2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saadet hanım noldu bizim ek gıdaya ekleme işi
şaka şaka tatlım uğraştını biliyoum yarında bakarsın bnm kendi adresten eklenmiiyosa o zmn ayşeninkinden girerim olurmu..ben sewgi ayşe nazlı bu aarada

bnekledim seni ayşe

saadet hanım noldu bizim ek gıdaya ekleme işi
şaka şaka tatlım uğraştını biliyoum yarında bakarsın bnm kendi adresten eklenmiiyosa o zmn ayşeninkinden girerim olurmu..ben sewgi ayşe nazlı bu aarada

canim ugrasiyorum biliyorsun sen bana kizinin adreisnden hemen davet gonder ekliyim burdaki sorung idincede normal adresten devam edersin olurmu? su an davet at hemen ekliyim..

daha gerideki sayfalara bakarsan ne kadar birbirimize faydalı olduğumuzu anlarsın tuanas hele şu arkadaşlarının 2 mesajından sonra kaliteden seviyeden hiç bahsetmeyin nolur bide dağdan gelip bağdakinide kovma çabasına girmeyin...

Canım hoşgeldin, sen ve bebeğin iyisinizdir umarım, ben birazdan çıkacağım, yoruldum bugün, eminim sen de birazdan çıkarsın
Durum hakkında yorum yapmıyorum artık.

Bu arada sen eskimisin yenimisin Tuanas? Listede var mısın yok musun?

arkadaşlar biz 9 ay boyunca burdaydık.pardon ama yenimi anladınız eylül annesi olduğunuzu.biçok arkadaşın adını ilk defa okudum.ayrıca saadetinde dediği gibi sayfanın başındaki ilk listede nerdesnz hani.şimdi buranın ağası paşası gibi davranıyosunuz.

Canım hoşgeldin, sen ve bebeğin iyisinizdir umarım, ben birazdan çıkacağım, yoruldum bugün, eminim sen de birazdan çıkarsın
Durum hakkında yorum yapmıyorum artık.

canım geçmiş olsun bir travma atlatmışsın salih efe de aşı oldu bugün biraz huzursuz aman neyse kurtulduk. 6 ay aşı yokkk az önce de calpol verip uyuttum. bakalım gece nolacak. iki ay öncekinde ateşlenmişti. :18::18:

Haklisin haklisinda bak bizde bu formda 11 ay gexirdik boyle bir kavga gorulmedi arkadasin ettigi sozlere dikkat edicek atesi cikarsa balkona gidip nefes alicak sakinlesicek kendini asmicak astiysa ozur dilicek ummuhan kabul edicek olayda biticek guzel paylaismlar baslicak en guzeli bu sanirim...Tartisma olur fikir ayriligi olur ama sozlere dikkat etmek lazim sinirle buyuk konusmamak lazim konustugunu olcmek bicmek lazim yapamiyorsa ogrenmesi lazim..Sinirli diyorum sinirle soylenmis sozler o zaman tavsiyem sinirleyken balkona cikicak 5 e kadar sayicak yada soguk dusa giricek serinlicek atesi gidicek skainlesicek ama asmicak kendini..

canımsın ya sanal yalnız kızıyodum ama hakkını yemeyeyim bugun çok güldüm halada gülüyorum

Bende sizin bu mesajınıza çok sinirlendim. Ben buraya yazmasam da okuyordum sanki siz şimdiye kadar sırf bebekler hakkında konuştunuz başka şeyler konuşmadınız. 1.5 senedir bu sayfada hiç böyle tartışma olmadı, herşeyimizi paylaştık sevincimizi de üzüntümüzü de...Bi arkadaş zaten arkadaşımın anneliğini yargılıycak kadar kırıcı konuştu onu görmediniz galiba...

sağol saadetim haddini aştığı kesin bide biraz önce bana seviyeden bahsetti aynı kişi çok komik dim

ben çok sinirlenecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum bozocum. seninle de az çok muhabbetimiz oldu değil mi. benim demek istediğim şu neden 1 anda bugün böyle toplandınız geldiniz ve kimseye selam sabah vermeedn kendi görmezden gelen muhabbetinize başladınız. lütfen soruma cevap verin. amacım tartışma değil.

Buraya bayadır uğramıyorduk buraya yazmaya da karar verdik hatta bi kaç gün öncesinden burda demiştik ...hafta sonu girdi araya bazı arkadaşlar çalıştığı için bugüne kalmıştı...Selam sabah vermeden de girmedik hepimiz aynı anda girince karışıklık oldu...umarım anlatabilmişimdir...aslında konu çok uzadı başta muhabbet olsun diye yazılan bir şaka,sonra arkadaşın anneliğini sorgulamaya kadar gitti

1.hoşgeldiniz dedik siz hogeldiniz biz burdaydık falan filan diye başladı..
2.gelirken haber vermemizmi gerekiyo belki eski günleri yadetmek istedik belki topğimizi özledik birde biz bize nasıl yaklaşılırsa öyle davranırız biz hoşgeldiniz dediğimizde sağolun arkadaşlar sizde hoşgeldiniz denseydi şuan farklı bi konuda olurduk biz hoşgeldiniz diyoruz onlar biz zaten burdaydık siz hoşgeldiniz diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…