Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşen dillere düşeceğiz
yok hayatım külotlu çorap o jartiyerli deil ki külotlu diye yeazıyor zaten siparişindeki isimde ben de jartiyer istemiyorum daral gelir bana jartiyerle
yudum - aynalı körük bunu ekledin mi canım? :teytey:
luxxor, canım davetiyen çok cici
canım bu resimdeki jartiyer çorabı, ama kilotlusu da var demekki :1closedeyes:
ben çorap giyip giymeme konusunda kararsızım çok.. Solaryuma gitmeyi düşünüyorum düğüne 1 ay kala, giymesem de olur gibi geliyo ama bakalım![]()
ekliyorum hayatım hemen listeme yerimseniben
hoşgeldin ve sonrasında kolay gelsin canım olumunekankayizsmileben geldiiimmm![]()
Ben de solaryuma girebilirim belki, ama bilemiyorum. Gelin başının içinde var, hem solaryum hem cilt bakımı. sempatiksalakcinni
kuaföre de karar verdin mi sen?
benim daha hiç bir şeyim hazır değil boshayallersmile
Gelin başının içindeki solaryum sadece o gün için mi canım?
benim bayaa girmem gerekecek, beyaz tenliyim çok :/
bir de ilk iki seans hiç tutmuyo benim, banyodan sonra yine aynı beyazım
anca 3-4 defada esmerleşmeye başlıyorum
Kına gecesi de dahil mi, 250 tl iyimiş fiyatı kuzum :)))
Kızlar şu çorap hoşuma gitti benim gamyoncuiremsu
![]()
evet aynı anda aynı şarkıyı yazmışız tatlım kaydirigubbakcemile5
Kuaföre karar verdik canım, fotoğrafçıya da karar verdik hatta. opuyorumnanaktan İkisi çok yakın. Nexus Güzellik Merkezi'nde yaptırıcam ben, Bahçelievler'de. Sadece bir gün için geçerli sanırım canım. Komple ağda, cilt bakımı, solaryum, saç-makyaj, saç-makyaj provası, manikür, pedikür var içinde, 250 TL. olumunekankayizsmile
luxxor'cum ben neden göremiyorum davetiyeni
uff bu arada heaven'cim haziran ayının KDVsini hesaplıyorum.. açığı varsa fatura bulacağım da.. geçen ayı hallettim zatentatlım bi de ben has muhasebeci diilim canım ya.. ön muhasebeye bakıyorum işte bizim şirkette