2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melekcim sen yolu yarılamışsın bende 9 olacam 2gün sonra inşallah 3haftam kalacakkkksenağlama

hııııııııııııı şimdi başka yerde okudum eğer folikasit fazlaysa vucutta dr vermezmiş eğer çok kullanılırsa çocukların dişleri eken çıkar hemen çürürmüş tam anlamıyla okuyamadım ama arkadaş yazmış

melekcim şimdi bulantıların azaldımı yani..
yani 11. haftada rahatlıycazmı biz...
Allahım şöyle doya doya yemek yemeği özledim yaaaa.....

nagiş bak ilk sayfada listenin altına takip çizelgesini ekledim detaylı bi şekilde sende yapsana şekerim.
kaç haftalıksın bilelim....

ayy çıkarttım boğazım iğrenç limonlu bişey yemiştim limon boğazımı nasıl yaktı ayy başım ağırdı

lili yapamadım sonunda meyil adresi gibi yabancı yazıyla yazıyor anlıyamadım

kızlar ayva yiyin ben ayva yiyiyorum sürekli.
o zaman iyi geliyo çıkarmadım bak bayadır.
ama akşamdan beri yattığım yerden 2 tane ayva yedim....

internette yazıyo
ayva hamile kadınların kusmasını engeller ağızda su toplanmasını engeller diye :)

ayva evet bastırıyor 1 saat önce yedim ama banamısın demedi
hııııııııııııı şimdi başka yerde okudum eğer folikasit fazlaysa vucutta dr vermezmiş eğer çok kullanılırsa çocukların dişleri eken çıkar hemen çürürmüş tam anlamıyla okuyamadım ama arkadaş yazmış

canım folikasiti bırakma ben hamilelik öncesi bile içtim
zaten fazlasını vücüt atıyor
ben folbiol kullanıyorum günde yarım

melekcim şimdi bulantıların azaldımı yani..
yani 11. haftada rahatlıycazmı biz...
Allahım şöyle doya doya yemek yemeği özledim yaaaa.....

nagiş bak ilk sayfada listenin altına takip çizelgesini ekledim detaylı bi şekilde sende yapsana şekerim.
kaç haftalıksın bilelim....

Aaaa yok öyle tıkına tıkına yemek, o eskidendi kızlar. Ben azıcık yiyebiliyorum. O kadar da demedikkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Mesela çorba mı içtim üstüne bişey yiyemem, hele su içince yemeğin üstüne, gerisini söylemeyim. Ama en azından öğünlerde yiyebiliyorum artık. Az ve sık yemek en iyisiakannehir

dr bana az az sık sık ye dedi ama o azı bile yemek ölüm gibi geliyor

şuan kızlar içim tuhaf nebuyaaaaaaaaaaaaaa isyan ediyom artık haaaa arkadaşlarıma bile gidemiyorum oralarda çıkartırım diye

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın nasip olursa opuyorumnanaktan

ben yine çıkarttım ya
ben yarın dr gidiyim en iyisi bana da serum gözüktü

bende bir yere gidemiyorum.
davetler oluyor diyorum artık çıkamıyorum beni mazur görün diye :KK43:
zaten bazı yerlerede gidesim yok çünkü çevremde çok sigara içen var.
biliyorum ki ortamlarına girdiğimde öğürmeye başlıycam....
en iyisi evimde oturmak....
nasıl olsa ikramlarınıda yiyemem en iyisi bir süre sosyal faliyetlere rafa kaldırmak :)

ayy yine çıkarttım bu akşam 3 etti
boğazıma yumruk oturdu sanki kızlar yutkunamıyorum sizde de oldu mu hiç böyle

Merhaba güzel anne adayları.
Ben de 6+3 haftalık hamileyim.inşallah allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder.
Benim 3-4 gündür akşamları hafifi hafif sanki midemi üşütmüşüm gibi bulantım oluyor ve gün boyu uyuyorum.4 haftayla 5 hafta arasında sol tarafıma yattığımda karnımda batma oluyordu fakat şimdi geçti.çok korkuyorum bebeğime birşey olacak kalp atışını duyamıycam diye.benim gibi olupta hamileliği sağlıklı devam eden varsa lütfen bana yazsın.çok ama çok korkuyorum çünki 9 senhedir bekliyorum bu bebeği lütfen cevap yazın

ay olmazmı şekerim.
su içemiyorum yediğimi çıkardığımda gözlerim yuvalarından fırlıyo resmen..mosmor oluyorum...
ay bozooom sende git yarın doktora bari.
napalım serummu vercekler bize napcaklar artık gidelim arkadaşım...

caycay hayırlı olsun
dr gidersen duyarsın bu zamanda kalp atışlarını duyunca rahatlarsın

caycay hoşgeldin canıım...
Rabbim o hasret bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bana bilgilerini yollarsan listeye eklerim senide...
bak ilk sayfada listemiz var.
sat,kilo,yaş tahmini doğum tarihi....

ay olmazmı şekerim.
su içemiyorum yediğimi çıkardığımda gözlerim yuvalarından fırlıyo resmen..mosmor oluyorum...
ay bozooom sende git yarın doktora bari.
napalım serummu vercekler bize napcaklar artık gidelim arkadaşım...

kesin gidicem ben de canım
çünkü kusarken kan kustum sanki biraz limon boğazımı yaktı tahriş mi etti acaba korktum

X