2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kıslaaar hadi listeye ekleyelim bir kaç şarkı cd yaparız kınamızda çalarız hep çiftetelli darbuka mı çalıcak biraz da bu tür şarkılar çalsın dimi ama yaaa

canim kizkardesim büstiyer giyindi..cok rahat ettiboshayallersmile

Bende öyle düşünüyorum canım. Gelinlik straplez olduğu için, benim için en uygunu büstiyer olur. Bide istediğim gibi bulabiliem yarın umarım. opuyorumnanaktan

SOULMATEcim ayakkabılar çoook güzel bayıldım..Boyun kaç senin?ben bunları giysem adamıda geçerim 1.73 boyum varkaydirigubbakcemile3Ama çok şık yaaaaa mutlu mutlu gelin ol öyle giy inşallah:nazar:

Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan 1.70 benim boyum canım, nişanlımın boyu 1.88 falan. Topuklu giysemde geçemem onu. kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Canım çok güzelmiş gerçekten. Fiyatı da çok uygun. Ama jartiyer giymek gerekli bunun için. Ben jartiyer giymeyi düşünmüyorum. Belki de giyerim, belli olmaz. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

yok hayatım külotlu çorap o jartiyerli deil ki külotlu diye yeazıyor zaten siparişindeki isimde ben de jartiyer istemiyorum daral gelir bana jartiyerle

Luxxor tatlım senin nikah ankarada düğün denizlide herhalde... Oradamı yaşayacaksınız yoksa erkek tarafı orada olduğu için mi orada yapılıyor sadece???

Canım biz Ankarada yaşayacağız, erkek tarafı Denizlili aynı zamanda benim annem gil de Denizli'li bizim de orada çok akraba var, düğünü orda yapmak bizim de işimize geldi anlayacağın. Evi de burda Dikmende tuttuk. Ha bir de gelinlik iç çamaşırı konusu geçmiş sanırım ben yokken. Benim gelinliği aldığım yerden getirtecekler büstiyer gibi içinde çorabı jartiyeri filan da çıkıyor.

Sende resmini eklersin canım fırsat bulunca. Ben alışkın olduğum için zor gelmez diye düşünüyorum. Davetiyen çok güzelmiş canım bu arada. Ben daha ona karar veremedim. Çok kararsızım ben ya. :uhm:

Tamam canım kesin ekleyeceğim şu an foto çekemiyorum telefonum tamirde digital makinem de yok:(

Luxxor dateyin cok güzell bayildim gercekten cok cici olmus:nazar:

çok sağol canım benim daha iyisini siz yaptırın inşallah!

kizlar gelinligi alanlar yada diktirenler dikkat edin.. SAKIN KILO ALIP VERMEYINeyvahedigeldismile kardesim stresden bi aliyordu bir veriyordu..3 kez terzi bolaltip daraltti kaydirigubbakcemile3
kizcagiz deli oldu gercekten..kaydirigubbakcemile2

Ben de o ihtimali göz önünde bulundurarak arkasını çapraz ipli model yaptırıyorum. Genişletip daraltılabilsin diye. Öyle de tercih edebilirsiniz

LUXXORcum davetiyede çok güzel..Valla böyle birbirimizi yağlıyo ballıyo gibi oluyoruz ama cidden zevkli kızlar bu güz gelinleri vesselamalkisalkisalkis kötü bişey seçmiyoki kimse...Davetiyeyi biz resimli düşünüyoruz nişanlım tasarlıcak bakalım nasıl olcak..ama seninki çok cici olmuş:nazar:

Çok teşekkürler tatlım. Resimli olanlar da çok güzel oluyor. Sevgilinin de linden geliyorsa böyle işler ohh ne alazemuszemus

yok hayatım külotlu çorap o jartiyerli deil ki külotlu diye yeazıyor zaten siparişindeki isimde ben de jartiyer istemiyorum daral gelir bana jartiyerle

Ben alttakilere de bakınca onlardan sandım. sempatiksalakcinni Külotlu çorap giymeyi hiç sevmem ben. Jartiyerde kullanamam gibi geldi, o yüzden ben çorapsız olucam sanırım. kaydirigubbakcemile3

ay bende jartiyere bayiliyorum..banada kesin daral gelir ama giymeyi cok istiyorum :kedi:

Havalar çok sıcak olmayacağı için kullanabilirsiniz aslında. Bende karar veremedim henüz. kaydirigubbakcemile3

HEAVEN en iyisi açacan asenanın döktürdüğü oryantal parçalardan hep birlikte kızlarla kıvırtacan... Bulamadık be güzelim... Aklıma direk ankara oyun havaları güvercin uçuverdi geliyor oyun deyince... :))

HEAVEN en iyisi açacan asenanın döktürdüğü oryantal parçalardan hep birlikte kızlarla kıvırtacan... Bulamadık be güzelim... Aklıma direk ankara oyun havaları güvercin uçuverdi geliyor oyun deyince... :))

tatlım teşekkürler verdiğin şarkı fikirleri gayet güzeldi zaten yardımın için saol hayatımmm:1hug:

Back