2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar yaa birşey danışacağım ben kına gecem ve de düğün için saçımı öle abartı deil de böle sade ama şık olan bir saç istiyorum hatta kınamda saçımı salık dalgalı önlerden yana doğru örgü ve böle de alnımdan gelen şık bir zincir tarzıtaç falan istiyorum ama model bulamadım nette bir de o alından takılan taçları nerede bulabilirim sizceee yardım kıslaaarrr

canim kiz kardesimde sade sade deyip duruyodu kaydirigubbakcemile3
gercektende cok sade ama bir okadarda güzel bir gelin oldu..saglari hafif dalgaliydi..onu cok sade..ama cok güzeldi maasallah:nazar:..
bi resim eklyiorum belki fikir olur

Eklentiler

• $DSCF5451.jpg
    $DSCF5451.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın kızlaaaaaaaar. opuyorumnanaktan Dün gelemedim buraya, nişanlımla buluştuk, gezdik tozduk. Kaynanama gittik, nevresim falan seçtirdi bana.kaydirigubbakcemile3 Gelinlik ayakkabımı bile aldık, hemde 50 TL'ye. :lepi:

Günaydın kızlaaaaaaaar. opuyorumnanaktan Dün gelemedim buraya, nişanlımla buluştuk, gezdik tozduk. Kaynanama gittik, nevresim falan seçtirdi bana.kaydirigubbakcemile3 Gelinlik ayakkabımı bile aldık, hemde 50 TL'ye. :lepi:

ohhh ayakkabının altına isimleri yazmaya başla :d bekarlarınhihoyyyt

kıslar yaa dün aşkım memnuya baktınızmı nihalin kınasında arkadaşlarına tülden duvak takmışlardı yaa ben nedense direk korku filmine benzettim olayı hepsinde beyaz beyaz duvaklar falan böle çaki gibi geldi bana nedense yaa bir de suratlarında behlülün fotosu kafalarında duvak ayyy tırstım resmen yaa akannehir delikafadulden

kıslar yaa dün aşkım memnuya baktınızmı nihalin kınasında arkadaşlarına tülden duvak takmışlardı yaa ben nedense direk korku filmine benzettim olayı hepsinde beyaz beyaz duvaklar falan böle çaki gibi geldi bana nedense yaa bir de suratlarında behlülün fotosu kafalarında duvak ayyy tırstım resmen yaa akannehir delikafadulden

ya sorma oo behlülün maskeleri Allah ım ne korkunçtu.
cidden korku filmi gibi :1ninca:

Simdilik yine bir sakinlik hakim..bakalim..nikah tarihinin sevincini yasiyorum ben daha kaydirigubbakcemile3..
ceyiz düzüyorum iste..aklima birsey geldikce..biryerlerde birsey gördükce aliyorum..ama ekisklerde bitmiyo ki yaa:bbo:
sende nedir son durumlar?Gelinligini begendin mi?

cnmcım gecısı okuduysan benım pek bı hazırlıgım olmadıgınıda bılıosundur malum ev acmayacaz sadece gelınlık ve ufak tefek işler var cnm dugunden sonra ız cantalarımızı alıp yurt dsına gıdıcez o yuzden ceyız falan derdı yok:teytey:

kızlar yaa birşey danışacağım ben kına gecem ve de düğün için saçımı öle abartı deil de böle sade ama şık olan bir saç istiyorum hatta kınamda saçımı salık dalgalı önlerden yana doğru örgü ve böle de alnımdan gelen şık bir zincir tarzıtaç falan istiyorum ama model bulamadım nette bir de o alından takılan taçları nerede bulabilirim sizceee yardım kıslaaarrr

Canım sondaki biraz abartılı ama fikir vermesi açısından bunları bulabildim

Kızlar bana balayı için yardımcı olun. bilmiyorumkismile Bi türlü bulamadım ya, gidecek olanlar nereye gideceklerini yazarsa benim için de fikir olur. Kaç gündür beğenemedim, beğendiklerim de çok pahalı. Günlük kişi başı en fazla 150 TL' ye bi otel arıyorum. Kıbrıs ilk tercihimiz, Antalya tarafı da olabilir.

cnmcım gecısı okuduysan benım pek bı hazırlıgım olmadıgınıda bılıosundur malum ev acmayacaz sadece gelınlık ve ufak tefek işler var cnm dugunden sonra ız cantalarımızı alıp yurt dsına gıdıcez o yuzden ceyız falan derdı yok:teytey:

Oh canim ne mutlu size..hihoyyyten iyisi valla..bu ceyiz bitiriyo beni hergün ufak tefek seyler cikiyo ve bitmek bilmiyo :hulya:
Umarim hersey dilediginiz gibi olur..canim okudum ama ufak ayrintilari kacirmis olabilirim kusura bakma artik :1:
yurtidisna nereye gideceksiniz?

Bak ortadaki çok zarif. Vardır gelinlikçilerde taç. Bi de isteğine göre yaptıradabilirsin 50-60 TL gelinlikçiyle görüşüp. Ben çiçek takacağım büyük ihtimal Taç diye düşünüyordum ama gelinliğimin üst kısmı çok taşlı pullu sıvama işleme olacağından çiçek biraz dengeleyecek

Soulmatecim ayakkabın hayırlı olsun canım:) valla kızlar fotosunu koyun aldıklarınızın. Benim şu telefonum bi tamir olsa ah neler koycam da:gitme:

hayırlı olsun canım aldıkların

Güle güle kullaaan ve isimleri unutma kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım, unutmam isimleri. Yazarım şimdiden. kaydirigubbakcemile3

Soulmatecim ayakkabın hayırlı olsun canım:) valla kızlar fotosunu koyun aldıklarınızın. Benim şu telefonum bi tamir olsa ah neler koycam da:gitme:

Teşekkür ederim canım. Eklicem resmini birazdan. Sebze kurutucu ve kesme tahtası da aldım tefalden. Onları da eklicem. zemuszemus

hayırlı olsun canım aldıkların

Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan

Kızlar herkes birbirini faceten ekledi mi? Bende pek ekli kimse yok burdan, özel mesajla iletirseniz eklemek isterim hepinizi. boshayallersmile

Kızlaar günaydın, dün gelemedim ama bu iki günde bisürü şey oldu. Annem bi ev beğenmişti bizim için, öylesine bakmaya gittik nişanlım da ben de bayıldık ve tuttuk evi. Annemlere de o kadar yakın ki onların salon balkonundan bizim mutfak balkonu görünecek:)) Çok mutluyum. Kirası da çok uyguna bulduk. 2+1 ama ilk etapta yeter de artar bile dimikaydirigubbakcemile3
Ayrıca davetiyelerim geldiiiiboshayallersmile 2 akşamdır harıl harıl onları katlayıp hazırlayıp zarflara koyuyoruz. 2 parçalı idi davetiye meğersem öyle açık açık ayrı gönderiliyormuş. Biz birleştiriyoruz katlıyoruz filan. Ama o bile çok zevkli dün akşam bi yandan aşkı memnu izlerken 200e yakın zarflamışım bile

süper bi haber buu, hayırlı olsun canım.Mutlulukla oturun inş opuyorumnanaktan
Ev tutuldu mu herşey kolay olur artık, eşyaların alımı felan. Eve göre alırsın, en güzeli de annene yakın olmasın.. Ben de annecime yakın ev bulmak için dua ediyorum hep :Saruboceq:
Hayırlı olsun canım..nasıl bişi aldın :kedi:
İstanbulun hangi semtindesin sen HEAVENcim.. Bizim buraya (beylikdüzü) küçük bir yer açılmış..Gelin çiçeği, saça takılan çiçeklerden felan tasarlıyor. Sen söylüyorsun onlar yapıyor..Öyle yerlerden bulabilirsin kuzum

Back