2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hiç ilgilenmedi burdaki sağlık ocağındakiler şimdi git 21.hafta gel ypalım dediler kaydını

kimse yokmuuuuuuuuuuuuu başım ağrıdan çatlıyo ((( yatıp uyusam diyorum ama zaten bütün 12 ye kadar uyudum bide sabah kociş göevden gelince yine yatarım öğlene kadar iice sersem gibi oluyomm yaaa:bbo:

ayyyyyyyy kıyamammm ben sanaaaaaaaa (((( böğürtlenli yoğurtla bastırmıştım bende :)) özür özür özür yaaaaaaa:1shok::1shok::1shok::1shok:

hiç ilgilenmedi burdaki sağlık ocağındakiler şimdi git 21.hafta gel ypalım dediler kaydını

canım bende dün aile hekimliğine kayıt olmak için gittim 4.ayda aşılar var orda yaptırrım diye doktor demesinmi hasta kayıtım doldu almıyoruz diyee .. eee dedim ben ne yapıcam halk sağlığı merkezine git orası nereyi boş bulursa seni ortaya yönlendiri demesinmi ?? ben otırduğum yerde muayene olmayacak taaa 4 mahallae öteye gideceksem ne anladım ?? halk sağlığına şikayet ettim dilekçe yazıcam oraya kayıt olucam hava şartlarından çıkamadım ama hiç ilgilenmiyorlar sinir oluyorummmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kızlar konserve balık yiyormusunuz? sakıncası varmıdır acaba?

taze balıgın kokusuna dayanamıyorum,yememizde gerekli,belki konserveyi yiyebilirim
geçenlerde marketten dönüyoruz eşimle biri balık yapmış Allahım Allahım nasıl koktu anlatamammm rüyamda bile balık gördüm düşünün yani bugün yaptım yediğim en fazla 5 tane :)))))))) midem bulandı sonra eşimde kızdı bumuydu balık balık diye tutturduğun ??:)))))

offf ya kocişte işte bende böle ferah bişiler yiyim istiyom ama ne bulamadım aslında dondurma olsada yesemmi belki ferahlatır

merhabalar 2009 eylül annesiyim... geçen yıl buxzamanlar sizler gibiydim... ah hamilelik ah... çok güzeldi.. hayatımın en güzel günleriydi.. özellikle o som dönemler yani içinde bebeğinin dönüp durması onu hissetmek öyle keyifli ki anlatamam... siz çok özelsiniz ve şu anların her saniyesinin tadını çıkarmaya çalışın.. çok uzun zaman varmış gibi geliyor ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor...

ben okadar çabuk geçtiğine inanamıyorum 9 ay çooooooooooooooookkkkk uzun yıllarmış gibi geliyo ah meleğimi bi hissetsem belki daha kolay geççek güler

nasıl bi hasret bu anlatamam meleğimi düşündükçe ağlayasım gelio yüreğim sanki kuş olup uççak gibi gelio şimdiden çok sewiyorum içimdeki o minik meleği doğunca ne yapacağım bilmiyorum

neyse ben çıkıyorum başım çok ağrımaya başladı herkese ii geceler arkadaşlar meleklerinize ve kendinize ii bakın

biliyorum
sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin

biliyorum
sen bir meleksin
zor günlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün
başımı döndürdün
acımı dindirdin
yolumdan çevirdin

eğlendirdin
sakinleştirdin
ehlileştirdin
ve daha bir sürü şey

canım mısın sen
benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin

ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek

biliyorum
sen bir meleksin
seni sevmem için gönderildin

biliyorum sen bir meleksin
son demlerimde çıkageldin

ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek
yanlış yapardım melek

ben hergün meleğime bu şarkıyı söylüyorummm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…