2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

canım en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle....rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucağına almakta nasip olur

canım en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle....rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucağına almakta nasip olur

Çok sağol canım, en güzel şeyleri dilemissin benim için sağol. Senin ki de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Senin hamileliğinde nerdeyse 4 haftalık olucak dimi. Nasıl ögrendin kan testiyle mi?

Son düzenleme:
doktor bişe demedi 10 gün sora gel dedi ben de heyecandan unutmuşum sormayı yaaa, bugün farkettim ultrasondaki yazıyı

vallah bilmiyorum tatlim sat göre 5 haftaliksin amman bosver kurcalama gittiginde sorarsin bende heycandan okadar seyi sormayi unuttumkaydirigubbakcemile3

Çok sağol canım, en güzel şeyleri dilemissin benim için sağol. Senin ki de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Senin hamileliğinde nerdeyse 4 haftalık olucak dimi. Nasıl ögrendin kan testiyle mi?
benim tüp bebek canım o yüzden başından beri hep takip ilk transferin 6. günü idrar testi yaptım çook silik ikinci çizgi çıktı sonra transferin 7 ve dokuzuncu günü kan testi yaptırdım bunlar dayanamadığım için yaptırdığım esas doktorun yaptır dediği gün yarın bakalım değerlerim artıcak mı inşallah artar

ya pandam sata göre 5 haftalık doktora göre 6 haftalıksa yani nası olcak o erken döllenme bile olsa olmaz ayyy benimde kafam karıştı arayıp sorsana için rahat etmicek yoksa senin

ınşallah artar canım. Allah şansını daim etsin.

esracım gitmişsinn dokotraa demek keseyii gördünüzz biz dahaa gitmedikk pazartesii gideceğim bende

kızlar biz bugün keseyi gördük..kalbi pıt pıt atıyo meleğimin...rabbim şükürler olsun sana...

canım gözünüz aydın, çok sevindim, darısı başımıza, bu pıt pıt haberlerini aldıkça moralim yükseliyo, biz 2 hafta sonra duyabilicez o sesleri, tabi Allah nasip kısmet ederse.... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

esracım gitmişsinn dokotraa demek keseyii gördünüzz biz dahaa gitmedikk pazartesii gideceğim bende

gittik canım, dediğim gibi SAT a göre 6.haftadayım ama doktoruma göre 5 bilmiyorumkismile Doktorum ya geç döllenme yada gelişim geriliği var dedi, umarım geç döllenmedir :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

alttan bakti canim doktor. 5mm olan bebisim kese degil. Benimde bazen cok karisiyo kafam cok takiyoruz canim. Doktor hersey yolunda dediyse takma.

az önce ebe olan arkadaşımla konuştumdaa 9ncu haftada duyacakmışsız kalp atışlarınııı
acaba öyle kasınm annelerine sorsam iyi olur onlar nezaman duymuşlarr

Kızlar hersese selam;
Benim Sat: 7 Mart yani 5 haftalık hamileyim. Kesemi dün alttan muayene edilerek gördüm ama bebeği göremediklerini söylüyorlar. Tüm belirtiler var. Ayrıca sol yumurtalıkta kist de çıktı dr. bunun nolmal olduğunu bebeğin bu kiste ihtiyacı olduğu için var olduğunu belirtti. Açıkcası hamilelik değilde beni bu kist mahvetti ağrı çok çekiyorum sizlerde de bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
Ayrıca benim mide bulantım yok canım bişey istemiyor yani aşerme filan olmadı hiç bunlar normal mi ?

Kızlar kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…