istek yolladım saadet kabul edip eklersin bi ara...teşekkür edrim cnm uğraştırdım senide
merhaba kızlar kızımın saçında konak oldu nasıl geçer biliyorsanız yardım edin lütfen
Banyodan önce zeytinyağı sürüp tarıyarak bide banyoda yıkarkende taramak gerekiyor dye biliyorum
Tesekkur ederım z.yağı yıkayınca gidermi saçtan.bıde ıyılesmesı uzun surer mı acaba
Buraya gelelim yairnda face grubunda ilan edin lutfen...
Tesekkur ederım z.yağı yıkayınca gidermi saçtan.bıde ıyılesmesı uzun surer mı acaba
Çok fazla sürmeyin pamukla sürün yıkayınca gider...Güzelce yıkayın
merhaba kızlar kızımın saçında konak oldu nasıl geçer biliyorsanız yardım edin lütfen
Ben de özlemişim burayı,aylar oldu... Gönülcüğüm bu topiği açtığı günleri dün gibi hatırlıyorum. Ne günlerimiz geçti,neler neler paylaştık biz anneler,hamilelik başkaydı :82:
bizdede var geçmesi uzun sürüyo ama dr.danış istersen konak şampuanları var daha etkili bize yazmıştı yavaş yavaş geçtiği için almadık
Merhaba Canım.Benim kızımda da olmuştu.Doktor banyodan 1 saat önce tatlı bademyağı ile hafifçe masaj yapın,sonra da şampuanlayın demişti.3 kere yaptım geçti ama ben kalanları banyo sonrası hafifçe tırnağımla kazıyordum.
Kreacher hosgeldin Uras pasa uyudumu ? :):)
Bir derdi var,anlayamadığım.Dalamıyor uykuya. Başındayım. :97: