2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kadınlar gününüz kutlu olsun ağustos ve eylül anneleri :103::113::92::92:

ayy zor uyudu bu çocuk yav
destekler için ayrıca teşekkürler canlar...
haydi topiğimizin keyfini çıkaralım tıpkı ilk günlerde olduğu gibi :)))

Asidan cok korkuyorum zaten dis yuuznden inanilmaz mizmiz uff ya bir iki gun ertelesemmi ?

Bu arada en eylul anasi benim 10 eylul bize kotu niyetli diyen arkadaslar mutlaka okur bunu merak diyorum face grubu kuruyorlarmis neden iyi niyetle zamaninda boyle gruba dahil olmamislar aylaism yamamislar bebekleri ile ilgili simdi face grubu kurmak akillairna gelmis :) komik ya koca kadinalr nelerle ugrasiyor bedenler koca akillar minik ..

.........................................................

Son düzenleme:
kızlarrr burdamyız ya biraz geç kalmışım kusura bakmayın anca okudum valla...nevar neyokkkk..geçmişe bakıcam hiç okuyamadı uzun zamandır

Naber kızlar! Bu sıralar inanılmaz çığlıkçı ve yerinde duramayan bir maymunla uğraşmaktan buralara vakit ayıramadım. :)

Hala gece kesintisiz 5 saatten fazla uyumuyor, 5 saat uyuduğunda da aslında benim için mucize oluyor. 3 saatte bir uyanıyor, emmeden bir türlü uyumuyor :/ Ben nerede yanlış yaptım (

gruptakilerin nerdeyse herkes böle yakınıo...dişleri çıkıcak heralde....sabredicez artk ama uyku problemi çok zor ooff bi de aşısı var bu işin ya

Disiniz geliyor zeynop hayirli olsun..

zeynep sen yine iyisin kızım ben napim yaaa(saat 11 de zar zor uyuyor 1 de uyanıyor ve sabaha kadar 2 saat aralıklarla devam ediyor uyanmaya...
busabah 7de tamamen uyanmış sesszice duruyor tosbaa:)sanki işe gitcek..

oooo kimleri görüyorummmm
Bir süre yoktuk diye bağcı dağcı tribi yapılayazmış, hoş olmamış, gerekirse bir iki kelam ederim diye geldim

gruptakilerin nerdeyse herkes böle yakınıo...dişleri çıkıcak heralde....sabredicez artk ama uyku problemi çok zor ooff bi de aşısı var bu işin ya
çok şükür 6 ay sonu aşılarından sonra sıkıntı yaşamadık :)

Disiniz geliyor zeynop hayirli olsun..
gelse de rahatlasa kuzum artık

zeynep sen yine iyisin kızım ben napim yaaa(saat 11 de zar zor uyuyor 1 de uyanıyor ve sabaha kadar 2 saat aralıklarla devam ediyor uyanmaya...
busabah 7de tamamen uyanmış sesszice duruyor tosbaa:)sanki işe gitcek..

ahaha iş hayatına adapte olmak için erkenden bümyeyi hazırlıyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…