kizlar bugun biraz moralim bozuk...Hani 20 lik yas disim agriyor demistim ya dun..yutkunamiyordum bu sabah uyandigimda ve hemen dis hekimine gittim..ve bana bogazimin disimden dolayi iltihap oldugunu dogal olarak disimde iltihap oldugunu soyledi ve mutlaka antibiyotik kullanman gerekiyor dedi..ben asla kullanmayacagimi cunku bebegime zarar verecegini soyledim..o da bana asil kullanmazsan disindeki iltihap,antibiyotikten daha fazla zarar verir bebegine dedi.ve doktoruma hangi antibiyotigi almam gerektigini sormami istedi....esim yoktu yanimda..doktorumda bugun izinliymis...neyse esim yarin baska bir dis hekimine goturecek beni..bugunku dis hekimi sanki yeni mezun gibi geldi bana...ama yine de dogru soyledigini internetten arastirarak anlamis oldum..gercekten disteki iltihap cok tehlikeliymis ama ote yandan 3 ay bitmeden herhangi bir ilac kullanmak da riskliymis napicam ben...inanin artik takmaktan hasta olucam....ben bir tane gecen ay cektirmistim...ama bu 20 lik hic hesapta yoktu..hamilelik nedeni ile ortaya cikmis..napicam ben simdi...icsem bir turlu icmesem bir turlu..Allah'im yardimcim olsun yol gostersin insallah....dis hekimine bir de hamileler icin olan antibiyotik var mi dedim..hayir yok burada dedi..ama hatirladigim kadari ile tr de vardi ...neyse caniskolar seviyorum sizi ...dua edin benim icin bi zarar olmasin insallah..