2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya çıldıracam çok fazla ağlıyor. iç durmuyor.ne yapacam ben:):84:

bellki bir derdi var sakin ol olurmu benimkide çıldırtıdı beni..

ahh çeken bilir. sımsıkı kundak yap elinle yavaş dokunarak ritmik şekilde ayağında salla.

kundak yöntemi her bebekte işe yarar sabır biraz..

anlamıyorum vücüdunu konrol ettim bir yeri ağrıyormu diye değil. sebepsiz yere keyfi bağırıyor. ekmek almaya bile çıkamadım. dışarı. kafayı yiyecem.sürekli meme istiyor.offfffff ne yapmalıyım kızlar?

canım teşekkür edrim yanımda olduğunuzu billmek iyi geldi.sağolun .kızlar.

canım keşke yardım edebilsek benimki şuan çok sakin değişirdik bebekleri belki ortam değişikliği hoşuna giderdi. bazen sadece kucağı değişmek bile rahatlatıyor.
benim aklıma gelenler;
kıyafetlerini çıkart
ateşine bak
gazdan şüpheleniyorsan ılık su torbası yap
yumuşak bir müzik aç
yüz üstü yatır poposuna vur yavaşça
ve sen sakin ol. gerekirse onu bırakıp bi kaç saniyeliğine balkona çık soğuk hava seni sakinleştirebilir.
hatta balkona beraber çıkın dışarı baktır ona.
ner biliyim umarım biri işine yarar..

kızlaaa rrr benım kuzucukta emeklıyor....

Bizimki tembel tosbaa

Emelcim dişlerinden şüpheleniyor musun? Belki o yüzden geceleri rahatszı oluyordur. Bir de kan ilacı kullanıyorsan o da dokunmuş olabilir. Yan etkileri var çünkü.
Kızlar ben düzenli kullanamıyorum o ilacı
Bir de geçen verdiğiniz sıvı deterjan tavsiyesi çok işe yaradı, hemen aldım , mis gibi oldu oğlumun çamaşırları, sağolun.

kızlarrr çok acil evde ev yoğurdu kalmamış sütü neyle mayalıycaam?? hazır yoğurt olurmu yada sütaş süzme yoğurt? yörsanın günlük sütünü aldım şişedekinden. yoğurt makinesinde mayalayacaktımm birde ne göreyim ayırdığım ev yoğurdu bitmiişşş :26:

olması lazım. belki biraz daha gevşek olur sanırım. bu konuda çok yetenekli olmasam da çok şey okudum :)
bu arada yoğurt makinenden memnun musun? ve markası ne?

olması lazım. belki biraz daha gevşek olur sanırım. bu konuda çok yetenekli olmasam da çok şey okudum :)
bu arada yoğurt makinenden memnun musun? ve markası ne?

daha ilk defa deneyeceğim. o zaman hazır yoğurtla deniyorum birzdan yarın sabaha haberini veririm eğer ben yaparsam sen kesin yaparsın canım. hiç umudum yok şimdilik çünkü

Emel ben de becerip ekleyemedim seni. Benim kız da tam 5 aylık olduğunda iyice bozuldu uykuları.Günlüğüme baktım,ilk kız da o devirde bozulmuş çok.Sanırım bu bir dönem ve geçecek.Dişlerle ilgili olabilir belki ama benim büyük kızın ilk dişi 8.ayda çıkmıştı.

gerçekten sizinle muhabbet etmeyi çok istiyorum ama gözlerim pörtledi uykusuzluktan.. yarın devam edelim arkadaşlar.. size ve minik bebeklerinize iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum.. :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…