saadet hanım noldu bizim ek gıdaya ekleme işi
şaka şaka tatlım uğraştını biliyoum yarında bakarsın bnm kendi adresten eklenmiiyosa o zmn ayşeninkinden girerim olurmu..ben sewgi ayşe nazlı bu aarada
saadet hanım noldu bizim ek gıdaya ekleme işi
şaka şaka tatlım uğraştını biliyoum yarında bakarsın bnm kendi adresten eklenmiiyosa o zmn ayşeninkinden girerim olurmu..ben sewgi ayşe nazlı bu aarada
bu kadar şeye tencereye girmem lazım bozo
arkadaşlar noluyor allah aşkına bu ne densizlik ya susayım dedim ama olacak iş değil lütfen bu konuları kapatıp bebeklerimizi konuşalım. siz buraya torlanıp toplanıp bilgi paylaşmaya değil dövüşmeye gelmişsininz. anladığım kadarıyla burda görüşmeye pek de bir ihtiyacınız yok çünkü facede yeteri kadar görüşüyorsnuz belli ki.. biz bugüne kadar onlarca sayfa faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunurduk. açtığınız sayfanın kalitesi oldukça yüksekti.. ta ki bugüne kadar. yeni geldim ve gördüklerim beni çok üzdü sanki sevimli köyüm talan edilmiş yağmalanmıştı. ne bir bilgi paylaşılmış ne başka keyifli bir şey olmuş. eskiden hiç uğramayanlar bir günde torlanıp toplanıp gelmiş ve sıfıra sıfır elde var sıfır. bizlere bu tür inatlaşmalar görmezden gelmeler burun kıvırmalar yakışmaz arkadaşlar. seviyemizi aynı kalitede tutmaya çalışalım lütfen..
arkadaşlar noluyor allah aşkına bu ne densizlik ya susayım dedim ama olacak iş değil lütfen bu konuları kapatıp bebeklerimizi konuşalım. siz buraya torlanıp toplanıp bilgi paylaşmaya değil dövüşmeye gelmişsininz. anladığım kadarıyla burda görüşmeye pek de bir ihtiyacınız yok çünkü facede yeteri kadar görüşüyorsnuz belli ki.. biz bugüne kadar onlarca sayfa faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunurduk. açtığınız sayfanın kalitesi oldukça yüksekti.. ta ki bugüne kadar. yeni geldim ve gördüklerim beni çok üzdü sanki sevimli köyüm talan edilmiş yağmalanmıştı. ne bir bilgi paylaşılmış ne başka keyifli bir şey olmuş. eskiden hiç uğramayanlar bir günde torlanıp toplanıp gelmiş ve sıfıra sıfır elde var sıfır. bizlere bu tür inatlaşmalar görmezden gelmeler burun kıvırmalar yakışmaz arkadaşlar. seviyemizi aynı kalitede tutmaya çalışalım lütfen..
bnekledim seni ayşe
Canım hoşgeldin, sen ve bebeğin iyisinizdir umarım, ben birazdan çıkacağım, yoruldum bugün, eminim sen de birazdan çıkarsın
Durum hakkında yorum yapmıyorum artık.
Haklisin haklisinda bak bizde bu formda 11 ay gexirdik boyle bir kavga gorulmedi arkadasin ettigi sozlere dikkat edicek atesi cikarsa balkona gidip nefes alicak sakinlesicek kendini asmicak astiysa ozur dilicek ummuhan kabul edicek olayda biticek guzel paylaismlar baslicak en guzeli bu sanirim...Tartisma olur fikir ayriligi olur ama sozlere dikkat etmek lazim sinirle buyuk konusmamak lazim konustugunu olcmek bicmek lazim yapamiyorsa ogrenmesi lazim..Sinirli diyorum sinirle soylenmis sozler o zaman tavsiyem sinirleyken balkona cikicak 5 e kadar sayicak yada soguk dusa giricek serinlicek atesi gidicek skainlesicek ama asmicak kendini..
bnekledim seni ayşe
canim ugrasiyorum biliyorsun sen bana kizinin adreisnden hemen davet gonder ekliyim burdaki sorung idincede normal adresten devam edersin olurmu? su an davet at hemen ekliyim..
Bende sizin bu mesajınıza çok sinirlendim. Ben buraya yazmasam da okuyordum sanki siz şimdiye kadar sırf bebekler hakkında konuştunuz başka şeyler konuşmadınız. 1.5 senedir bu sayfada hiç böyle tartışma olmadı, herşeyimizi paylaştık sevincimizi de üzüntümüzü de...Bi arkadaş zaten arkadaşımın anneliğini yargılıycak kadar kırıcı konuştu onu görmediniz galiba...
istek yolladım saadet kabul edip eklersin bi ara...teşekkür edrim cnm uğraştırdım senide
ben çok sinirlenecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum bozocum. seninle de az çok muhabbetimiz oldu değil mi. benim demek istediğim şu neden 1 anda bugün böyle toplandınız geldiniz ve kimseye selam sabah vermeedn kendi görmezden gelen muhabbetinize başladınız. lütfen soruma cevap verin. amacım tartışma değil.
ben çok sinirlenecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum bozocum. seninle de az çok muhabbetimiz oldu değil mi. benim demek istediğim şu neden 1 anda bugün böyle toplandınız geldiniz ve kimseye selam sabah vermeedn kendi görmezden gelen muhabbetinize başladınız. lütfen soruma cevap verin. amacım tartışma değil.