2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

Bende saliya kalp atislari icin gidicem ama heycandan baska bisi düsünemiyorum sürekli aklimda
ya insanın aklından çıktığı bir dakka oluyormu ki hiç çok acayip bişey ya her an aklımda inşallah pıt pıt pıt başlamıştır bebeiş
gizemli83 dikkatimi yeni cekti senin cizelgede iki bebis var senin ikizlerinmi olacak canim?
ya doktora gitmedim daha ama değerlerim böle giderse dedi doktor ikiz olabilir dedi
benim tüp bebek canım gün aşırı kan testi yaptırıyoruz ya ordan değerleri biliyoruz
tem embriyo kondu yasa değişti ya ama ikiye bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali varmış bakalım ne olacak
bana da doktor 10 gün sora gel dedi ama bu hafta raporluyum üşütmüşüm rapor verdi doktor, haftaya nasıl işten izin alcam bilmiorum

ya bide o dert var dakka başı izin alamıyo insan sanki kaç dakkalık iş ama insan çekiniyo izin almaya inşallah hayırlı haberler alırsın canım

inşallah gizemli bakalım ne zamn gidebilcem

pandamm keseni görmüşsün tatlım
listeye ekledim...
kızlar sayfalarda gözümden kaçabilir özel msj atarsanız daha iyi olur.
şimdilik bütün hamişlerimiz sadece kesecikleri görüldü :lepi: HAYIRLI OLSUN KIZLAR :Saruboceq:

teşekkür ettim canım:)

günaydın azizecim nasılsınguclubacismile tatlım benim de kesem göründü geçen hafta ekler misin onuzemuszemus
EKLEDİM ŞEKERCİM :lepi:

CANM YAA ÇOK ÜZÜLDÜM :gitme:
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM :teselli:
HAYIRLISI BE CANMM KISMET BÖYLEYMİŞ CANMM. TEKRAR BAŞLARSIN ALLAHIN İZNİYLE :Saruboceq:

kelebeklikuzu çok üzüldüm allah tekrarını nasip etsin en kısa zamanda inşallah:gitme:

kelebeklikuzu cnm cok uzuldum ins rabbim en kisa zamanda tekrardan nasip etsin sana ve tum isteyenlere :teselli:

cannnıımmmmm melek oldu yavrun demek dediğin gibi hayırlısı buymuş allah sabırlar versin canım sana dua edicem en kısa zamanda hamile kal diye:Saruboceq:

kizlar nasilsiniz sizi takip edemiyorum cok hizlisiniz kaydirigubbakcemile3

kizlar benim istahim baya acildi ya normalde eti sevmem ama canim hep etli kiymali seylerden yemek istiyor ya sastim kaldim valla kizlar benim karnim 4 aylik gibi oldu bile ama kilo hiccccccccccc umrumda bile degil saglikli gelsin bebegim sonra veririm

kizlar ya cok akintim var normalmi acaba sizedede varmi??

öncekinde de öle olmuşmuydu canım...
benim bildiğim normal akıntının fazla olması
bende sabahları fitil kullanıyorum o bazen akıntıyla geri gelio var yani biraz

ama kiloya dikkat az ye sık sık ye tam buğday ekmeği al keçi peyniri al ne bileyim sağlıklı beslen bari

teşekkür ederim hepinize çok saolun kızlar. dua edin banada aklınıza gelirsem. dikkat edin emi kendinize
canım benim tabiki sanada tüm isteyenlerede dua edicez ama pes etmek yok yola devam olur mu
ben yanlış hatırlamışım demekkii canımm
birisii tüp bebek diye yazmıştıııı

benim canım o tüp bebek olan benle mi karıştırdın acaba

cnm benimm kesinLikLe sana katıLıyorumm kiLo aLıcaz diye bebğimizi riske atamayız

esracım benimde heryerim acıyooo şimdi baktımda:bbo:

cnm benim ben de yaşamıştım aynısını.Rabbim yardımcın oLsun..

canım benim üzme kendini, sağlıklı olmayan gebelikler bi şekilde sonlanıyomuş, Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebiş versin sana da. Kendini sıkma ki en kısa sürede tekrar hamile kalabilesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…