sorma saadetim bazı kendini bilmezler anneliğime lafetmeye kalkıyo dediğin gibi beni bile bu duruma getirecek kadarlar yani inanamazsın..
Geldim canım, mesaj gönderdim sana açtın mı?
çikolata diye diye benimde canımı istetdiniz ahada yiyom günah benden gittigit sen koliyle çikolata ye ancak kendine gelirsin bak izin verdim sana
mesajı aldım canım da özel mesaj atmıştım 10 dk dolmamış, msn e mi ekleyeyim?
kim bozulduysa bana isim at tamirci cagiriyim ayarlarini duzeltsin Eslem..
çikolata diye diye benimde canımı istetdiniz ahada yiyom günah benden gitti
evetben online ım
kızlar eski yeni muhabbeti olurmu hiç yaa sonuçta hepimiz eylül anasıyız:)) bazılarımız çakma olsada:)) biz face geçince buraya uğramaz olduk,tanımadığımız eylül anneleride ne güzel sahip çıkıp buraya devam etmiş...hepberaber kaynaşır muhabbetimize devam ederiz işte..yenisi eskisi olmaz bu işin...rüzgarımla benden öpücükler ve iyiakşamlar herkese biz kaçıyoruz...
İçimden geçenleri olduğu gibi söylüyorum, gülücük koymadan.Bazılarınız "şaka" "muhabbet" diye sıfatlandırmış ama, Şaka da olsa böyle muhabbet olmaz. Muhabbetin ne anlama geldiğini bilirsiniz heralde. Açıklamaya gerek yok. Biz anneyiz artık. Oturmamıza kalkmamıza, ağzımızdan çıkana, yazdığımıza, çizdiğimize dikkat edelim. Bugünki paylaşımların çoğunu -hangileri olduğunu yazmayacağım- çok küstahça ve niteliksiz buldum. Hergün geldiğimde yeni birşeyler öğreniyordum bebeğim için ama bugün hiç de öyle olmadı.
Lafım sana değil arkadaşım, alıntıyı senden yaptığıma bakma. Konuyu senin mesajınla açtım o kadar.
Gerçi bunları tartışmanın yeri burası değil , hatta tartışmaya değer bir konu da değil.Ama içimden geçenleri söylemeden edemedim sadece.
Şöyle bir düşünüldüğünde -ama el vicdandayken, biranönce cevap yazmalıyım telaşıyla değil,acele etmeden- yapılanın söylenenlerin ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunu kabul edersiniz ama tahmin ediyorum ki kimse mert olup da "doğru hata yaptık" demez.
İçimden geçenleri olduğu gibi söylüyorum, gülücük koymadan.Bazılarınız "şaka" "muhabbet" diye sıfatlandırmış ama, Şaka da olsa böyle muhabbet olmaz. Muhabbetin ne anlama geldiğini bilirsiniz heralde. Açıklamaya gerek yok. Biz anneyiz artık. Oturmamıza kalkmamıza, ağzımızdan çıkana, yazdığımıza, çizdiğimize dikkat edelim. Bugünki paylaşımların çoğunu -hangileri olduğunu yazmayacağım- çok küstahça ve niteliksiz buldum. Hergün geldiğimde yeni birşeyler öğreniyordum bebeğim için ama bugün hiç de öyle olmadı.
Lafım sana değil arkadaşım, alıntıyı senden yaptığıma bakma. Konuyu senin mesajınla açtım o kadar.
Gerçi bunları tartışmanın yeri burası değil , hatta tartışmaya değer bir konu da değil.Ama içimden geçenleri söylemeden edemedim sadece.
Şöyle bir düşünüldüğünde -ama el vicdandayken, biranönce cevap yazmalıyım telaşıyla değil,acele etmeden- yapılanın söylenenlerin ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunu kabul edersiniz ama tahmin ediyorum ki kimse mert olup da "doğru hata yaptık" demez.
canım bizim derdimizin ona buna sataşmak olmadıgını bebeklerimizden başka bişey düşünmediğimiz anlatamadım fazla muhattap olma değmez
hele seni çok merak ediyorum bide hala muhattap diyo ya