2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

Vallah benim akintimda baya bi cogaldi ama normal dedi doktor.

sonra unutupp öyle gezim demeee

kaydirigubbakcemile3 yok canim öyle geziyorum ama uzun oldugu icin görünmüyor kaydirigubbakcemile3

canım benim tabiki sanada tüm isteyenlerede dua edicez ama pes etmek yok yola devam olur mu

benim canım o tüp bebek olan benle mi karıştırdın acaba

evet canım olabilir yoksa okudumm bir yerdennnn
inşallah ikizlerinn geliyordur annesii amaa tabikii sağlıuklı olsunda tekte olsa olur amaaaa
değerlerin kaç çıkıyooo

ay maşallah 5 haftalık bebeğinn gözleriii bile oluşmuşşşş
aslındaa hiç birşeyy hissetmiyoruz amaa karnımızdaa neler oluyoo bakarmısınızz

Bende internetdekilere göre hesapladim tatlim doktora gittigimdede dogru cikmisti. Bence sende 5 haftaliksin cünkü bende gittigimde 5 haftalikdim ve bebisim seninki gibi 5mm di :)

canım yaa, doktorun alttan mı muayene etti yoksa üstten mi girdin ultrasona, bi de bu 5mm olan bebek mi yoksa keseniz mi, benim kesem 11,9mm normalde 6. haftamda olmama rağmen doktor kesenin büyüklüğüne göre 5 haftalıksın dedi. Bebeği göremedik henüz:) sizinkileri okuyunca iyice aklım karıştı

evet canım olabilir yoksa okudumm bir yerdennnn
inşallah ikizlerinn geliyordur annesii amaa tabikii sağlıuklı olsunda tekte olsa olur amaaaa
değerlerin kaç çıkıyooo

transferin 7. günü 46,55
transferin 9. günü 136,2
maaşallah artarak gitti ama esas kan testi günüm yarın bakalım ne çıkcakbu rüya bitmez inşallah

alttan bakti canim doktor. 5mm olan bebisim kese degil. Benimde bazen cok karisiyo kafam cok takiyoruz canim. Doktor hersey yolunda dediyse takma.

canım önce kese sonra içinde bişeyler oluşuyo sonra o pıt pıt atmaya başlıyo inşalah hepsini yaşayacağız

kızlar aralık 2010 anneleri kapanmamış yeni hamileler oraya geliyor haberiniz varmı

Arkadaşlar hepinize saglıklı bir hamilelik diliyorum inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza hepiniz. Benimde adetim bugun ama henüz bir şey yok dün akşam dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı. Sizin dualarınız kabul olur benim için de dua edinde ben de aranıza katılabileyim. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Üzücü haberler alanlarınızda var onlara da sabır diliyorum. Dün testim negatif çıksa da benim hala ümidim var. Geçen gebeliğimde adetim 4 gün geçtikten sonra yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kısmet olmadı doğurmak. 8 haftalıkken kalp atışlarını duyamadığımız için aldırmak zorunda kalmıştım. Umarım siz böyle üzücü şeyler yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…