 20 de onlar olsa ağda yok cilt bakımı yok saç için prova yapacak gerçi ama böyle mi iyi paket halinde mi iyi bilemedim...

boşver canım yaa haziran daha çok süre var temmuzun 19una kadar falan süre var çok sıkma kendini ben burada genel muhasebe yapıyorum daha haziran bitiyor temmuz başında falan geliyor bir sürü evrak onları giriyorum harl harıl yetişir boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…