ya çıldıracam çok fazla ağlıyor. iç durmuyor.ne yapacam ben:):84:
bellki bir derdi var sakin ol olurmu benimkide çıldırtıdı beni..
ahh çeken bilir. sımsıkı kundak yap elinle yavaş dokunarak ritmik şekilde ayağında salla.
kundak yöntemi her bebekte işe yarar sabır biraz..
canım nooldu yaa? korkuttun beni ne oldu neden ağlıyo? söyle yardımcı olalım.
canım teşekkür edrim yanımda olduğunuzu billmek iyi geldi.sağolun .kızlar.
kızlaaa rrr benım kuzucukta emeklıyor....
kızlarrr çok acil evde ev yoğurdu kalmamış sütü neyle mayalıycaam?? hazır yoğurt olurmu yada sütaş süzme yoğurt? yörsanın günlük sütünü aldım şişedekinden. yoğurt makinesinde mayalayacaktımm birde ne göreyim ayırdığım ev yoğurdu bitmiişşş:26:
olması lazım. belki biraz daha gevşek olur sanırım. bu konuda çok yetenekli olmasam da çok şey okudum :)
bu arada yoğurt makinenden memnun musun? ve markası ne?
aloo sesim geliyormu.Duvara konuşuyorum galiba kimse yok..
dilek abla da keçi yoğurdu kızıma çok gaz yaptı demiş.
bence benimkine de gaz yapıyor. sabaha karşı ancak çıkartıyor gazını. rahatsız ediyor bana göre. anne içgüdüsü.
bir yandan da bir nedene bağlamak istiyorum. kafayı yemek üzereyim çünkü. benim kızım nedensiz yere birşey yapmaz. mutlaka ağlıyorsa sıkıntısı olurdu hep. ek gıda harici bir değişiklik yapmadık. pişiği yok kontrol ettim, kıyafetler, yatak, yastık herşey aynı. odası aynı.
bilmiyorum yaaa( belki benim stresimden de etkileniyor garibim. dün gece o kadar saat uyumayınca yeter artık diye bağırdım korktu ağladı ( ben de ağladım. napcam yaaa. babadan da destek görmüyorum. onun da işleri çok yoğun, bayılıp kalıyor zaten yatağa yatınca.sizler olmasanız inanın dayanma gücü bulamazdım.
millet nooldu burada yaa bomba düşmüş gibi :) napıyo bebişler uyudu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?