- 20 Ekim 2010
- 201
- 0
bir dönem sürüyor sanırım ek gıdaya başlayınca ,biz daha birkaç gündür ek gıdaya geçtik ,henüz birşey yok gerçi pek birşeyde yemiyor ya
Canım benimki gelmiş de kargodan gidip alamadık, eve gelmişler de nizamiyeden sokmuyorlar kargocuları.
Yettim gariiii :)
neler oluyor ? bende burdayim ..Mentos kim uzdu seni kuzum hadi ben huysuzum senin gibi skainb riini kim sinirlendirdi ?nele roluyor burda?
yettim deme saadet bozunlanlar var face de
kim bozulduysa bana isim at tamirci cagiriyim ayarlarini duzeltsin Eslem..
Geç kaldın :))) neyse Sadoş tekrar tekrar aynı konular konuşulmasın kimsenin kalbi kırılmasın.HEPİMİZ ANNEYİZ HASSASIZ
face de ummuhanın yazısını oku bak duvarda.laf yedim bende
Bizde gazdan cok sorunluyuz gaz damlasi veriyorum insallah se yarar bide bizimki bu aralar herseye atiliyo bi seyler yiyorum kucagimda bu da agzini aciyo sesler cikariyo sanki verin bana yemek vern der gibi ne versem yiycek
aynen benim oğlum da öyle bugün kahvaltıda babası çat bardağını uzatıyor oğlum da ellerini uzatıyor vermeyince masa örtüsünden alıyor hıncını çok tatlı olmaya başladı bunlar. ben gaz damlasını bi kere kestim dr söyledi diye oğlumun poposu çatlası zinco yada rezene veriyorum şimdi sürekli
:))) kısss senmisin eslem ay bende diyorum nerden tanıyorum :)))
Ben sinirlensem anlarim ben sinirli biriyim lafimi sakinmam ama ummuhan gibi sakin birini sinmirlendirmek naisl bir sey merak ettim :):) sinirlenme kuzum git cukulata ye gel skainles Eslem hakli kimse sana biraz soz kelime edemez ..
:))) kısss senmisin eslem ay bende diyorum nerden tanıyorum :)))
git sen koliyle çikolata ye ancak kendine gelirsin bak izin verdim sana
emine misafirler geldi herhalde yoksun?
Ya bende yeni basladim kafamdan eczaneye sordum colinox diye bi sey verdi ama bitkisel degil acaba zarari olurmu ki aslinda biraz faydasi olmustu bizimki rezene icmiyor