2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
ilk kez bu sabah çıkartmadım aç karnına ama miydem bulanıyor
dün gece rüyamda tabanca gördüm annem eline aldın mı dedi evet dedim oğlun olucak dedi
bide benim sol tarafım sabahları aniden sertleşiyor acıyor bebek solda galiba

aman nazar değmesin bozucum valla demek bulantıların hafifliyor yavaş yavaş.<.....kahvaltını yap hafif şekilde bende aç kalınca çıkarcak gibi oluyorum.sabah kalkar kalkmaz hemen kahvaltı yapmam lazım tuzlu peynşr ekşi zeytin falan yiyince hemen bastırıyor...
bakalım oğlşunmu olcak allah hayırlara çıkarsın hayırlı evlat olsun inşallah

inşllhh
ben 1 gün iyi oluyorum 1 gün kötü oluyorum yavaş yavaş düzelcez galiba
sağlıklı olsunlarda bulantılarda biter

Kızlar gunaydın,
dun aklıma bişey geldı..doktor ultrasonda bakarken ortaya yakın ama sağ alt karına bakıyor bende , sizde de orayamı bakıyor... yanı sağa doğru ...
merak ettim sadece acaba bütün bebekler orayamı yerleşiyor ....

melekçim bunu yapıştır.takvimin oldu[/QUOTE]

Ay çok teşekkür ederim canım, yapıyorum şimdia.s

Aslında saçma bi soru oldu ya , heyacanıma verın lütfennn
bebebk tabiki rahimin içine yerleşmeli dimi?
yanı rahım nerdeyse o da orda :))) nasıl düşünemedım yaa

evt bendede aynı yere bakıyor canım benimde dikkatimi çekmişti.

bizim ilk resimde kese sağda sanki
2. resimde solda sanki
ya da bana öyle geliyor

Aslında saçma bi soru oldu ya , heyacanıma verın lütfennn
bebebk tabiki rahimin içine yerleşmeli dimi?
yanı rahım nerdeyse o da orda :))) nasıl düşünemedım yaa

evt ama sağda solda hissetmek nasıl oluyor yani bende onu düşünmüştüm hep

selam kızlar güneydın
minik melekler ve onların koruyucuları büyük melekler nasıllar bakalım

benim kadar kusan olmasın ilk hamılelığimde,maşallah şimdi 6 aylık bir oğlum var ve çok sağlıklı.endişelenme canım içini rahat tut.zararlı vucudun susuz kalacak.boğazlarına ve dişlerine zararlı.aç karnına su içmemeye çalış ve bol meyve tüketmenı tavsiye ederim.
evet ya ayvayı bende yiyorum bazen rahatlıyorum havucu denemedim onuda deneyeyim
ooooooooffffffffffffff yeter artık yaaaaa

ayva çok güzel tok tutuyor sanırım bu yuzden iyi geliyor.mideyı dolu hıssettırıyor.

hayır canım
ilk hamileliğim de düşük yaşadım
bu hamileliğimin ilk zamanları hep rüyamda kanamam oluyordu
bilinç altı ve korku galiba

offfff sen birde doğuma yakın göreceğin ruyaları bir bilsen.....

ya ben süt içemiyorum daha çok miğdem bulanıyor napacam ben ya:çok üzgünüm:

içemiyorsan zorlama sakın.vucudun isteğine göre hareket et bence.

bana arkadşım dedi canım süt iç bol bol dedi

kefein içeren maddeler plesantayı direk geçerek bebeğe ulaşır.sigara alkol gibi maddeler bu yuzden cok cok zararlı.süt konusuna gelince tabiki içebiliyorsak içmelıyız elimizden geldiğince ancak içemiyorsak vucudumuzu fazla zorlamamalıyız.ilk 3 ay bebekler ihtiyacı olan besini anneden alır ne olursa olsun alır ancak olan anneye olur.bu dengeyı sağlayabılmek için doktorlarımız içilmesi gerektığini söylüyorlar.eğer süt içemiyorsanız calsiyumu olan baska maddeler tuketın yoğurt ,peynir,susam vb.

geçmiş olsun enfekssiyon kapmışsın.umaırım kısa sürede iyileşirsin.

benim rahmim sol kaymış olduu için bizimki solda yumoşta soldaydı hamiş kaldıım dönem şimdi hep dr soldan bakıo herşeyinide solda hissediyorum

Ayy bugün çokk kötüyüm, miğdem ağzıma geliyor. Bişey yiyemiyorum, hem de hastayım, iyice zayıfladım 3 günde. Off keşke şurda bi akrabam olsa. Yada kızlar keşke sizlerle aynı apartmanda falan olsak. Hayal işte. :1rolleyes:

bende hep solda hissediyodum ağrılarımı falan.. bebek hangi tarafda sağdamı soldamı dedim... ortada dedi.. bebek sağda solda olmaz dedi..
düşününce yumurta tüplerde gelişiyo sağda yada solda artık o ay ne tarafa denk gelirse... döllenme olduktan sonra tüplerden çıkıyo rahme geliyo ortaya bi yere yerleşiyo... yani bebekelr sağda solda değiller kızlar kaydirigubbakcemile5

evet canım benim kese de ortada duruyodu.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…