Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslaaar hadi listeye ekleyelim bir kaç şarkı cd yaparız kınamızda çalarız hep çiftetelli darbuka mı çalıcak biraz da bu tür şarkılar çalsın dimi ama yaaa
canim kizkardesim büstiyer giyindi..cok rahat ettiboshayallersmile
SOULMATEcim ayakkabılar çoook güzel bayıldım..Boyun kaç senin?ben bunları giysem adamıda geçerim 1.73 boyum varkaydirigubbakcemile3Ama çok şık yaaaaa mutlu mutlu gelin ol öyle giy inşallah
ooo açılmadı umarım şimdi olur
http://www.penti.com.tr/corap/gelin-coraplari/gelin-love-kulotlu-corap/
Luxxor tatlım senin nikah ankarada düğün denizlide herhalde... Oradamı yaşayacaksınız yoksa erkek tarafı orada olduğu için mi orada yapılıyor sadece???
Sende resmini eklersin canım fırsat bulunca. Ben alışkın olduğum için zor gelmez diye düşünüyorum. Davetiyen çok güzelmiş canım bu arada. Ben daha ona karar veremedim. Çok kararsızım ben ya. :uhm:
Luxxor dateyin cok güzell bayildim gercekten cok cici olmus
çok sağol canım benim daha iyisini siz yaptırın inşallah!
kizlar gelinligi alanlar yada diktirenler dikkat edin.. SAKIN KILO ALIP VERMEYINeyvahedigeldismile kardesim stresden bi aliyordu bir veriyordu..3 kez terzi bolaltip daraltti kaydirigubbakcemile3
kizcagiz deli oldu gercekten..kaydirigubbakcemile2
LUXXORcum davetiyede çok güzel..Valla böyle birbirimizi yağlıyo ballıyo gibi oluyoruz ama cidden zevkli kızlar bu güz gelinleri vesselamalkisalkisalkis kötü bişey seçmiyoki kimse...Davetiyeyi biz resimli düşünüyoruz nişanlım tasarlıcak bakalım nasıl olcak..ama seninki çok cici olmuş
yok hayatım külotlu çorap o jartiyerli deil ki külotlu diye yeazıyor zaten siparişindeki isimde ben de jartiyer istemiyorum daral gelir bana jartiyerle
hande yener bodrum kaydirigubbakcemile3
hadis-evlenmeliyiz..eskidi ama tam kina gecelik bence boshayallersmile
yok hayatım külotlu çorap o jartiyerli deil ki külotlu diye yeazıyor zaten siparişindeki isimde ben de jartiyer istemiyorum daral gelir bana jartiyerle
ay bende jartiyere bayiliyorum..banada kesin daral gelir ama giymeyi cok istiyorum :kedi:
kıslaar yaa hiç mi aklına şarkı gelmiyor yaniiibenneyaptımki
kıslaar yaa hiç mi aklına şarkı gelmiyor yaniiibenneyaptımki
ben geldiiimmm
HEAVEN en iyisi açacan asenanın döktürdüğü oryantal parçalardan hep birlikte kızlarla kıvırtacan... Bulamadık be güzelim... Aklıma direk ankara oyun havaları güvercin uçuverdi geliyor oyun deyince... :))