2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Bozmayalım moralimizi bugünlerde geçecek inşallah bugünlerin keyfini çıkaralım :)

merhaba melek

çok şükür grip tarzı veya benzeri bir hastalıgım sımdılık yok.ama maalesef bilgisayar karşısında çalışıyorum ama işim çok yoğun değil ya bugunlerde hormonlar ıyıcene tavan yaptı yada başka bir nedenden sanırım cunku bılgısayrdan dolayı agrımış olsa daha oncelerıde agrırdı dıye dusunuyorum.sonuc ıtıbarıyle sadece bebeklerımız ıcın bu agrılara katlanıyoruz inşallah herşey yolunda gider sağ sağlim kucaklarımıza alırız.

Kızlar selammm...
Niye böyle oldu yaa herşey düne kadar çok güzeldi.. Hiçbir olumsuz hamilelik belirtisi yoktu.. Ama dünden beri felaket midem bulanıyor.... Herşeyin kokusu midemi bulandırıyor.. Dışarda sigara içip ofise gelen arkadaşlarımın üzerine yapışan o sigara kokusu (ki ben hamile kalmadan önce günde 1 pakete yakın sigara içerdim), yemek kokusu, kolanya kkusu, parfüm bilimum hertürlü koku felaket midemi bulandırıyor...

7 haftalık olmuşsun artık normal bunlar.. bende de şu an hiç bir olumsuz şey yok.. aam daha dduurrr diyorlar.. 7-8. haftalarda ortaya çıkıyor onlar =( inş hiç çıkmaz

günaydınnn herkezea.s.
evt canım bende böyle rüyalar görüyorum bazen çok korkuyorum allaha emanet yavrularımız...
iyi düşünelim iyi olsun ama bilinçaltı herhalde....
bende ilk gebeliğimde kalp atışlarını duymamıştım şimdiki hamileliğimde aynı korkuları çok yaşıyorum ama çok şükür kalp atışını duyduk bide şu ikili üçlü testler geçseydi hayırlısıyla çok daha rahat olacağım....ama ilk gebeliklerde olabiliyormuş sonrasında olacak diye birşey yokmuş hatta sonraki hamilelik genelde sağlıklı oluyormuş yani biraz daha rahat olabilirsin canım..
evt benımde altıncı 7. haftalarda hafif bulantılarım olmuştu ama artık pek yok çokşükür...hele 10.haftada hepten azalmaya başlıyormuş....

ay ben 9.haftayı doldurmak üzereyim 8hafta 6 günlük olmuş yavruşum...
nekadar büyümüştür kimbilir..cuma günü göreceğim kızmetse.napıyor acaba elleri kolları hareket ediyormudur ki...çok heyecanlıyım...

bende dün gece aynı rüyayı gördüm..devamlı aklımız bebeklerde oldugu için dogal bir durum..sıkma canını

cnm kımıl kımıl olduğunu göreceksin çok şeker oluyorlar
artık tam bi insan görünümü almış olur sanırım
ahhh ya ben çok sabırsızım galiba biran önce göreyim karnı büyüsün hatta doğurayım istiyorum

arkadaşlar bişey sorucam ben normalde doktora özele gidiyorum ama testleri devlette yaptırmak istiyorum..testler için randevu almak gerekiyor mu?

insan nekadar merak ediyor..ay kımıl kımılmıdır ya negüzel...bende doğurmak istiyorum hemen bi kucağımıza alsaydık hayırlısıyla....
bide alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum üçlü testleri falan temiz çıkarsa hayırlısıyla hemen hediyeler alcam yavruma..ay bide cinsiyet belli olaydııı:roflol::roflol:
her aşama heycanlı vallaaa:lepi:

buaralar ekşili yeşil zeytine taktım.hersabah 1 kase biberli naneli üzerinede limon sıkıp yeşil zeytin yiyorum normaldede pek yemem ama negüzel geliyor vallaa.acaba ekşi diye kızımmı olacak ne olcak bu veletim :ecrin_bebek:

cnm 3lü tarama testi olduğunda cinsiyetide belli olur inş
bende hep bebek kıyafetlerine bakıyorum
bende cuma günü gidicem kontrole 7+2 olucaz kalbini duyarız inş

meraba a.s akadaşlar nasılsınız bebekleriniz nasıl bakayım sizleri hala rahatsız ediyorlarmı

ben hiç birşey yiyemiyorum artık yemek yemeği unuttum desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…