2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerinizi tek yıkayabiliyor musunuz? nasıl yıkıyorsunuz? ben eşimle yıkıyorum hala. tam oturamadığından herkalde. gerçi önce bit-raz süngeri üstünde yıkıyorum başını yıkayacakken eşim kucağına alıyor başını yıkıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz?

ben doğum yaptıktan sonra bir defa başkası yıkadı diğerlerinde hep ben yıkadım kızım yardım ediyor banada
eşimle hayatta yıkamam bir defa birlikde yıkadık bir defa su dökdü tamam yeter dedi kavga edecekdik neredeyse onun evde olmadığı zamanlar yıkıyorum
ilk önce vücudundan başlıyorum arkası önü daha sonra başını şampuanla durula bu kadar sanki ne kiri olacak

bende öyle yıkıyorum ama başını yıkarken birinin tutması gerekiyo bana o konuda ne yapıyosunuz

Bizde de hareket yok daha Bozo
Sen nerelerdesinnnn
Hiç tek yıkamadım eşşimle yıkıyoruz
slmmm kimse yokmuuu gene boşladınız sayfayı huuhuuuu :84:

Burdayımmmmmmmmmmm

ben annemle yıkıyorum önce vücudunu lifliyo su döküyoum sonrada oturtup kafasını yıkıyouz...bu arada file kullanıyoum çok kullanışlı onun sayesinde rahat yıkıyouz

bende öyle yıkıyorum ama başını yıkarken birinin tutması gerekiyo bana o konuda ne yapıyosunuz
Ben hep tek yıkıyorum...hemde ilk bebeğim...Cesur oldum bebişim olduktan sonra :)

Küvetini kullanmıyorum artık...Eğilmek zorunda kaldığımdan belim ağrıyor..Banyoya ben girince onuda yıkıyorum
Dizlerimin üstüne ters yatırıyorum...
Kafasını yıkıyorum...
Su da yutmuyor..vücudunu yıkamasıda kolay oluyor..
Ama gögüs görmesşn o arada..Ağlatmadıysam saldırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…