- 15 Mart 2008
- 833
- 23
- 98
- 42
ben geldiiimmm![]()
hoşgeldin tatlışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldiiimmm![]()
Kızlar bana balayı için yardımcı olun. bilmiyorumkismile Bi türlü bulamadım ya, gidecek olanlar nereye gideceklerini yazarsa benim için de fikir olur. Kaç gündür beğenemedim, beğendiklerim de çok pahalı. Günlük kişi başı en fazla 150 TL' ye bi otel arıyorum. Kıbrıs ilk tercihimiz, Antalya tarafı da olabilir.
Teşekkür ederim canım, unutmam isimleri. Yazarım şimdiden. kaydirigubbakcemile3
Kızlar herkes birbirini faceten ekledi mi? Bende pek ekli kimse yok burdan, özel mesajla iletirseniz eklemek isterim hepinizi. boshayallersmile
Eevet kizlar..bendede ekli kimsecikler yok face demafoldumben
Yaaa kızlar bu face beni de ekleseniz... Önceden çok sık kullanıyordum başıma saçma sapan şeyler gelince kapatmıştım. Şimdi sırf arkadaşlıklarım devam etsin diye başka isimle açtım. Beni de eklesiniz.......................
hoş geldin hayatımmmm liste yapıoruz kına gecesi için şarkı listesi
Hoşgeldin canımmm nasılsın
hoşgeldin tatlışım
kızlar mutlaka candan erçetin yüksek yüksek tepeler olmalı![]()
ziynet sali hava hoş :hulya:
kızlar mutlaka candan erçetin yüksek yüksek tepeler olmalı![]()
ben dayanamam yaa düşündükçe gözlerim doluyor senağlama
Ziynet sali GELINbayanssulusmile
Canım biz ETS tur ile hallediyoruz balayı işimizi.. siz de öle yapın derim..
evet evet mutlaka yaz bekarların isimlerini...bu arada ayakkabıların çok tatlıymış canım.. güle güle giy kuzuummm
kızlar özel mesaj yollayalım şu face konusu ile ilgili olarak.. biliosunuz siteyi kayıt dışı olanlar da okuyabiliyorlar...
ayy canım sabah annemle alışverişe gittik de ölüyorum yorgunluktaniyiyim ama süper bi sütyen aldım kendime kaydirigubbakcemile2