canım önce kese sonra içinde bişeyler oluşuyo sonra o pıt pıt atmaya başlıyo inşalah hepsini yaşayacağız
Arkadaşlar hepinize saglıklı bir hamilelik diliyorum inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza hepiniz. Benimde adetim bugun ama henüz bir şey yok dün akşam dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı. Sizin dualarınız kabul olur benim için de dua edinde ben de aranıza katılabileyim. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Üzücü haberler alanlarınızda var onlara da sabır diliyorum. Dün testim negatif çıksa da benim hala ümidim var. Geçen gebeliğimde adetim 4 gün geçtikten sonra yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kısmet olmadı doğurmak. 8 haftalıkken kalp atışlarını duyamadığımız için aldırmak zorunda kalmıştım. Umarım siz böyle üzücü şeyler yaşamazsınız.
kızlar ya bana verdikleri ultrasonda 6 hafta 1 gün yazıo bu ne oluo off iice kafam karıştı:S
sempatiksalakcinni
canim doktor ne dedi?
canım en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle....rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucağına almakta nasip olur
doktor bişe demedi 10 gün sora gel dedi ben de heyecandan unutmuşum sormayı yaaa, bugün farkettim ultrasondaki yazıyı
vallah bilmiyorum tatlim sat göre 5 haftaliksin amman bosver kurcalama gittiginde sorarsin bende heycandan okadar seyi sormayi unuttumkaydirigubbakcemile3
benim tüp bebek canım o yüzden başından beri hep takip ilk transferin 6. günü idrar testi yaptım çook silik ikinci çizgi çıktı sonra transferin 7 ve dokuzuncu günü kan testi yaptırdım bunlar dayanamadığım için yaptırdığım esas doktorun yaptır dediği gün yarın bakalım değerlerim artıcak mı inşallah artarÇok sağol canım, en güzel şeyleri dilemissin benim için sağol. Senin ki de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Senin hamileliğinde nerdeyse 4 haftalık olucak dimi. Nasıl ögrendin kan testiyle mi?
a.s.a.s.
a.s.
kızlar biz bugün keseyi gördük..kalbi pıt pıt atıyo meleğimin...rabbim şükürler olsun sana...
kızlar biz bugün keseyi gördük..kalbi pıt pıt atıyo meleğimin...rabbim şükürler olsun sana...
benim tüp bebek canım o yüzden başından beri hep takip ilk transferin 6. günü idrar testi yaptım çook silik ikinci çizgi çıktı sonra transferin 7 ve dokuzuncu günü kan testi yaptırdım bunlar dayanamadığım için yaptırdığım esas doktorun yaptır dediği gün yarın bakalım değerlerim artıcak mı inşallah artar
ya pandam sata göre 5 haftalık doktora göre 6 haftalıksa yani nası olcak o erken döllenme bile olsa olmaz ayyy benimde kafam karıştı arayıp sorsana için rahat etmicek yoksa senin
cok sevindim tatlim darisi bizlere insallah
canım yaa, doktorun alttan mı muayene etti yoksa üstten mi girdin ultrasona, bi de bu 5mm olan bebek mi yoksa keseniz mi, benim kesem 11,9mm normalde 6. haftamda olmama rağmen doktor kesenin büyüklüğüne göre 5 haftalıksın dedi. Bebeği göremedik henüz:) sizinkileri okuyunca iyice aklım karıştı
aminn canım aminn...çok mutlu oldum yaa küçücük bişeyy:)
esracım gitmişsinn dokotraa demek keseyii gördünüzz biz dahaa gitmedikk pazartesii gideceğim bende
transferin 7. günü 46,55
transferin 9. günü 136,2
maaşallah artarak gitti ama esas kan testi günüm yarın bakalım ne çıkcakbu rüya bitmez inşallah
alttan bakti canim doktor. 5mm olan bebisim kese degil. Benimde bazen cok karisiyo kafam cok takiyoruz canim. Doktor hersey yolunda dediyse takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?