2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

caycay hoşgeldin canıım...
Rabbim o hasret bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bana bilgilerini yollarsan listeye eklerim senide...
bak ilk sayfada listemiz var.
sat,kilo,yaş tahmini doğum tarihi....

SAĞPL CANIM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.SALI GÜNÜ KONTROLÜM VAR İNŞALLAH DUYARIM KALP ATIŞINI KASEYİ GÖRMÜŞTÜM.
SAT 21/12/2009
DOĞUM TARİHİ:27 eylül 2010 inşallah
kilo:68

ay kıyamam bozocum yaaa işte bu kadar şiddetli geçti bizim dönemimiz :KK43:
evet arkadaşım yarın gidelim ihmal etmeyelim artık çıkarmaktan kasıklarım bile kasılıyor yaaa :KK43:

caycay canım listedesin artık zelcanla beraber gidiyor sizin.
birbirinizi takip edeceksiniz :)

boğazım çok kötü yutkunamıyorum ağlıycam
bebeğime bişey olmasında ben razıyım bunlara

ay kıyamam bozocum yaaa işte bu kadar şiddetli geçti bizim dönemimiz :KK43:
evet arkadaşım yarın gidelim ihmal etmeyelim artık çıkarmaktan kasıklarım bile kasılıyor yaaa :KK43:

caycay canım listedesin artık zelcanla beraber gidiyor sizin.
birbirinizi takip edeceksiniz :)

İNANAMIYORUM LİSTEDE OLDUĞUMA OKADAR UZUN ZAMANDIR BEKLİYORUMKİ.AMA BU İÇİMDEKİ BU KORKULAR YÜZÜNDEN TADINI ÇIKARAMIYORUM BİR TÜRLÜ ALLAHIM AL LÜTFEN İÇİMDEKİ BU VESVESEYİ:Saruboceq:

ben gidiyimde bi duş alıyım kusmaktan kendimi çok iğrenç hissediyorum

caycay canım aklına kötü şeyle getirme iyi düşün iyi olsun....
bozocuuum seni öyle iyi anlıyorum kii resmen canın yanıyor ama elin karnında.
ah annelik işte böyle bişiy..
bende öyleyim canım nasıl yanıyor mosmor oluyorum ama içim gidiyor bişiy olcak miniğime diye :KK43:
elim karnımda duruyo...
ay yaaa bitsin artık şu bulantılar bıktıııım :KK43:

bende çıkıyorum kızlar yatayım biraz benimde mide bulantım başladı offff....
iyi geceler size....

Merhaba güzel anne adayları.
Ben de 6+3 haftalık hamileyim.inşallah allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder.
Benim 3-4 gündür akşamları hafifi hafif sanki midemi üşütmüşüm gibi bulantım oluyor ve gün boyu uyuyorum.4 haftayla 5 hafta arasında sol tarafıma yattığımda karnımda batma oluyordu fakat şimdi geçti.çok korkuyorum bebeğime birşey olacak kalp atışını duyamıycam diye.benim gibi olupta hamileliği sağlıklı devam eden varsa lütfen bana yazsın.çok ama çok korkuyorum çünki 9 senhedir bekliyorum bu bebeği lütfen cevap yazın

Hoşgeldin aramıza. Sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle. Korkma hiç, oluyor batma sancı. Kendine biraz fazla dikkat ediceksin bu dönemdeolumunekankayizsmile

5 buçuk yıl sonra nihayet hamileyim. 13 eylülde inş bebişimi kucağıma alacağım.

Hoşgeldin aramıza Ceren, uzun bi bekleyiş olmuş. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı bi hamilelik geçirmeni dilerim.:Saruboceq:

Günaydın güzel anneler.... Nasılsınız bugün...
Akşam eşimi kandırıp cevahire gittim, iskender yemek istedi babamız, neysen ben de porsiyon döner söyledim.. Benimki önce geldi güzel güzel yiyordum. Taa ki garson eşimin iskenderiyle beraber bakır bir tavada erimiş tereyayını getirene kadar.. O nasıl bir kokuydu allahım...
Ne dönerimi yiyebildim, ne de yedilerimi mdemde tutabldim :KK43:(
Eve gelince de biraz estireyim dedim ama sabah 7 de uyanabildim ancak..
Çok uyku yapmaya başladı bana bu aralar hep uyuyasım var...

Off her geçen gün yeni bişeyler çıkıyor.. Ama bebişim için herşeye değer...

şu anda bir sıkıntım yok canım ama bu da beni endişelendiriyor yolunda gitmeyen birşeylermi var diye salı dr kontrolüm var o zamana kadar sanırım böyle geçecek.senin nasıl gidiyor

Ben bronşitle savaşıyorum. Pek iyi sayılmam. Ama bulantılarım ve kasık sancım azaldı. Giderek düzeliyor merak etme...

günaydın kızlar. benimde moral sıfır. kendimi cok kötü hissediyorum. eskidende duygusaldım simdi daha beter oldum :KK43:((

bende bir şey sorucam bulantıların şiddeti başlama zamanı hep aynımı olmalı? bir haftadır sabahları uyandığımda hafif bulantı hissediyordum ama bugün hiç hissetmedim dün akşamda olmamıştı, işe geldiğimde çok hafif başladı, bende endişeleniyorum,
birde kabızlık ne zaman başlar, bende tamtersi bir durum söz konusu da :)

günaydın kızlar iyisiniz inş. meleğim bende uyku yapacağına tam tersi uyutmuyor sabahın 7 sinde kalktım çalışsam neyse evde zamanda geçmiyor şimdi kahvaltı yaptım kafayı dayayıp uyumayı özledim gecde geç uyuyabiliyorum ne zaman gelecek ben uykularımmmm

X