Teşekkür ederim canım. Sebze kurutucumu Tefal'den aldım. 10 TL'ye hemde. Çok büyük değil, ama yeterli gelir bize. kaydirigubbakcemile3
Walla fiyatı da çok iyiymiş yaa bende bundan alayım bariii... Hemde tefalmiş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Sebze kurutucumu Tefal'den aldım. 10 TL'ye hemde. Çok büyük değil, ama yeterli gelir bize. kaydirigubbakcemile3
Çok rahat, bi de tabanı böyle olan ayakkabı istiyodum bende. Çünkü araştırdım, gelinlik için bunu önerdi herkes. boshayallersmile
Walla fiyatı da çok iyiymiş yaa bende bundan alayım bariii... Hemde tefalmiş...
Ben de çok beğendim ayakkabılarını canım :lepi:
kaç cm o topuk, ben asla yürüyemem bukadar yüksek topukla :/
ama acaip özeniyorumm boshayallersmile
sevindim canim.gül güle giyin a.s.
süper bi haber buu, hayırlı olsun canım.Mutlulukla oturun inş opuyorumnanaktan
Ev tutuldu mu herşey kolay olur artık, eşyaların alımı felan. Eve göre alırsın, en güzeli de annene yakın olmasın.. Ben de annecime yakın ev bulmak için dua ediyorum hep :Saruboceq:
Sağol bitanem inşallah sen de gönlüne göre bulursunolumunekankayizsmile
kuzum, davetiyesi hazır olan luxxor
Bu arada luxxor, ne güzel davetiye olayını da halletmişsiniz,
resmini görmek isteriz canım :)))
Canım tarattım şimdi öğle yemeğine çıkmadan. Üstündeki şeffaf kalbi kaldırınca da film şeridi çıkıyor altta. Hem sade hem esprili bişi seçtim beğenirsiniz umarım
gül1984 te yok bir-kaç gündür, iyidir umarım bilmiyorumkismile
Ben de çok beğendim ayakkabılarını canım :lepi:
kaç cm o topuk, ben asla yürüyemem bukadar yüksek topukla :/
ama acaip özeniyorumm boshayallersmile
Ayakkabılar gerçekten şahane bu arada. Benimkilerin platformu daha yüksek çünkü ben de yüksek topukta çok rhat edemeyenlerdenim. Yüksek Platform olunca hem topuk fazla görünüyor hem de daha alçak topukluda yürüyormuş hissi veriyor.boshayallersmile
kızlar ayakkabılar çok güzelmış ve cok özendım nişanlımla hemen hemen aynı boydayız o yuzden topuklu gıymek ıstemıorum nişanda gıyıdıgımde topuklu aynı boya denk gelmıstık düğünde gıymıcem ama ayakkabılara bayıldı kınada kırmızı tuvalet giymek istiyorum ve altınada bunun gıbı bı kırmızı ayakkabı gıymeye karar verdımkaydirigubbakcemile2 siz ne düşünüyosunuz kınada annem bindallımıdır nedir bılmıom ondan gıymemı cok ıstıo ama ben hiç sevmıom onları kına yakılacagı zaman gıyer cıkartırım artık
Ayakkabılar gerçekten şahane bu arada. Benimkilerin platformu daha yüksek çünkü ben de yüksek topukta çok rhat edemeyenlerdenim. Yüksek Platform olunca hem topuk fazla görünüyor hem de daha alçak topukluda yürüyormuş hissi veriyor.boshayallersmile
Ben henüz karar vermedim büstiyer mi yoksa normal iç çamaşırımı giyeceğime... Bi denemek lazım rahat etmek önemli... Bi de eğer gelinlik sırttan bağlı felan olursa büstiyer hiçç çekilmez...
Jartiyer yerine de buradaki gelinlik iç giyim formunda gördüğüm pentinin gelinlik çorapları vardı çok güzel ve seksiydi onu alabilirim...
Ben büstiyer denedim, çok rahat geldi. Gelinliğimin sırtı açık olucak benimde, ama ona göre büstiyerde var canım. Hatta ben tam istediğim gibi buldum ama denetmediler orda. Denemeden de alamazdım. O yüzden Eminönü'nde bulabilirim diye düşünüyorum. Gelinlikçi büstiyer daha iyi durur dedi. Yoksa iç çamaşırını gelinliğe dikicek. Öyle de ben istemiyorum. sempatiksalakcinni
En geç günaydın benden gelecek sanırımMesai geç başlayınca böyle oluyo...
SOULMATEcim ayakkabılar çoook güzel bayıldım..Boyun kaç senin?ben bunları giysem adamıda geçerim 1.73 boyum varkaydirigubbakcemile3Ama çok şık yaaaaa mutlu mutlu gelin ol öyle giy inşallah
LUXXORcum davetiyede çok güzel..Valla böyle birbirimizi yağlıyo ballıyo gibi oluyoruz ama cidden zevkli kızlar bu güz gelinleri vesselamalkisalkisalkis kötü bişey seçmiyoki kimse...Davetiyeyi biz resimli düşünüyoruz nişanlım tasarlıcak bakalım nasıl olcak..ama seninki çok cici olmuş
günaydınlar efendimm baya erkencisiniz bakıyorumda ohh ohh maşallah Allah nazarlardan saklasınkaydirigubbakcemile3 keşkem bende gec gelsem işe nasılsın bakalım tatlmmmm
İYİYİM canım benim sen nasılsın???Pek bi enerjiksin maşallah
Sizde benden erken çıkıyosunuz ama ben kalıyorum tek başıma:dance:akannehir
ooo açılmadı umarım şimdi olur
http://www.penti.com.tr/corap/gelin-coraplari/gelin-love-kulotlu-corap/