2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

off kızlar ya adetime 3-4 gün kaldı ama bugun kendimi hiç iyi hissetmiorum midem tuhaf halsizim kollarımı ellerimi kaldırmaaya dermanım yok belimde kasıklarımda gögsümde acaip bi agrı galiba kırmızılar gelio bu ayda bebek yok mafoldumben

döveriz döveriz sen hiç merak etme
duu bakimm benn gidincee nelerlee karşılacamm
amaa varyaaa dünn doktora randevuu almaya gittimm offfff,dokotrr odasıı bilee ürpetttiii yaaa,çokk heyecann bastıı benii ordaaa

merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
herşey güzelmiş kalp atışını duyduk
keseyi gördük
6+3 haftalıkmış doğum 7 aralık dedi
15 mayıs ense kalınlığına bakacakmış dr

ohhhhh sonunda 1 arkadaşımızz daha duyduu kalp atışını

aynı benimm gibii adetime 1 hafta kala kollarımıı kaldıramıyordumm temizlikk yaparkenn nasıll yoruluyorumm ,nefes nefese kalıyordummm bennn ,2 oda zor süpürüyordumm inşallahh bebişş göbüşündedirr onun yorgunluğudurrr

inşallah canım yaa kasıklarımdada sancı oluo ara ara bilmiorumkii heveslenmek istemiorum kırmızılar gelcek gibi hissediorum sankiii:çok üzgünüm:

gunaydin kizlarrr :kedi: ben yeni uyandimda valla biraksalar hep uyucamda bebek gelince aklima kalktim baya ac kaldim cunki :kedi:
orays cim gozun aydin darisi bizlere insallahh
labianca gecmis olsun cnm allah acil sifalar versin amin

gunaydin kizlarrr :kedi: ben yeni uyandimda valla biraksalar hep uyucamda bebek gelince aklima kalktim baya ac kaldim cunki :kedi:
orays cim gozun aydin darisi bizlere insallahh
labianca gecmis olsun cnm allah acil sifalar versin amin

saol canım darısı görmeyenlere inş hayırlısıyla

azizee sinirlerimm hopladıııııııı

sapığınn birii öncee kendinii bayann diye tanıtmışşş yok hamile kaldımm sonra bebeişii düşürümm diyee uzun uzunn yazışmışş bayanlarlaaa sonradaa bugünn o yazıştığıı topiklere aklaa alınmayacakkk küfürlerr etmişş yaaaaa
Neysee bende şikayetimii yaptımm inşallah onuu bugünnn yok sileceklerr

keseyi gördük
canimm gözün aydinnn :lepi:
massallah bebisinee
dogum tarihimiz ayni olcak insallah..
ama bana doktor 7 araliktan bir gün bile gecikmemeli dedi,o güne kadar oldu oldu,olmadi direk sezeryan dedi,ama ben istemiyorum sezeryan:sinifsinif:

benimde bulantılar başladı kızlarr sabah çok kötüü oldumm
canimm bulanti kelimesini duyunca bile bi tuhaf oluyor icim..en zor dönemlerimiz basladi sanirimmm benneyaptımki

tatlimm moralini bozma..
ben bu ay kesin adet olucam diye bekliyordum tedavi sonunda..
test gününe bile dayanmaz dedim,o derece belirtim vardi yani..
sonuc ortada..
yani ona bakma sen,bekle bakalim gününe kadar,insallah gelmez kirmizilar :Saruboceq:
hemde 9 ay boyuncaaaa sositososito

yok canım vermedi progetan ilaç kullanmıyorum hiç sadece elevit o kadar.

keseyi gördük
gözün aydın canım çok sevindim..karnından mı baktı doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…