geçmiş olsun canımmm maalesef şuan hepimiizn sorunu aynııı bulantııııııııııııııııııııııı sanırım şuan sadece bulantı var sende çıkarma olmaz inş berbat bişe mosmor oluyorum resmen öğürmekten
ay zelcaan Allah yardımcın olsun canım.
zor bir dönem bekliyor seni.
kızlar bu arada doktor beni kusmıycan diye kalayladıktan sonra kusmamak için 40 takla atıyorum..
içimde zeytin ağacı çıkacak yakında...
sabah 2 adet tost yedim kociş yaptısempatiksalakcinni
şimdide kendisi mutfakta aspratör temizliyo..:jeyyar::jeyyar:
ay kendimi külkedisinin cadoloz üvey anası gibi hissediyorum.
zavallı kociiiiş :roflol::roflol:
ayy duymasın beniiii kaydirigubbakcemile
canım bende vişne çok tüketiyorum ekşi ekşi süper oluyo yazın buzluğuma atmıştım onu kaynatıp içiyorum sizde öyle yapsanız keşke meyvesularında da katkı maddesi illaki vardır
benimki sağolsun elinden geleni yapar kız
eskiden bi işe elini sürmezdi ama
hamilelikte çok yardımcı oluyor, meğer benim adam ne güzel temizlik yaparmış hahahahaaha
maşallah tü tü tü
benimde göbişim çok hafif çıktı gibi sankii şuana kadar bişe sürmedim bende ama artık bebek yağı süreyim diyorumm
bende kola fanta kesinlikle içmiyorum ama bugünlerde vişne suyuna takmış durumdayımm içimdeki harereti söndürüyo doktorumu arayıp sorcam bakalım bi zararı varmı die CADIARZU
eee kolay değil öyle baba olmak...sositososito
kızdığım zaman trip atıyorum tamam senle işim bitti zaten
bundan sonra bebeeeem ve ben varız hayatta diye.:jeyyar::jeyyar:
hemencecik dediğimi yapıyo:roflol::roflol:
ay yazdıklarımı okusa :1shok::mymeka:akannehir
arkadaslar mrb ben de eylul annesıyım hemde ıkız mıs bugun ogrendım polıkıstık over hastasıydım ılk mıkro denememdı yasım 26 2.5 senelık evlıyız ılgın bugun 5+1 gunluk ve ıkız oldugunu ogrendık cok saskınım
arkadaslar mrb ben de eylul annesıyım hemde ıkız mıs bugun ogrendım polıkıstık over hastasıydım ılk mıkro denememdı yasım 26 2.5 senelık evlıyız ılgın bugun 5+1 gunluk ve ıkız oldugunu ogrendık cok saskınım
Bu arada Lilacığım listene dahil etmişin beni teşekkür ederim.
ya kızlar saat kaç oldu bizim evde hala yemek yok
dünden bulgur pilavı yapmıştım birde tavuk.
tavuk bitti tabi, bulgur kaldı bugüne :) yanına ne yapsam ki?
eşim yarım saate evde.
önerileriniz acilen bekleniyor :) :)