yazını okuyunca hemen ekledim zaten canmm yerimseniben
kan testi çıkarmı acep?
çok geçmiş olsun canımm sankii bendede var gibii sabahtann beri hapşırıkk
Sağol canım, azcık daha iyiyim şimdi.Hamilelikte hasta olmak çok fena bişeymiş.doktorumuda aramadım h. sonu rahatsız etmek istemiyorum.Hamilelerin içebileceği ağrı kesici sorucam.Nette biraz araştırdım ama onunda onayını almam lazım.Bu havalarda sizde çok dikkatli olun.Ben resmen çöktüm.Bulantımda oldu sabahtan.Zorla bişiler tıkıştırdım ağzıma, şimdide çorba içtim.Zaten süt falan içemiyorum tiksinti geldi.Acaba kakaolu süt falan içsek işe yarar mı ?
sütü sevmediğimm içinn bende kakao atarak içerdimm amaa daha başlamadımm bu bebeğimdee süte
soma ya .. bi de doktor değiştireceğim haftaya zaten ... hep 6 yı geçmiş gibi düşünüyorum... şöyleki :) 27 sat ya benim .. +14 olunca tam 13 marta denk geliyor yumurtlama ..e ben gece vardiyasında da çalıştığım için eşimi bile görmedim kaydirigubbakcemile3 o yüzden ... geç döllenmem mümkün değil... zaten sperm 2 güncük yaşayabiliyor .. hadi yumurtlamam15 mart olsun diyelim .. 2 hafta neredeeee.. 2 gün fark neredeeee :1no2: dün iyice stres yapınca aradım ... normal deyipte haftaya başka doktor kötü bişi derse toplanıp döveriz o doktoru di mi kıslaaarr
merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
herşey güzelmiş kalp atışını duyduk
keseyi gördük
6+3 haftalıkmış doğum 7 aralık dedi
15 mayıs ense kalınlığına bakacakmış dr
benimde bulantılar başladı kızlarr sabah çok kötüü oldumm
hg napıon sibel girmemeiş
off kızlar ya adetime 3-4 gün kaldı ama bugun kendimi hiç iyi hissetmiorum midem tuhaf halsizim kollarımı ellerimi kaldırmaaya dermanım yok belimde kasıklarımda gögsümde acaip bi agrı galiba kırmızılar gelio bu ayda bebek yok mafoldumben
aynı benimm gibii adetime 1 hafta kala kollarımıı kaldıramıyordumm temizlikk yaparkenn nasıll yoruluyorumm ,nefes nefese kalıyordummm bennn ,2 oda zor süpürüyordumm inşallahh bebişş göbüşündedirr onun yorgunluğudurrr
gunaydin kizlarrr :kedi: ben yeni uyandimda valla biraksalar hep uyucamda bebek gelince aklima kalktim baya ac kaldim cunki :kedi:
orays cim gozun aydin darisi bizlere insallahh
labianca gecmis olsun cnm allah acil sifalar versin amin
canimm gözün aydinnn :lepi:merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
keseyi gördük
canimm bulanti kelimesini duyunca bile bi tuhaf oluyor icim..en zor dönemlerimiz basladi sanirimmm benneyaptımkibenimde bulantılar başladı kızlarr sabah çok kötüü oldumm
off kızlar ya adetime 3-4 gün kaldı ama bugun kendimi hiç iyi hissetmiorum midem tuhaf halsizim kollarımı ellerimi kaldırmaaya dermanım yok belimde kasıklarımda gögsümde acaip bi agrı galiba kırmızılar gelio bu ayda bebek yok mafoldumben
yok canım vermedi progetan ilaç kullanmıyorum hiç sadece elevit o kadar.selam kizlar..benim bulantilar iyiden iyiye basladi..ama sadece acken oluyor..bi lokma yesem bastiriyor hemen..
bu arada sabah uyandigimda bogazim inmisti..sismis resmen..halbuki dolaptanda bisey yiyip icmedim ama...of offfff :sinifsinif:
canim haklisin..hem igneden dolayi hemde bizim ailede cok yaygin ikiz..ne bileyim,kismet böyleymis..
dedigin gibi bebisim saglikli olsunda,sonra ben ona kardes yaparim insallah :Saruboceq:
ah canim kiyamam size..insallah gecer pazartesi gününe kadar..
doktorun sana progesteron vermisti degil mi?
kiyamam yaa,ikilemde kalmissin canim.
ah bu yirmilikler zaten olmadik zamanda cikarlar :umursamaz:
insallah bir an önce en uygun cözümü bulurlar canim,sende bebisinde rahat edersiniz :Saruboceq:
gözün aydın canım çok sevindim..karnından mı baktı doktor?merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
keseyi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?