gruptakilerin nerdeyse herkes böle yakınıo...dişleri çıkıcak heralde....sabredicez artk ama uyku problemi çok zorooff bi de aşısı var bu işin ya
Bir süre yoktuk diye bağcı dağcı tribi yapılayazmış, hoş olmamış, gerekirse bir iki kelam ederim diye geldim
çok şükür 6 ay sonu aşılarından sonra sıkıntı yaşamadık :)
gelse de rahatlasa kuzum artık
Asidan cok korkuyorum zaten dis yuuznden inanilmaz mizmiz uff ya bir iki gun ertelesemmi ?
Bu arada en eylul anasi benim 10 eylulbize kotu niyetli diyen arkadaslar mutlaka okur bunu merak diyorum face grubu kuruyorlarmis neden iyi niyetle zamaninda boyle gruba dahil olmamislar aylaism yamamislar bebekleri ile ilgili simdi face grubu kurmak akillairna gelmis :) komik ya koca kadinalr nelerle ugrasiyor bedenler koca akillar minik ..
ohh maasallah darısı başımızaBizim alttan 2 dişimiz çıktı şimdi elleri sürekli yukarıda, sanırım sıra yukarıdaki dişlerde.
aynen kızımı altüst etti şu diş ağrısışu dişler mahvetti metehanıda, uyku düzeni hak getire, dün gece sürekli uyandı, çokta yakında çıkacak gibi damağından belli oluyor 2 dişi sadece patlatması mesele. bugün jelle daha bi rahatmış gecede diş çıkana kadar çay vereyimde rahat uyusun bari
bizde daha diş yok..hafif bir kabarcık varmış dr.dediine göre ama biz bişi göremiyoruz..bakalım nezaman gelcek...
eminem özel msj kutun dolmuş yer aç hele bana biraz:)
merhaba kızlar kızımın saçında konak oldu nasıl geçer biliyorsanız yardım edin lütfen
bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor kızlar..
Merhaba kızlar,doktordan geldik. Çok moralim bozuk. Bebeğim uzun süreli ishal yaşamıştı ya.İshal yeni yeni geçti. Dr inek sütü alerjisi olabilir demişti.oğlumada banada inek sütü ve ürünleri yasaklanmıştı 10 gün. Yalnız dr rejime devam edin 3 ay daha diyor. Kesin bişey de değil. Neyapmalıyım. Denemeler yapsammı acaba. Böylede çok zor herşeyin içinde süt var.Kahvaltıda bile sadece ekmek zeytin yiyorum. Oğlumada sadece soyalı mama verebiliyorum.Onuda hiç sevmiyor kavga dövüş 60cc içirebiliyorum.Yada başka dramı götürsem.Test yapsakta 2 yaşından önce testler güvenilir değil dedi. Yemeyin sütlü şeyler dedi çıktı işin içinden.Bide kesin olmayan bişey .Belkide sadece normal ishal olmuştu onuda bilmiyor.Of of çok üzgünüm kafam karmakarışık..