ayy azizeee böle mi benim kuzucum şimdi karnımdaa:)
tabi kızlar doğumdan sora kilolarınızı kendiniz veremiosanız gidersiniz bi diyetisyene paşalar gibi gider kilolar:)
kizlar nasilsiniz sizi takip edemiyorum cok hizlisiniz kaydirigubbakcemile3
kizlar benim istahim baya acildi ya normalde eti sevmem ama canim hep etli kiymali seylerden yemek istiyor ya sastim kaldim valla kizlar benim karnim 4 aylik gibi oldu bile ama kilo hiccccccccccc umrumda bile degil saglikli gelsin bebegim sonra veririm
kizlar ya cok akintim var normalmi acaba sizedede varmi??
sonra unutupp öyle gezim demeee
canım benim tabiki sanada tüm isteyenlerede dua edicez ama pes etmek yok yola devam olur mu
benim canım o tüp bebek olan benle mi karıştırdın acaba
canim spor derken nasil yani ?? Yürüyüs disinda ne yapabilirsin ki hamis hamis??
benim yan tarafı acıyooo :)
Bende internetdekilere göre hesapladim tatlim doktora gittigimdede dogru cikmisti. Bence sende 5 haftaliksin cünkü bende gittigimde 5 haftalikdim ve bebisim seninki gibi 5mm di :)
ay maşallah 5 haftalık bebeğinn gözleriii bile oluşmuşşşş
aslındaa hiç birşeyy hissetmiyoruz amaa karnımızdaa neler oluyoo bakarmısınızz
evet canım olabilir yoksa okudumm bir yerdennnn
inşallah ikizlerinn geliyordur annesii amaa tabikii sağlıuklı olsunda tekte olsa olur amaaaa
değerlerin kaç çıkıyooo
canım yaa, doktorun alttan mı muayene etti yoksa üstten mi girdin ultrasona, bi de bu 5mm olan bebek mi yoksa keseniz mi, benim kesem 11,9mm normalde 6. haftamda olmama rağmen doktor kesenin büyüklüğüne göre 5 haftalıksın dedi. Bebeği göremedik henüz:) sizinkileri okuyunca iyice aklım karıştı
transferin 7. günü 46,55
transferin 9. günü 136,2
maaşallah artarak gitti ama esas kan testi günüm yarın bakalım ne çıkcakbu rüya bitmez inşallah
canım yaa, doktorun alttan mı muayene etti yoksa üstten mi girdin ultrasona, bi de bu 5mm olan bebek mi yoksa keseniz mi, benim kesem 11,9mm normalde 6. haftamda olmama rağmen doktor kesenin büyüklüğüne göre 5 haftalıksın dedi. Bebeği göremedik henüz:) sizinkileri okuyunca iyice aklım karıştı
kızlar aralık 2010 anneleri kapanmamış yeni hamileler oraya geliyor haberiniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?