2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNNNN

dün akşam babamın bir oğlu daha oldu, kendi annemden değil 2. eşinden. genede öz sayılıyo sanırım. bi kez daha abla oldum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. 3700 gr doğmuş sezaryanla olmuş. babamın 2 torunu var kızım dayısından 4 yaş büyük oğlumda dayısından 6 ay büyük

Allah analı babalı büyütsün canım yiğenlerinden küçük dayı. Öz sayılıyorsunuz canım aynı kandansınız.

tşk ler canım şaşkınım valla neye benziyo kime benziyo merak ediyorum acaba bizden bi parça benzerlik taşıyomu :)

Çiko hayırlı olsun.. ne diyim bilemedim :)

Yaa Kaan uyumadı gece.. saat başı kalktı...
burnu akıyor
Hasta olmuş...
Şimdi aile hekimine mi götürsem... yoksa çocuk dr? bilemedim
.

Şimdi pazara gidip gelicem..sonra hekimimizi arayım diyordum

geçmiş olsun canım, bence çocuk dr una götür, bizim dr diyorki aile hekimleri genelde pratisyen hekimler, bişiden anlamıyor hastanın şikayetini dinliyor yazıyor ilacı yolluyor. şahsen ben aile hekimimizi hiç görmedim tanımıyorum

Geçmiş olsun yuse kıyamam Kaan ıma dr götür bence aile hekimine gitme

Kargo geldi..Geçen kitap sipariş etmiştik ya..o gelmiş..Açayım bakalım ne varmış içinde

yusecim şu dolunayda tüy alma gerçekten işe yaradımı sende?

Geçmiş olsun yuse kıyamam Kaan ıma dr götür bence aile hekimine gitme

Saolun kızlar...
Keyfi yerinde gibi şuan ama..Yine gece kurt adam dönecek

Bizim aile hekimimiz çok ilgili ama sizin dediğiniz gibi dra gitmek en iyisi...bu saatten sonra yetişemem diye düşünüyordum ama...

Çikolatamm ben 21 Aralıkta gittim...Şubata kadar ancak ihtiyaç duyabildim... ama şubatta gününü takip etmedim..şimdi 19martı bekliyordum ama o saatte nasıl olacak şimdide onu düşünüyorum..
olmazsa lohusada yaptığım gibi eve kız alacam..evde yaptırayım..Kız yoğun olmaz inşallah

Çıldırtacak bu çocuk beni..
İlle de sol... iille de sol!!
Sağ taraf taş oldu...sol pörsüdü

İnat olsun diye dualar ediyordum..Etmez olaydım
Antepte kaldığımızda kandırayım dedim...
Sol kolun sütüne yattım..yarı uykulu... üstteki sağ gögsü vereyim dedim...
Yok yemiyo numaramı...
çok fena yaa ...daha boyu karış kadar ama kandıramıyorum..Büyüyünce napacam ben

Kaan ın neşesi yerindeyse iyi. Az kaldı havalar ısıncak kurtulcak bebişler hastalıktan

Sağıyor musun göğsünü?Süt birikmesin sağıp ver sonra benim gibi iltihap olur göğsün

Sağıyor musun göğsünü?Süt birikmesin sağıp ver sonra benim gibi iltihap olur göğsün

bende denicem haftaya az kaldı zaten, sonucu merak ediyorum gıllı biri olarak

benimde kızım öyleydi sağı emmezdi solu sömürürdü
sağ küçük kaldı sol büyük
oğlum ayırt etmiyo her ikisinide emiyo, mutlaka sağ canım iltihap olmasın, gerekirse biberonla ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…