Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alakası var canım nikahta illa kısa giyilir die bi kanun mu var... nası istiyorsan öle giy kuzummm
bana face yasaklmaz:nişanlımda kullanmıyo..o yüzden ancak burdan yazışabilcem kısslaaar:gitme:
luxxor, canım davetiyen çok cici
![]()
hoşgeldin ve sonrasında kolay gelsin canım olumunekankayizsmile
kızlar kına geceniz karışık mı olucak sizin, ya da sadece kızlar mı bilmiyorumkismile
slov şarkılar da bakalım, hani dans felan olayı için (benimki karışık olucaki)
luxxor'cum ben neden göremiyorum davetiyeni
haklisinda sIkca glrdüm etek ceket falan ama benim pek hosuma gitmiyosempatiksalakcinni
bakalim artik askimla ne begenicez..:asigim:
senin nikah dügün günü mü olacak?
kızlar bu şarkı nasıl sizce??? düğünde kullanılır mı?
Şarkısı | Plak1.com | Müzik Dinle, Şarkı Dinle, Mp3 Dinle, Klip İzle, Radyo Dinle
canlaaaarrııııım.. sonunda buldum.. pasta giriş müziğini buldum
işte budur....kaydirigubbakcemile2
Bond Fuego
canlaaaarrııııım.. sonunda buldum.. pasta giriş müziğini buldum
işte budur....kaydirigubbakcemile2
Bond Fuego
canim cok güzelmis corap..
ayrica esmerlesmeye calisma bence beyaz tenli de cok hos duruyo..tas bebek gibi olursun boshayallersmile
bana Nihalin kına gecesi acaip komik geldi, o Behlül maskeleri felankıııızzzzlaaaaaaaaaar bakın ne buldum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/muzik-kutusu/373948-ask-i-memnu-nihalin-kina-gecesinde-calan-muzik.html
kızlar bu şarkı nasıl sizce??? düğünde kullanılır mı?
Şarkısı | Plak1.com | Müzik Dinle, Şarkı Dinle, Mp3 Dinle, Klip İzle, Radyo Dinle
muhteşem cnm sanırım bende kullanabılırım bunuuuizin varmıkaydirigubbakcemile5
Kıslar selam
bugün acayip yoğun bir gündü benim için inanın wc ye bilem gidecek zamanım yoktu..Yeni bitti işler bende hemencik arkidişlerim ne yapıyor bakim bir dedim.
abla olmak kolay diil bayanssulusmile
kolay gelsin size canim![]()