Aslında saçma bi soru oldu ya , heyacanıma verın lütfennn
bebebk tabiki rahimin içine yerleşmeli dimi?
yanı rahım nerdeyse o da orda :))) nasıl düşünemedım yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...inin-cicilerinin-resimleritavsiyeleriniz.html
:enbuyukkk:kızlar böyle bir konu açtım daha çok erken ama olsun illaki bişiler oluyordur .paylaşmak çok zevkli olacak....birbirimizden birçok konuda fikirde alırız..çok lazım olacak hepimize diye düşündüm şeker eylül anneleri...a.s.
bunla ilgili kimse birşey yazmadı ..yoksa hoşunuza gitmedimiiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nasıl olayım kızlar hala bulantılarım devam ediyor.
doktor gözümü korkutmasa akşamdan beri kaçkere çıkarmıştım ama kusmanın sakıncası olduğunu söylediğinden beri zeytin yiyip yatıştırıyorum.
hatta gece başucuma zeytin koydum gece bulantıyla uyanınca yedim...
şimdi eşim mutfakta tost yapıyo bize ve benim bulantım var...
heroine evet canım bende takibimi tıp fakültesi araştırma hastanesinde yaptırıyorum zaten evim karşısında.
ilgilerini çok seviyorum bende doğumumu orada yapmayı düşünüyorum.
tüm testlerimi yaptırdım ve hiç para ödemedim.
çok ilgileniyorlar.
özelede ssk anlaşmalı bir hastaneye gidiyoruz orayada eşim için gidiyorum çünkü tıp fakültesine sokmuyorlar erkekleri.
bizde birlikte ssk dan yararlanıp 20 tl verip özelde babasıyla görüyoruz :)
evet ya ayvayı bende yiyorum bazen rahatlıyorum havucu denemedim onuda deneyeyim
ooooooooffffffffffffff yeter artık yaaaaa
hayır canım
ilk hamileliğim de düşük yaşadım
bu hamileliğimin ilk zamanları hep rüyamda kanamam oluyordu
bilinç altı ve korku galiba
ya ben süt içemiyorum daha çok miğdem bulanıyor napacam ben ya:çok üzgünüm:
bana arkadşım dedi canım süt iç bol bol dedi
1.madedede yazdığının doktorlasr tam tersini söylüyor.ilk 3 ay çock gelişimi için çok önemli diyorlar...
hım bide ben sigara içiyordum yani bi zararı olmuyorsa içeyim ozaman...
hiçbiryerde böyle bişi duymadım ben ama kafam karıştıııbilmiyorumkismile
kızlar bende ki idrar yanması gitmiyor ne yapıcağımı şaşırdım bir gün iyiyim bir gün kötüyüm dr ilaç verdi çok kötü olursan kullan diye hif bir antibiyotik zararı yok dedi. Ama şimdiden annelik iç güdüsü işte ilacı kullanmadım zararı olmasın diye ama ölüyorum offff offf ne zaman geçecek bu durum sonuna kadar böylemi olacak ???
bende hep solda hissediyodum ağrılarımı falan.. bebek hangi tarafda sağdamı soldamı dedim... ortada dedi.. bebek sağda solda olmaz dedi..
düşününce yumurta tüplerde gelişiyo sağda yada solda artık o ay ne tarafa denk gelirse... döllenme olduktan sonra tüplerden çıkıyo rahme geliyo ortaya bi yere yerleşiyo... yani bebekelr sağda solda değiller kızlar kaydirigubbakcemile5