2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hala yeniler diyorsunuz yahu!
Daha fazla çalmayacağım çok değerli vaktimden.

ayyyy saadettt deme nolurrr ben çok fena oldum şimdi.sütlü çikolataları bana ayır ben ilk uçakla ordayım.:)

Arkadaslar sayfa 1 bknz bir liste var o liste kkya ilk gelen gruba ilk giren kisiler onlar eski uyeler sizlerde yeni bu sozden ne rahatsizlik duydunuz niye rahatsiz etti ??

Görmüş geçirmiş insanlarsınız yakışıyor mu böyle konuşmalar, konu daha fazla uzarsa topik uyarı alır...Şimdiye kadar hiç böyle tatışma olmamıştı lütfen bundan sonra da olmasın...

ay neden bilmiyorum ama sana çok gülesim varya sen ne söylesen tııııınn hadi diğerlerinin bi mizacı var sen tam paranoyaksın şekerkedisi :))) eminim bu kadar bulaşık oldunu bilse yöneticide seni bu gruba almazdı annelikte ağzına bile hiç yakışmıyo

ay neden bilmiyorum ama sana çok gülesim varya sen ne söylesen tııııınn hadi diğerlerinin bi mizacı var senin :))) eminim bu kadar bulaşık oldunu bilse yöneticide seni bu gruba almazdı annelikte ağzına bile hiç yakışmıyo

ayeser duruma objektf şekilde bakmayı deniyordum ki şekerdelisinin msjını gördüm artk objektf olmam mümkün değil...
şekerdelisi cnm uzatmayalım diyoun ama çok ileri gittin bence böle ufak bi meselede edilecek laflar değil bunlar...ndn bu kin bu hınç anlıyamadım...
(ben aslında hiç yorum filan yazmicaktm ama hakkaten cok koydu son mesaj)

arkadaşlar noluyor allah aşkına bu ne densizlik ya susayım dedim ama olacak iş değil lütfen bu konuları kapatıp bebeklerimizi konuşalım. siz buraya torlanıp toplanıp bilgi paylaşmaya değil dövüşmeye gelmişsininz. anladığım kadarıyla burda görüşmeye pek de bir ihtiyacınız yok çünkü facede yeteri kadar görüşüyorsnuz belli ki.. biz bugüne kadar onlarca sayfa faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunurduk. açtığınız sayfanın kalitesi oldukça yüksekti.. ta ki bugüne kadar. yeni geldim ve gördüklerim beni çok üzdü sanki sevimli köyüm talan edilmiş yağmalanmıştı. ne bir bilgi paylaşılmış ne başka keyifli bir şey olmuş. eskiden hiç uğramayanlar bir günde torlanıp toplanıp gelmiş ve sıfıra sıfır elde var sıfır. bizlere bu tür inatlaşmalar görmezden gelmeler burun kıvırmalar yakışmaz arkadaşlar. seviyemizi aynı kalitede tutmaya çalışalım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…