2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlar negüzel toplaşmış herkes buarada göbeğinin çıktığını farkeden varmı bide çatlak için bebekyağı bademyağı vs. şeyler kullanmaya başladınızmı :CüvCüv:

slm cnm göbişim çıktı birazcıkk ama belli değil henüz :)) her banyodan sonra bebe yağını kesinlikle kullanıyorum yüzümde sivilceler ve pullanmalar olmaya başladı kayısı yağı kullanıyordum ama bıraktım yüzüme de çok hafif bebe yağı sürüyorum :CüvCüv::1hug::1hug:

slmm kızlar negüzel toplaşmış herkes buarada göbeğinin çıktığını farkeden varmı bide çatlak için bebekyağı bademyağı vs. şeyler kullanmaya başladınızmı :CüvCüv:

Karnım belirgin değil ama çok gergin, eşim farkedebiliyor mesela. Ama bişey sürmüyorum henüz, erken değil mi?:sm_confused:

Soho kullanıcısından alıntı
kızlar bu arada eylül annelerine uğradım.. bir çocuğu 7 haftalık hamile... onlara ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe bir yararı veya zararı omadığını bebeği etkilemediğini söyledim ama sanırım yanlış cümleler seçmişim neredeyse döveceklerdi beni hiii :) korktuumm şey düşünüyorlardı benim satım bu ama dr un verdiği tarih bu ben neden geriden geliyorum diyordu biri .. bir diğeri de yorum yazmış arkadaşım bana süt içmelisin dedi içmeye çalışıyorum diye ben de demek istedim ki sen fazla süt içiyorsun diye onun gelişimi hızlanmaz az yiyorsun diye de durmaz ama keşke paylaşmasaydımm daha da kimseyle düşüncelerimi paylaşmayı düşünmüyorum.. bizim topikimiz dışında anaamm :S:S

ağustos ayındaki soho adlı üyemizin kendi forumun da yazdıklarına bakın lmaz: biz birbirimize yetiyoruz başkalrına gerek yok zaten ... hayret bişi

benimde göbişim çok hafif çıktı gibi sankii şuana kadar bişe sürmedim bende ama artık bebek yağı süreyim diyorumm

bende kola fanta kesinlikle içmiyorum ama bugünlerde vişne suyuna takmış durumdayımm içimdeki harereti söndürüyo doktorumu arayıp sorcam bakalım bi zararı varmı die CADIARZU

bebe yağını nezaman kullanmalıyız acaba...

Benim de canım meyve suyu istiyor ama, konsantre olanlar sağlıklı mı bilmiyorum. Kola olmayınca başka bi içecek istiyorum. Sen konsantre olanları mı tüketiyorsun?:1rolleyes:

yaniii...sanki çok tecrübeli yarabbimmm...yani biz neden seni dövelim kii..lafı tersinden anlayan kendisi..nekadar ayıpkaydirigubbakcemile3

Benim de canım meyve suyu istiyor ama, konsantre olanlar sağlıklı mı bilmiyorum. Kola olmayınca başka bi içecek istiyorum. Sen konsantre olanları mı tüketiyorsun?:1rolleyes:

canım bende vişne çok tüketiyorum ekşi ekşi süper oluyo yazın buzluğuma atmıştım onu kaynatıp içiyorum sizde öyle yapsanız keşke meyvesularında da katkı maddesi illaki vardır

çok özürdiliyorum kızlar.. gerçekten... ben sadece düşündüklerimi söyledim.. tabii ki siz birbirinize yetiyorsunuzdur..

gerçekten kusura bakmayın..

yukarıda da açıklamaya çalıştığım gibi sadece yardımcı olmak istemiştim...

iyi günler, iyi hamilelikler dilerim.. Allah hepinize sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

tekrar kusura bakmayın lütfen...

canım bende vişne çok tüketiyorum ekşi ekşi süper oluyo yazın buzluğuma atmıştım onu kaynatıp içiyorum sizde öyle yapsanız keşke meyvesularında da katkı maddesi illaki vardır

Ay buzluğumda domates ve fasulyeden başka bişey yok:umursamaz: Hoşaflık kuru meyve alayım bari akşam. Komposto veya hoşaf yiyelim olmadı:dilcikar:

Ay buzluğumda domates ve fasulyeden başka bişey yok:umursamaz: Hoşaflık kuru meyve alayım bari akşam. Komposto veya hoşaf yiyelim olmadı:dilcikar:

yazın iyiki doldurmuşum valla ... keşke böğürtlen falan da koysaymışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerden bileyim hamiş olacağımı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım konsantrenin % 100 olanından alıyorum maalesef bingölde dondurulmuş vişne bulamadım ((

ya kızlar,
negüzel bulantım yok,her istediğimi rahatlıkla yiyebiliyorum diyordum ki :)
tahmin edeceğiniz gibi erken sevinmişim.
bulantılar başladı, bir çok şeyden tiksiniyorum
canım hiççççç birşey yemek istemiyor.
ölmeyecek kadar zorla bişeyler yemeye çalışıyorum
her 10 dk bi lokma fln, bi yemek resmen saatler sürüyor
inşallah çabuk geçer istifralar başlamadan

canım konsantrenin % 100 olanından alıyorum maalesef bingölde dondurulmuş vişne bulamadım ((

kız yakın olsa yollardım ne istiyosan Valla... oraya gelene kadar erir vişneler ((( neyse sende onlarla idare et artık napalımm ( bulamadığın bişi olursa söle yine de yollarım ben :1hug:

kız yakın olsa yollardım ne istiyosan Valla... oraya gelene kadar erir vişneler ((( neyse sende onlarla idare et artık napalımm ( bulamadığın bişi olursa söle yine de yollarım ben :1hug:

ayyy canım sölemen bile beni okadar çok mutlu ettiki anlatamammmm Şeniz çok çok çok saollll

ay zelcaan Allah yardımcın olsun canım.
zor bir dönem bekliyor seni.
kızlar bu arada doktor beni kusmıycan diye kalayladıktan sonra kusmamak için 40 takla atıyorum..
içimde zeytin ağacı çıkacak yakında...
sabah 2 adet tost yedim kociş yaptısempatiksalakcinni
şimdide kendisi mutfakta aspratör temizliyo..:jeyyar::jeyyar:
ay kendimi külkedisinin cadoloz üvey anası gibi hissediyorum.
zavallı kociiiiş :roflol::roflol:
ayy duymasın beniiii kaydirigubbakcemile

geçmiş olsun canımmm maalesef şuan hepimiizn sorunu aynııı bulantııııııııııııııııııııııı sanırım şuan sadece bulantı var sende çıkarma olmaz inş berbat bişe mosmor oluyorum resmen öğürmekten

kızlar bende ağustos annelerine msj attım tatlıya bağlandı zaten.yanlış anlaşılma ve en hassas dönemimiz ya ondan oluyor böyle:ecrin_bebek:

kızlar bende ağustos annelerine msj attım tatlıya bağlandı zaten.yanlış anlaşılma ve en hassas dönemimiz ya ondan oluyor böyle:ecrin_bebek:

iyi yapmışsın canım sanırım arkadaşta yanlış cümleler kullandığı için yanlış anlaşıldı kimse kırılmasın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…