2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kislar ben hem adnana üzüldüm hemde bihtere..:gitme:
insanoglu bu..tek suclu bihter degildi ama bihter öldü behlül kacti kaydirigubbakcemile4
iki kisinin hatasi herkezi mahf etti kötükedihüso

kizlar ya nikahimda ne giyinsem kafamçokkarıştı
hic bir fikrim yok..ben aslinda sade sIk uzun bir abiye düsünüyorum ama..uzun olsun istiyorum..yoksa nikahda illaki kisa mi olmali?

ne alakası var canım nikahta illa kısa giyilir die bi kanun mu var... nası istiyorsan öle giy kuzummm

bana face yasak:olmaz:nişanlımda kullanmıyo..o yüzden ancak burdan yazışabilcem kısslaaar:gitme:

Benim de öyle valla face yom malesef:(

luxxor, canım davetiyen çok cici :1:

:1:

Teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindimzemuszemus
hoşgeldin ve sonrasında kolay gelsin canım olumunekankayizsmile

kızlar kına geceniz karışık mı olucak sizin, ya da sadece kızlar mı bilmiyorumkismile
slov şarkılar da bakalım, hani dans felan olayı için (benimki karışık olucaki)

Benimki de karışık olacak, burda düğün yapmayacağımız için düğün gibi bir şey olacak. Hatta düğün salonu tuttuk kına için

luxxor'cum ben neden göremiyorum davetiyeni

Undomielcim bi davetiyemin göründüğü sayfaya bakıp sana yazayım gerilerde kaldı sanırım baya paylaşmıştım öğle saatlerinde

canim cok güzelmis corap..
ayrica esmerlesmeye calisma bence beyaz tenli de cok hos duruyo..tas bebek gibi olursun boshayallersmile

teşekkür ederim canım benimmm :1hug:
ama hani beyaz gelinlikle yanık bir ten daha hoş olmaz mı diye düşünüyorum.Hep esmerlere özeniyorum ben yaa kaydirigubbakcemile3

bana Nihalin kına gecesi acaip komik geldi, o Behlül maskeleri felan :1:
şarkı hoş ..kızkıza bir kına gecesinde kullanılabilir evet :1:

Çook seviyorum ben a drinking song'u zemuszemus pasta müziği olarak kullanılabilir bence :)))

muhteşem cnm sanırım bende kullanabılırım bunuuuizin varmıkaydirigubbakcemile5

kuzuuumm tabiki... şimdi bi araştırma içindeyim.. düğünümde kullanacağım bütün müzikleri paylaşacağım sizinle... hemde ayrı ayrı liste yapıorum..
kına
giriş
ilk dans
pasta müziği halinde

Kıslar selam
bugün acayip yoğun bir gündü benim için inanın wc ye bilem gidecek zamanım yoktu..Yeni bitti işler bende hemencik arkidişlerim ne yapıyor bakim bir dedim.

arkadaşlar ben çıkmak zorundayım haftasonu tatil nihayet yaaaa. Öpüyorum hepinizi bu arada benim de aklıma gelen müzikleri paylaşırım görüşürüzhihoyyyt

Back