2 li test için en yakın kimin tarihi?
Benim 2'li testim 13 şubatta yapılacak. Bozo'cum senle tarihlerimiz aynıydı senin de o tariklere denk gelir herhalde. Bi de o zaman ilk cinsiyet tahmini söyleyecek doktorumuz. Ufff çok heyecanlanıyorumeyvahedigeldismile
ben de aynıydım
ilki düşük olduğu için hep rüyamda kanamam oluyordu
bilinç altı sanırım
Sehercim allah hayırlara çıkarsın... İnşallah kötü bişey çıkmaz.
nasıl yani rüyanda gördün sonrada düşük mi yaptın canım
hayır canım
ilk hamileliğim de düşük yaşadım
bu hamileliğimin ilk zamanları hep rüyamda kanamam oluyordu
bilinç altı ve korku galiba
anladım canım.evet korkuyorum ondan galiba.hep başarısız sonuçlar aldım bebeğim doğal yoldan geldi onu kaybetmekten çok korkuyorum.kalbini duyarsam rahatlarım inş.daha 2 hafta var.
Canım hiç kaygı etme, moralini her zaman yüksek tut. Önceki kötü tecrübenin bugünü etkilemesine izin verme. Hep aynı şey olacak değil. Galiba karnımız burnumuzla aynı seviyeye gelmeden korkularımız son bulmayacak:1rolleyes:
duyarsın canım iyi düşün hep
ben de senin gibiydim kalp atışlarını duyana kadar ama görünce diyceksin tamam ben hamileyim inşllh yakın zamanda duyarsın kaydirigubbakcemile5
saol canım tşk ederim.önceden kötü bir tecrübem yok çok şükür yani düşük yaşamadım hiç.ilk defa hamile kaldım ve korkuyorum.umarım iyi çıkacak son 15 dk.sonuç öğrenecem.bilmiyorumkismile
seninle aramızda 2 gün var
sen bugün 2.ayı mı bitirdin?
benim sat 4 aralık 2 gün sonra 2.ayımız bitiyor
hadi gözün aydın bi rüya nasıl panik yaptırdıkızlar sonucumu öğrendim 47.380 çıkmış 7.haftaya yeni girmişiz çok iyi dedi hemşire sağlıklı çok şükür.şimdi 2 haftayı geçirmem lazım 15 şubatta kontrolümüz.
bozocum sende 8+4 gözüküyorsun ya 2 ayını doldurmuşsun .birde 4 gün olmuşsun..9.haftanın içindesin yani