2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ben de çok beğendim ayakkabılarını canım :lepi:
kaç cm o topuk, ben asla yürüyemem bukadar yüksek topukla :/
ama acaip özeniyorumm boshayallersmile

Walla fiyatı da çok iyiymiş yaa bende bundan alayım bariii... Hemde tefalmiş...

Evet canım, ucuzdu aldım hemen. Kırmızısı ve beyazı da var. Ben siyahını aldım. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım. Ben topuklu giymeye alışkınım, zor gelmiyo bana. kaydirigubbakcemile3 Sen böyle diyince gittim ölçtüm. Tam 10 cm topuğu var. kaydirigubbakcemile3

sevindim canim:nazar:.gül güle giyin a.s.

Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan

Kızlar gelinliğin içine iç çamaşırı olarak büstiyer gimeyi düşünüyorum. ıstediğim gibi bulamadım, yarın annemle Eminönü'ne gidip ordan bakıcam. Öğleden sonra da gelinlik provam var çünkü. Siz büstiyer mi kullanıcaksınızi nasıl yapıcaksınız?

kızlar ayakkabılar çok güzelmış ve cok özendım :D nişanlımla hemen hemen aynı boydayız o yuzden topuklu gıymek ıstemıorum nişanda gıyıdıgımde topuklu aynı boya denk gelmıstık düğünde gıymıcem ama ayakkabılara bayıldı kınada kırmızı tuvalet giymek istiyorum ve altınada bunun gıbı bı kırmızı ayakkabı gıymeye karar verdımkaydirigubbakcemile2 siz ne düşünüyosunuz kınada annem bindallımıdır nedir bılmıom ondan gıymemı cok ıstıo ama ben hiç sevmıom onları kına yakılacagı zaman gıyer cıkartırım artık

süper bi haber buu, hayırlı olsun canım.Mutlulukla oturun inş opuyorumnanaktan
Ev tutuldu mu herşey kolay olur artık, eşyaların alımı felan. Eve göre alırsın, en güzeli de annene yakın olmasın.. Ben de annecime yakın ev bulmak için dua ediyorum hep :Saruboceq:

Sağol bitanem inşallah sen de gönlüne göre bulursunolumunekankayizsmile

kuzum, davetiyesi hazır olan luxxor :1:

Bu arada luxxor, ne güzel davetiye olayını da halletmişsiniz,
resmini görmek isteriz canım :)))

Canım tarattım şimdi öğle yemeğine çıkmadan. Üstündeki şeffaf kalbi kaldırınca da film şeridi çıkıyor altta. Hem sade hem esprili bişi seçtim beğenirsiniz umarım

gül1984 te yok bir-kaç gündür, iyidir umarım bilmiyorumkismile

Ayakkabılar gerçekten şahane bu arada. Benimkilerin platformu daha yüksek çünkü ben de yüksek topukta çok rhat edemeyenlerdenim. Yüksek Platform olunca hem topuk fazla görünüyor hem de daha alçak topukluda yürüyormuş hissi veriyor.boshayallersmile

Ben henüz karar vermedim büstiyer mi yoksa normal iç çamaşırımı giyeceğime... Bi denemek lazım rahat etmek önemli... Bi de eğer gelinlik sırttan bağlı felan olursa büstiyer hiçç çekilmez...

Jartiyer yerine de buradaki gelinlik iç giyim formunda gördüğüm pentinin gelinlik çorapları vardı çok güzel ve seksiydi onu alabilirim...

Luxxor tatlım senin nikah ankarada düğün denizlide herhalde... Oradamı yaşayacaksınız yoksa erkek tarafı orada olduğu için mi orada yapılıyor sadece???

kızlar ayakkabılar çok güzelmış ve cok özendım :D nişanlımla hemen hemen aynı boydayız o yuzden topuklu gıymek ıstemıorum nişanda gıyıdıgımde topuklu aynı boya denk gelmıstık düğünde gıymıcem ama ayakkabılara bayıldı kınada kırmızı tuvalet giymek istiyorum ve altınada bunun gıbı bı kırmızı ayakkabı gıymeye karar verdımkaydirigubbakcemile2 siz ne düşünüyosunuz kınada annem bindallımıdır nedir bılmıom ondan gıymemı cok ıstıo ama ben hiç sevmıom onları kına yakılacagı zaman gıyer cıkartırım artık

Benim nişanlım baya uzun. O yüzden topuklu aldım ben. kaydirigubbakcemile3 Kınada normal kıyafet alıcam ben canım, kına yakılırken de bindallımı giyinicem. Bi ara çıkarıp onunda resmini ekliyim. Bu arada sana özel mesaj attım canım, bi bak. olumunekankayizsmile

Ayakkabılar gerçekten şahane bu arada. Benimkilerin platformu daha yüksek çünkü ben de yüksek topukta çok rhat edemeyenlerdenim. Yüksek Platform olunca hem topuk fazla görünüyor hem de daha alçak topukluda yürüyormuş hissi veriyor.boshayallersmile

Sende resmini eklersin canım fırsat bulunca. Ben alışkın olduğum için zor gelmez diye düşünüyorum. Davetiyen çok güzelmiş canım bu arada. Ben daha ona karar veremedim. Çok kararsızım ben ya. :uhm:

Ben henüz karar vermedim büstiyer mi yoksa normal iç çamaşırımı giyeceğime... Bi denemek lazım rahat etmek önemli... Bi de eğer gelinlik sırttan bağlı felan olursa büstiyer hiçç çekilmez...

Jartiyer yerine de buradaki gelinlik iç giyim formunda gördüğüm pentinin gelinlik çorapları vardı çok güzel ve seksiydi onu alabilirim...

Ben büstiyer denedim, çok rahat geldi. Gelinliğimin sırtı açık olucak benimde, ama ona göre büstiyerde var canım. Hatta ben tam istediğim gibi buldum ama denetmediler orda. Denemeden de alamazdım. O yüzden Eminönü'nde bulabilirim diye düşünüyorum. Gelinlikçi büstiyer daha iyi durur dedi. Yoksa iç çamaşırını gelinliğe dikicek. Öyle de ben istemiyorum. sempatiksalakcinni

Luxxor dateyin cok güzell bayildim gercekten cok cici olmus:nazar:
kizlar gelinligi alanlar yada diktirenler dikkat edin.. SAKIN KILO ALIP VERMEYINeyvahedigeldismile kardesim stresden bi aliyordu bir veriyordu..3 kez terzi bolaltip daraltti kaydirigubbakcemile3
kizcagiz deli oldu gercekten..kaydirigubbakcemile2

Ben büstiyer denedim, çok rahat geldi. Gelinliğimin sırtı açık olucak benimde, ama ona göre büstiyerde var canım. Hatta ben tam istediğim gibi buldum ama denetmediler orda. Denemeden de alamazdım. O yüzden Eminönü'nde bulabilirim diye düşünüyorum. Gelinlikçi büstiyer daha iyi durur dedi. Yoksa iç çamaşırını gelinliğe dikicek. Öyle de ben istemiyorum. sempatiksalakcinni

canim kizkardesim büstiyer giyindi..cok rahat ettiboshayallersmile

En geç günaydın benden gelecek sanırım:1:Mesai geç başlayınca böyle oluyo...
SOULMATEcim ayakkabılar çoook güzel bayıldım..Boyun kaç senin?ben bunları giysem adamıda geçerim 1.73 boyum varkaydirigubbakcemile3Ama çok şık yaaaaa mutlu mutlu gelin ol öyle giy inşallah:nazar:

LUXXORcum davetiyede çok güzel..Valla böyle birbirimizi yağlıyo ballıyo gibi oluyoruz ama cidden zevkli kızlar bu güz gelinleri vesselamalkisalkisalkis kötü bişey seçmiyoki kimse...Davetiyeyi biz resimli düşünüyoruz nişanlım tasarlıcak bakalım nasıl olcak..ama seninki çok cici olmuş:nazar:

En geç günaydın benden gelecek sanırım:1:Mesai geç başlayınca böyle oluyo...
SOULMATEcim ayakkabılar çoook güzel bayıldım..Boyun kaç senin?ben bunları giysem adamıda geçerim 1.73 boyum varkaydirigubbakcemile3Ama çok şık yaaaaa mutlu mutlu gelin ol öyle giy inşallah:nazar:

LUXXORcum davetiyede çok güzel..Valla böyle birbirimizi yağlıyo ballıyo gibi oluyoruz ama cidden zevkli kızlar bu güz gelinleri vesselamalkisalkisalkis kötü bişey seçmiyoki kimse...Davetiyeyi biz resimli düşünüyoruz nişanlım tasarlıcak bakalım nasıl olcak..ama seninki çok cici olmuş:nazar:

günaydınlar efendimm baya erkencisiniz bakıyorumda ohh ohh maşallah Allah nazarlardan saklasınkaydirigubbakcemile3 keşkem bende gec gelsem işe nasılsın bakalım tatlmmmm

kızlar bu çorabı sipariş ettim az önce çok hoşuma gitti sizce nasıl

gelin-love-kulotlu-corap

günaydınlar efendimm baya erkencisiniz bakıyorumda ohh ohh maşallah Allah nazarlardan saklasınkaydirigubbakcemile3 keşkem bende gec gelsem işe nasılsın bakalım tatlmmmm

İYİYİM canım benim sen nasılsın???Pek bi enerjiksin maşallah:nazar:
Sizde benden erken çıkıyosunuz ama ben kalıyorum tek başıma:dance:akannehir

İYİYİM canım benim sen nasılsın???Pek bi enerjiksin maşallah:nazar:
Sizde benden erken çıkıyosunuz ama ben kalıyorum tek başıma:dance:akannehir

evet bugun öle hissediyorumm:teytey: zaman azaldıkca heycan artıyor çok iyiyim süperm:lepi: bende 7 de cıkıyorum tatlım

Back