- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
kızlar sonucumu öğrendim 47.380 çıkmış 7.haftaya yeni girmişiz çok iyi dedi hemşire sağlıklı çok şükür.şimdi 2 haftayı geçirmem lazım 15 şubatta kontrolümüz.
Maşallah cnm. Korktuğun gibi çıkmadı bak. Birde kötü rüya gördüğünde her zaman iyi yor çünkü hep ne düşünürsem başıma geldi.
Ah kıyamam Nagiş yaa, Kilo verecek kadar çıkarıyosun demek? Ben senden 2 hafta kadar ileriyim sanırım, eskiye göre daha iyi sayılırım. En azından çıkarmıyorum. Senin de o kadar kalmıycak merak etme:1rolleyes:
hadi gözün aydın bi rüya nasıl panik yaptırdı
sata göre böyle gözüküyor ama usg de geri çıkıyoruz
bi arkadaşım süt iç hergün dedi arayı kapatırdı dedi zorla süt içiyorum
ya kızlar şimdi 2li testleri araştııyorum bi andan akılma takıldı karnından ultrasonla yapılıyor dimi
sevcan ablan nasıl
nasıl gidiyor?hiç gözükmüyor selam söyle
iyi bari iç yavrun için zorlza kendini..bak sütün içine bal veya muz karıştırınca daha rahat içiliyor...bende ancak öyle içebiliyorum.süt yiyemediğim günler yoğur yiyorum 2 kase falan.sabahlarıda 2 parça peynir yiyorum.çünkü sütü hergün içebilmem çok zor gerçekten...ama dikkat ediyorum takip ediyorum bütün yediklerimi düzene koydum.mesela beyaz et yediysem sonra kırmızı et sonra sebze diye sıralıyorum hegün yediklerimi....
kızlar sonucumu öğrendim 47.380 çıkmış 7.haftaya yeni girmişiz çok iyi dedi hemşire sağlıklı çok şükür.şimdi 2 haftayı geçirmem lazım 15 şubatta kontrolümüz.
iyi bari iç yavrun için zorlza kendini..bak sütün içine bal veya muz karıştırınca daha rahat içiliyor...bende ancak öyle içebiliyorum.süt yiyemediğim günler yoğur yiyorum 2 kase falan.sabahlarıda 2 parça peynir yiyorum.çünkü sütü hergün içebilmem çok zor gerçekten...ama dikkat ediyorum takip ediyorum bütün yediklerimi düzene koydum.mesela beyaz et yediysem sonra kırmızı et sonra sebze diye sıralıyorum hegün yediklerimi....
ikili test kanda bakılıyor diye biliyorum ben 3aylıkken
Mopsy sen benim özel msajıma neden cevap vermedin.... sempatiksalakcinni
Nagihan hala bulantın oluryor mu? Çok şükür benim hiç olmadı hatta hiç hamile değil gibiyim... Maşallah laelaelaelaelae (kendi kendimede nazar değdirmiyim). 10 şubatta bende inşallah kalp atışklarını görürüm bebişimin....
hım bakalım
önde giden arkadaşlardan öğreniriz artık
evet kilo verecek kadar canım neyersem çıktığı için sen nekadarlık sın bulantıların oldumu senin
Olmaz mı bulantı? Biz 2 buçuk aylık olduk. Azaldı bulantılarımız haliyle. Yalnız bu sat ve doktorda farklı çıkma konusunu anlamadım. Beslenmeyle mi ilgili. Mesela sütle farkı kapatmak falan denmiş. Anlamadım doğrusuakannehir
ya ben süt içemiyorum daha çok miğdem bulanıyor napacam ben ya:çok üzgünüm: