2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

selam kizlar..benim bulantilar iyiden iyiye basladi..ama sadece acken oluyor..bi lokma yesem bastiriyor hemen..
bu arada sabah uyandigimda bogazim inmisti..sismis resmen..halbuki dolaptanda bisey yiyip icmedim ama...of offfff :sinifsinif:

.atlatma iğesiyle ikiz olma ihtimalii çokk yüksek aslında buda sana denk gelmişşş
ama olsunn bu bebişimz sağlıklı olsunda

sağol canımm

canim haklisin..hem igneden dolayi hemde bizim ailede cok yaygin ikiz..ne bileyim,kismet böyleymis..
dedigin gibi bebisim saglikli olsunda,sonra ben ona kardes yaparim insallah :Saruboceq:

evet devam ediyor..çarşamba perşembe ve bu gün hep aynı saatte akşam oluyor gündüz birşey yok akşam bir iki damla leke..pazartesiye kadar geçmesi lazım dua ediyorum ve bu konu çok canımı sıkıyor..
ah canim kiyamam size..insallah gecer pazartesi gününe kadar..
doktorun sana progesteron vermisti degil mi?

kiyamam yaa,ikilemde kalmissin canim.
ah bu yirmilikler zaten olmadik zamanda cikarlar :umursamaz:
insallah bir an önce en uygun cözümü bulurlar canim,sende bebisinde rahat edersiniz :Saruboceq:

soma ya .. bi de doktor değiştireceğim haftaya zaten ... hep 6 yı geçmiş gibi düşünüyorum... şöyleki :) 27 sat ya benim .. +14 olunca tam 13 marta denk geliyor yumurtlama ..e ben gece vardiyasında da çalıştığım için eşimi bile görmedim kaydirigubbakcemile3 o yüzden ... geç döllenmem mümkün değil... zaten sperm 2 güncük yaşayabiliyor .. hadi yumurtlamam15 mart olsun diyelim .. 2 hafta neredeeee.. 2 gün fark neredeeee :1no2: dün iyice stres yapınca aradım ... normal deyipte haftaya başka doktor kötü bişi derse toplanıp döveriz o doktoru di mi kıslaaarr

merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
herşey güzelmiş kalp atışını duyduk
keseyi gördük
6+3 haftalıkmış doğum 7 aralık dedi
15 mayıs ense kalınlığına bakacakmış dr

Canım benim doktor da hiç önemsemedi, gayet normal bi durum gibi davrandı, 2-3 kere sordum sorun yok dedi. SAT yanlış olarak düşünücez dedi, ben eminim son adet tarihinden, o zaman geç yumurtlama hakkında bilgim yoktu soramadım ama evde netten baktım düzensizlik olduğunda olabiliyomuş. Senin düzensizlik olmasa da doktorun normal diyosa içini rahat tut canım. Nette iyisi kötüsü herşey var, oğluma hamileyken gittiğim doktorum çok kızardı bana, nette okuyup bilmişlik yapardım çünkü, klava:

Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez biz de inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…