- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
slmm kızlar negüzel toplaşmış herkes buarada göbeğinin çıktığını farkeden varmı bide çatlak için bebekyağı bademyağı vs. şeyler kullanmaya başladınızmı :CüvCüv:
slmm kızlar negüzel toplaşmış herkes buarada göbeğinin çıktığını farkeden varmı bide çatlak için bebekyağı bademyağı vs. şeyler kullanmaya başladınızmı :CüvCüv:
benimde göbişim çok hafif çıktı gibi sankii şuana kadar bişe sürmedim bende ama artık bebek yağı süreyim diyorumm
bende kola fanta kesinlikle içmiyorum ama bugünlerde vişne suyuna takmış durumdayımm içimdeki harereti söndürüyo doktorumu arayıp sorcam bakalım bi zararı varmı die CADIARZU
Soho kullanıcısından alıntı
kızlar bu arada eylül annelerine uğradım.. bir çocuğu 7 haftalık hamile... onlara ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe bir yararı veya zararı omadığını bebeği etkilemediğini söyledim ama sanırım yanlış cümleler seçmişimneredeyse döveceklerdi beni hiii :) korktuumm şey düşünüyorlardı benim satım bu ama dr un verdiği tarih bu ben neden geriden geliyorum diyordu biri .. bir diğeri de yorum yazmış arkadaşım bana süt içmelisin dedi içmeye çalışıyorum diye ben de demek istedim ki sen fazla süt içiyorsun diye onun gelişimi hızlanmaz az yiyorsun diye de durmaz ama keşke paylaşmasaydımm daha da kimseyle düşüncelerimi paylaşmayı düşünmüyorum.. bizim topikimiz dışında anaamm :S:S
ağustos ayındaki soho adlı üyemizin kendi forumun da yazdıklarına bakınlmaz: biz birbirimize yetiyoruz başkalrına gerek yok zaten ... hayret bişi
Benim de canım meyve suyu istiyor ama, konsantre olanlar sağlıklı mı bilmiyorum. Kola olmayınca başka bi içecek istiyorum. Sen konsantre olanları mı tüketiyorsun?:1rolleyes:
Soho kullanıcısından alıntı
kızlar bu arada eylül annelerine uğradım.. bir çocuğu 7 haftalık hamile... onlara ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe bir yararı veya zararı omadığını bebeği etkilemediğini söyledim ama sanırım yanlış cümleler seçmişimneredeyse döveceklerdi beni hiii :) korktuumm şey düşünüyorlardı benim satım bu ama dr un verdiği tarih bu ben neden geriden geliyorum diyordu biri .. bir diğeri de yorum yazmış arkadaşım bana süt içmelisin dedi içmeye çalışıyorum diye ben de demek istedim ki sen fazla süt içiyorsun diye onun gelişimi hızlanmaz az yiyorsun diye de durmaz ama keşke paylaşmasaydımm daha da kimseyle düşüncelerimi paylaşmayı düşünmüyorum.. bizim topikimiz dışında anaamm :S:S
ağustos ayındaki soho adlı üyemizin kendi forumun da yazdıklarına bakınlmaz: biz birbirimize yetiyoruz başkalrına gerek yok zaten ... hayret bişi
canım bende vişne çok tüketiyorum ekşi ekşi süper oluyo yazın buzluğuma atmıştım onu kaynatıp içiyorum sizde öyle yapsanız keşke meyvesularında da katkı maddesi illaki vardır
Ay buzluğumda domates ve fasulyeden başka bişey yok:umursamaz: Hoşaflık kuru meyve alayım bari akşam. Komposto veya hoşaf yiyelim olmadı:dilcikar:
Benim de canım meyve suyu istiyor ama, konsantre olanlar sağlıklı mı bilmiyorum. Kola olmayınca başka bi içecek istiyorum. Sen konsantre olanları mı tüketiyorsun?:1rolleyes:
canım konsantrenin % 100 olanından alıyorum maalesef bingölde dondurulmuş vişne bulamadım((
kız yakın olsa yollardım ne istiyosan Valla... oraya gelene kadar erir vişneler((( neyse sende onlarla idare et artık napalımm ( bulamadığın bişi olursa söle yine de yollarım ben :1hug:
ya kızlar,
negüzel bulantım yok,her istediğimi rahatlıkla yiyebiliyorum diyordum ki :)
tahmin edeceğiniz gibi erken sevinmişim.
bulantılar başladı, bir çok şeyden tiksiniyorum
canım hiççççç birşey yemek istemiyor.
ölmeyecek kadar zorla bişeyler yemeye çalışıyorum
her 10 dk bi lokma fln, bi yemek resmen saatler sürüyor
inşallah çabuk geçer istifralar başlamadan
kızlar bende ağustos annelerine msj attım tatlıya bağlandı zaten.yanlış anlaşılma ve en hassas dönemimiz ya ondan oluyor böyle:ecrin_bebek: