2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sorma saadetim bazı kendini bilmezler anneliğime lafetmeye kalkıyo dediğin gibi beni bile bu duruma getirecek kadarlar yani inanamazsın..

Canım benim,üzülme artık senin nasıl bir anne olduğunu bizler biliyoruz.En zayıf noktamız olan anneliğin böyle saçma sapan konulara alet edilmesi çok üzücü.

kızlar saadete gidelim hepimiz.orda çikolata bayramımı ne vardı yanlş hatrlamıyosam.offf anam beee beni bıraksın sütlü çikolataların yanına bidahada arayıp sormasınlar:):)

İçimden geçenleri olduğu gibi söylüyorum, gülücük koymadan.Bazılarınız "şaka" "muhabbet" diye sıfatlandırmış ama, Şaka da olsa böyle muhabbet olmaz. Muhabbetin ne anlama geldiğini bilirsiniz heralde. Açıklamaya gerek yok. Biz anneyiz artık. Oturmamıza kalkmamıza, ağzımızdan çıkana, yazdığımıza, çizdiğimize dikkat edelim. Bugünki paylaşımların çoğunu -hangileri olduğunu yazmayacağım- çok küstahça ve niteliksiz buldum. Hergün geldiğimde yeni birşeyler öğreniyordum bebeğim için ama bugün hiç de öyle olmadı.
Lafım sana değil arkadaşım, alıntıyı senden yaptığıma bakma. Konuyu senin mesajınla açtım o kadar.
Gerçi bunları tartışmanın yeri burası değil , hatta tartışmaya değer bir konu da değil.Ama içimden geçenleri söylemeden edemedim sadece.
Şöyle bir düşünüldüğünde -ama el vicdandayken, biranönce cevap yazmalıyım telaşıyla değil,acele etmeden- yapılanın söylenenlerin ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunu kabul edersiniz ama tahmin ediyorum ki kimse mert olup da "doğru hata yaptık" demez.

saadetyagmur kullanıcısından alıntı
kim bozulduysa bana isim at tamirci cagiriyim ayarlarini duzeltsin Eslem..

ben biraz bozulmuştum. neyse önemi yok artık 50:

canım bizim derdimizin ona buna sataşmak olmadıgını bebeklerimizden başka bişey düşünmediğimiz anlatamadım fazla muhattap olma değmez

sen onu benim anneliğime lafeden arkadaşına söyle mertlik doğruluk dürüstlük bumu vicdan diyosan bunu düşman birbirine yapmaz herkes haddini bilecek ben yazdıklarımda isim belirtmedim madem o kadar muhabbetten anlamıyosunuz atlamayın her lafa niye üstünüze alınıyosunuz 3 kişidenmi ibaret yeniler bende içimdekileri söylesem buraya dağ olur böyle terbiyesizlikte görmedim sen kimsinde benim anneliğimi yargılauacaksın kendin nasıl olduğun bile belli değil en azından ben kişiliğe karşı bişey söylemedim bunları dikkate al o kadar mertsen...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim beni bile çileden çıkaran insanoğlu olabiliyo kusura bakmayın iyiki varsınız değerinizi çok daha iyi anladım vicdanınız insanlığınız iyiki aranızdayım dedirtti çok tşk ederim hepinize muck :)))

hele seni çok merak ediyorum bide hala muhattap diyo ya

arkadaşım az bile yapmış ben senin anne değil insan oldugundan şüphe etmeye başladım şu anda sinirden köpürüyorsundur umarım bu başlıkta senin gibi insanların oldugunu bilseydik hiç gelmezdik.hayatımda yabancı kimseye sesimi bile yükseltmedim bu tarz konuştuğum ilk sen oldun nasıl bişeysen artık şimdi sen 10 sayfa falan bunu konuşursun kolay gelsin sana

Eslemmmmm burda cukulata bayrami gelin hepiniz size yumurta cukulatalar aliyim gezelim yiyelim diyeti bozalim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…