2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın istanbuldan karlı bir güne merhaba,

gece yağan kar yerleri doldurdu eşime dedim hadi çıkalım kar topu oynamaya :) çıktık gece yarısı oynadık çokk eğlendik iyikide oynamışız sabah yerdeki karlar erimişti

Süpermiş! :)) Ben de çok özledim kar topu oynamayı. Burada o kadar yağmadı ya :/ Gece yağdı, sabah eridi :/

Bende çok yeniyim yazınızın altına imza atabilirmiyim ?

Mutlaka ikili polemikler olacaktır ama bu bu başlığa yansıtmak ne kadar doğru ? Siz öyle güzel yazmışsınız ki ben aynı problemleri yaşayan annelerin yaşadıkları süreçleri okumak istiyorum bunu buradan tepki alırım diye yazamayan ama bize lütfen artık müdahale edin diye o kadar çok mesaj geliyor ki. Lütfen rica ediyoruz bşka sosyal ağlar üzerinde yaşadığınız problemlerinizi o ortamlarda, özel mesaj ile veya bire bir iletişim ile çözmenizi rica ediyoruz. Bu mesaj bu konuda son mesaj olsun lütfen, uzatmayalım

teşekkürler

Duygu

Süpermiş! :)) Ben de çok özledim kar topu oynamayı. Burada o kadar yağmadı ya :/ Gece yağdı, sabah eridi :/

günaydınlar,
arabada şu anda ana kucağımız var, arka koltukta çocuğun yüzü arkaya dönük olarak. zaten onda oturmuyor pek fazla. ama kucakta da olması beni huzursuz ediyor. zaten yasak da.
sizler araba koltuğu, yani yüzü öne bakan şekilde oturacağı koltuk aldınız mı, hangi marka ve memnun musunuz?

Evet, biz 1 aydır 0-18 kg'a uygun yüzü öne dönük, aynı zamanda ana kucağı gibi yatış pozisyonu olan koltuk kullanıyoruz. Bizim arabamızda Maxi Cosi var, aynı zamanda arabanın kapısına çevirip bebeği koymak falan kolay oluyor. Annemin arabasına da Chicco aldık. Ondan da memnunum. Terletmiyor diyorlar ama hepsi bir süre sonra terletiyor, o yüzden kumaşı değişebilen ve hatta kılıf geçirilebilen bir model öneririm. Bir de imkanınız varsa isofix ile takılabilen modelleri tercih edin. Emniyet kemeriyle koltuğu otomobile takmak ve çıkarmak bence zor :/ Erkek gücü lazım ona Bazen çıkarmak gerekiyor, bebeksiz ve kalabalık birilerini arabaya alacaksanız :)

Günaydın
Zeyno ben de kar topu oynamyı özledim daha doğrusu doğru düzgün kar görmeyi özledim burda hiç kar yok

Ay benim kızım iyiki uslu 6 aydır bu 2.kez sabahladık ikiside aşı ateşinden. Hep böyle olsa dayanamazmışım yanlız başıma nereye kadar yapabilirdim.

hamileyken hatırlasana aşıdan benim kolum 2 ağrımıştı bebeklerinde bacakları ağrıyordur :84:

Günaydın
Zeyno ben de kar topu oynamyı özledim daha doğrusu doğru düzgün kar görmeyi özledim burda hiç kar yok
Seneye bu zamanlar ufaklıkları karda yuvarlıyor ve peşinden koşuyor olacağız :))) (inşallah)

hamileyken hatırlasana aşıdan benim kolum 2 ağrımıştı bebeklerinde bacakları ağrıyordur :84:

tetanosdan di mi Mihri... ya ne feci sızlamıştı :/

Bizimki aşı olduğu günlerin gecelerini rahat geçiriyor da normalde kesintisiz uyumayan bir çocuk :/ ilk günler bile daha çok uyurdu.. ah ya hep o doktorun yüzünden, gece de 3 saatte bir uyandır emzir dedi, ama demedi ki 6 haftalık olduktan sonra artık uyandırmana gerek yok diye ( Hep ben alıştırdım bu çocuğu gece uyanıp emzirmeye...

:85:

Benim geçen ki de çok ağırdı 2 gün :s

Ne güzel olur,sürekli dışarı çıkalım diye ağlıycaklar:)))

Merhaba arkadaşlar..burda neler olmuş böyle... bişey yazmaya korktum vllla...

oğlum 23eylül 2010 doğumlu bugün dişi çıktı çok heyecanlandım biraz erken mi?sizin bebişlerin dişleri ne alemde

hemde hiç bir belirtı yoktu bıraz kabarmıstı dıs etı 1 haftadan berı oda duyduguma göre diş çok zor çıkarmış sadece dün gece burnu aktı bira okadar

Kaşınıyoruz ama ortada bişey yok.Belirti olmadı mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…